Uite cum dezamagiti voi fetele !! Laudarosilor !! (acuma te-am descoperit iubi d c imi raspunzi tu asa greu ! esti prezent peste tot pe forum..treci acasa :* ) Fetelor !! ca sa va ameliorez putin agitatia si dorinta de a vorbi cu baietii ma puteti contacta pe mine sau pe laudarosii aia 2
nu cred...... chiar nu cred k fitzele sunt vinovate pt k nu ne-a acceptat :? dak era la studio...... nah... n-are timp de chatuit; ce-ar fi colegii lui sa munceask pe rupte si el sa vb pe mess in fine.. sper sa aiba un motiv serios pt kre ne-a dat deny dar vom mai incerk :!:
Ilik are dreptate!!!!!!!!!!!!NUUUUUUUUUUU ne mai faceti curiosi, dak stii ceva, impartaseste q noi acel secret . Toti suntem fani, iar dak cnva are noutati, ar tb sa ii informeze si pe ceilalti
O sinucidere fara durere...si fara sange...asculta manele!
A friend in need is a friend indeed, but da best of friends is a friend with weed!
nu cred ca laurentiu a dat deny intentionat....poate ca era prea ocupat..sau cine stie..nu trebuie sa fiti suparati.. toti 3 sunt foarte comunicativi p mess..nu am d c sa ma plang..
Multumesc mult dely, inseamna ca mama nu m-a facut la fel de norocos ca altii.
multzumesc pt ce? esti ironic?... treaba ta dak ma intzelegi gresit... ce vrei sa fac sa te conving k nu am nik cu tine? dak o persoana e mai incisiva tu ai impresia k are ceva cu tine . dely