Ultima vizită a fost: Mar Apr 29, 2025 2:19 pm Acum este Mar Apr 29, 2025 2:19 pm

Ora este UTC + 2

[ 745 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  Următorul

Pe care il preferatzi?
Laurentiu Duta 93%  93%  [ 127 ]
Marius Moga 7%  7%  [ 10 ]
Voturi totale : 137
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 19, 2006 11:11 am 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Puncte de reputaţie: 0
May, cititi tot mesaju pana la capat(de drum) k sa nu va mai certati degeaba&sa va jigniti, ok? :D
Oricum, se stie k Laur is THE BEST, moga, nu are qm sa-l intreak

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 19, 2006 1:53 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Chiar...nu prea am mai auzit in ultimele vreo 2 luni piese noi produse de Laur. :?
Nu se poate shtii ce va fii.Momentan este adevarat ca nu sunt indicii care sa ne faca sa credem ca Moga il va intrece curand,dar...mai shtii...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 19, 2006 2:07 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Ilica, Ilica, imi faci impresia k vrei k moga sa-l depaseask pe Laur :( Da faza e k NU are qm :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 19, 2006 9:08 pm 
ba hai sa fim realisti..... ar avea cum dak n-ar mai copia atat :roll: nush..parerea mea. nu-i chiar asa paralel cu muzik

Sus

Subiectul mesajului: 3SE
MesajScris: Dum Mar 19, 2006 9:13 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Nu, niciodata n-o sa-l intreaca pe Laurentiu! Nici Moga, nici nimeni altcineva!

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 19, 2006 9:31 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

fiecare e special/bun in felul sau! :wink:
de intrecut n-o sa-l intreaca... Laurentiu Duta e Laurentiu Duta, Marius Moga e Marius Moga. :wink:
se pricepe si Moga... dar se cam "inspira" :lol: (ca la lucarile de control)
daca n-ar mai copia, ar avea o sansa,dar neeeeaaaaaaaaaaaa :P :P

Imagine

Sus

Subiectul mesajului: 3SE
MesajScris: Dum Mar 19, 2006 9:36 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Da, s-a dovedit de mii de ori k "Minciuna are picioare scurte"!

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 19, 2006 11:03 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Mai...Moga shtie ce ii trebuie unei piese pentru a fii hit,shtie sa ishi vanda imaginea.Problema lui e ca nu shtie sa realizeze ...sa creeze piese din nimic.El trebuie sa aiba...inspiratie. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 19, 2006 11:26 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Pai, poate sa se duca pana in piata sa cumpere1kg de inspiratie

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 19, 2006 11:27 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Nu e nevoie sa...plateasca ceva pentru inspiratie,e gratis. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 19, 2006 11:32 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

mah, pai pt el costa k el nu prea are minte asa k se inspira de la altii, intelegeti, d+aia costa

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 20, 2006 11:32 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Fratilor....da-ti-mi voie sa va explic mai concret.....poate nu stiti d c nu mai ies hiturile d altadata din mana unor compozitori gen Laurentiu Duta...(apropo....Moga nu este compozitor, pt cine cunoaste istoria lui)!! Ideea compozitorului roman d astazi este urmatoarea....pe primul track al programului in care lucreaza respectivul compozitor (si aici ma refer la absolut toti compozitorii din Romania , poate cu 2 exceptii gen B.U.G. si Parazitii si poate si La Familia) va exista INTOTDEAUNA o melodie care este hit afara....se ia d exemplu charturile din Anglia sau Germania...niciodata nu se va lua Chartul din America pt ca , compozitorii romani ne considera o tara d prosti si nu cred ca suntem in stare sa intelegem muzica d afara....vor fi uimiti sa afle ca d fapt unii ascultatori sunt mai evoluati chiar decat ei(compozitorii)!!! Si d aici rezulta copierea unei piese, si automat nu mai poti considera respectiva melodie o piesa originala.....si d aici apar oameni ca Moga si asa incepe sa se duca "industria muzicala " in jos! Eu indemn la originalitate pe toata lumea!! Respect Laur Duta pt ce a facut inainte de 2003...!! JOS MOGA!!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 20, 2006 12:44 pm 
mi-ai pus cateva semne de intrebare :?
dc nu-tzi place ce a facut Dutza dupa 2003? crezi k melodiile lui sunt copiate din Germania sau Anglia? :?
kre e istoria lui moga?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 20, 2006 12:54 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Asta este shi parerea mea,fara originalitate...nu avem shanse sa facem ceva remarcabil,ceva ce sa ne poata aduce artishtii afara.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 20, 2006 2:22 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Istoria lu' Moga e destul d lunga si aiurea....acum toti sar sa zica , ca ei l-au descoperit....cand d fapt exista un singur om care a fost....intr-un mare fel "luat d fraier" si Moga a ajuns pe spatele lui acolo unde e el acum.....nu dau numele persoanei...pt ca nu e frumos....este un bun prieten d-al meu...Iar despre ce e a facut Laurentiu dupa 2003...iti pot spune cu mana pe inima ca stiu d unde se "inspira" pt piesele 3rei Sud Est si d asta nu mai accept muzica lui asa usor....ma refer strict la piesele compuse d el!!! Ca sa stii si tu "dely_3x"....originalitatea in ziua d azi este considerata o chestie prea costisitoare si care cere mult prea multa imaginatie!!! D aia toti prefera sa se...."inspire"!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 20, 2006 2:27 pm 
si totusi, din punctul tau de vedere, ce este Moga? dak nu e compozitor.....
si ink ceva: mai da-ne cateva nume de compozitori de valoare de la noi din romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 20, 2006 2:36 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Moga????? Ma faci sa rad....d multe ori imi pun intrebarea asta.....io prefer sa-i zic ( asa cum i-a zis si Maruta) domnul Copy/Paste....intelege ce vrei d aici!!! Nume d compozitori d valoare....pai tine-te bine:

Cornel (Refflex), Siu ( ex-MB&C), Tataee (B.U.G.), Radu Bolfea (WIN Production, asta daca nu ar fi "la mana" lui Viorel - Radu este mult mai bun decat ce auziti voi acum) si mai exista oameni care compun si fac o muzica exceptionala dar care din cauza producatorilor d la casele d discuri, nu vor avea niciodata sansa d a iesi pe piata!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 20, 2006 2:40 pm 
da stiu si yo faza cu copy-paste :lol:
si tzi-am cerut exemple k sa..... intzeleg mai bine ce gandesti ;) nu k as fi crezut k nu exista

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 20, 2006 9:48 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Peter Zaad scrie:
Fratilor....da-ti-mi voie sa va explic mai concret.....poate nu stiti d c nu mai ies hiturile d altadata din mana unor compozitori gen Laurentiu Duta...!!va exista INTOTDEAUNA o melodie care este hit afara....se ia d exemplu charturile din Anglia sau Germania...niciodata nu se va lua Chartul din America pt ca , compozitorii romani ne considera o tara d prosti si nu cred ca suntem in stare sa intelegem muzica d afara....vor fi uimiti sa afle ca d fapt unii ascultatori sunt mai evoluati chiar decat ei(compozitorii)!!! !

dar chiar te rog sa dai exemple concrete, draga Peter Zaad! :wink:
E usor asa, sa sustii ceva fara a da exemple... zi concret: piesa X (de aici, respectiv compusa de Duta) seamana cu piesa Z (de afara)
si apoi eu te cred ce ai spus in legatura cu Laur dupa 2003 :wink:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 21, 2006 11:23 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Pai vrei sa zici ca nu cunosti celebrele d acum exemple gen...Cristiana Raduta si Animal X? Vrei mai concret d atat? Pai Cristiana Raduta cu Vei fi al meu, voi fi a ta...este d fapt o piesa ATB (acelasi beat, aceeasi linie d bas), 3rei Sud Est cu piesa De dorul tau care este d fapt DeJa Vu, si mai nou CU capu'n nori care are linia d bass luata d la o piesa cunoscuta d afara cantata parca d...United Nations....cred....nu stiu exact....iar mai apoi celebra Jokero d la Akcent care nu este compusa d Laurentiu dar este compusa la Gala Productions care este tot a lui Laurentiu dar unde compune Gabi Huiban si alti baieti.....piesa asta are acordurile luate d la Tarkan - Du du (parca asa se cheama piesa)....si exemple sunt multe ....poate prea multe....iar Laurentiu permite sa se copieze si nu e bine....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 21, 2006 1:31 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

dar a sesizat cineva (...si aici ma refer la alti compozitori si la persoane care au un cuvant de spus in muzica romaneasca) ca piesele da-te de tine ca exemple au fost copiate sau ''inspirate''? Ca de obicei se face mare valva cand se descopera ca respectiva piesa ar fi copiata de afara.(exemplu -Beijo La la -a lui Morandi ,din vara trecuta) :roll:
Si eu una n-am auzit sa se vb. de Cristiana Raduta sau Animal X la vremea respectiva si cu atat mai putin acum.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 21, 2006 2:06 pm 
Jokero e compusa de baietzii de la win :roll:
si nush.... doar pt k seamana doua note sa zici k s-a inspirat.....hmmmm
si mai vrem exemple :D , dar exemple CONCRETE nu cum ai zis mai sus... "cred k asa se numeste" , vrem si noi melodiile

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 21, 2006 5:51 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

JOkero NU ESTE COMPUSA DE BAIETII D LA WIN!!!! Este piesa compusa la Gala Productions! Si din piesa lui Tarkan au fost luate ACORDURILE nu 2 note......si ca sa stii si tu "dely_3x" astea sunt exemple concrete....pt ca in lumea asta exista 16000000000000000000000 d melodii!!!....Iti este practic, teoretic si moral imposibil sa tii minte numele a tuturor pieselor d pe planeta....!!! Iar ca raspuns pt "madalina_3se"...lumea a sesizat d la inceput care e treaba cu piesele copiate sau inspirate din piese celebre.....dar nu au facut nimic pt ca nu respectivii oameni ar avea cum sa schimbe situatia....ci noi ascultatorii!!!Ba mai mult...cum a aparut Moga cu piese copiate pe piata si au vazut "compozitorii" nostri ca are succes , toti l-au urmat si au facut ca el!! Le-am permis prea multe si acum ei intrec masura....cereti originale si nu mai cumparati CDuri pana nu apare ceva 100 % original pe piata!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 21, 2006 6:59 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

scuze, tot nu m-ai convins... n-ai venit cu ceva concret... e imposibil sa tii minte, dar cand vrei sa-ti impui punctul de vedere te informezi sa spui ceva concret... :roll:
asa ca eu inca astept.... :wink:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 22, 2006 3:37 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Eu te cred ca nu vrei sa crezi ca unele piese 3 SE sau care sunt compuse de Laurentiu Duta sunt copiate, inspirate si alte cuvinte care indica acest lucru.....si eu am fost, si inca mai sunt fan 3SE dar nu cum eram inainte....lucrurile sunt mult schimbate acum...pt ca "BOOM"-ul s-a produc atunci in '97-'98....iar acum nu fac decat sa o "lalaie"......respect "Clipe" si "Cat te-am iubit"....restul de dupa ele nu exista......parerea mea!!!!

Sus

[ 745 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  Următorul

Ora este UTC + 2