^ Si eu am facut la fel Vyio, chiar ieseam cu ei pe strada si ce se mai uita lumea la mine k la felul 3 , in afara de blugii respectivi mai am un tricou imprimat :mrgreen:
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
Am un tricou imprimat cu o poza din perioada ,,Cu capu-n nori'' pe care am primit anul acesta in martie si autografe...probabil ca urmeaza niste accesorii :?
Toate piesele lor...albumele incepand cu anul 2001 toate ,autografe si o filmare de la ultimul concert...
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
am si eu o bentita pe care scrie 3sud est..si pe blugi am cusut cu un fel de margelute argintii 3SE , acum cativa ani.. inca mai pastrez blugii asa de amintire
am niste blugi cu 3se pe fund 8) din paiete.. bratara,insigne,medalioane, abtipilduri,bandana,am avut si un tricou...cam atat asta in afara de cartile cu 3se(k am doua,una este de rezerva) casete cd-uri cate 3 autografe de la fiecare..
Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye