eu din pacate abia acum am facut si eu rost de id-urile baietilor, am vb cu Vio de 2 ori si l-am vazut pe web( m-a vazut si el pe mine ) sta mai mult pe invizibil, cu Mihai inca n-am vb k nu l-am prins pe mess iar Laur nici nu mi-a dat accept in fine ii intelegem k sunt foarte ocupati...
..baietzii intra pe net..intra si pe forum..citesc mesajele noastre,cele pe care le scriem aici,dar nu raspund la ele..asta este tot..si baietzii sunt suparati pentru ca nu se ocupa cine trebuie de site asa cum ar trebui..si ii intereseaza foarte mult fanii..sa nu credeti ca ce facem noi aici e in zadar..
De curand Laur e mai mult pe net cu siteul asta www.e-ok.ro unde scrie foarte des fratilor intrati si voi!!!
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Viorel a promis cã posteazã pe forum în seara asta,dacã nu se þine de cuvânt...sã îl trageþi de urechiuþe când îl prindeþi pe la concerte.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein