Ultima vizită a fost: Mar Ian 21, 2025 3:04 am Acum este Mar Ian 21, 2025 3:04 am

Ora este UTC + 2

[ 745 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  Următorul

Pe care il preferatzi?
Laurentiu Duta 93%  93%  [ 127 ]
Marius Moga 7%  7%  [ 10 ]
Voturi totale : 137
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 22, 2006 4:30 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Puncte de reputaţie: 0
adica ultimul album e copiat...asta ai vrut sa zici... :lol:
nush...am si eu o curiozitate...poate e aiurea ce zic,da na...daca tot il cunosti pe vio,de ce nu-i spui,bre da chiar asa copiati melodiile altora...sau poate i-ai zis? :lol:

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 22, 2006 5:47 pm 
pai zicea k Laur copiaza.... nu vio

Peter, nu-mi sari in cap asa :) pur si simplu comunikm! normal k itzi cer numele exact al melodiilor, am spus k vreau si yo sa le ascult... macar una..... pls fa si u un efort si aminteste-tzi (in afara de "Dorul tau")

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 22, 2006 6:57 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Baroane....io nu ma refer la tot albumul....io ma refer la piesele single....si crede-ma....ei intre ei stiu ca , copiaza dupa piese d afara.....tu cum crezi ca am aflat cum se face "hitul" la noi in tara?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 22, 2006 7:57 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

nu stiu :D stiu ca au habar intre ei...dar dandu-le peste nas,poate se simt...nush zic si eu...nu inteleg de ce fac asta...probabil de viteza cu care produc melodia se bucura...ca de idei duta nu duce lipsa,sunt sigur de asta
dely:stiu ca era vorba de laur si nu de vio...dar fii sigura ca stie si vio daca e vorba de vreo "copiala" ceva...de aceea am si pus la plural"bre[...]copiati" :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 23, 2006 8:21 am 
dely_3x scrie:
Jokero e compusa de baietzii de la win :roll:

in puii mei, ma gandeam la cealalta melodie.... :oops: :oops: :oops: sorry... sunt cu capu'n nooori

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 23, 2006 11:34 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Pai vad si io ca tot ce conteaza in ziua d azi la compozitorii din Romania este viteza cu care compun melodiile.....Nu ai auzit cat s-a laudat Moga cu albumul lui facut in 2 zile?....Aia e cea mai mare marlanie pe care am putut sa o aud vreodata si aduce o proasta imagine Romaniei...ma refer pt cei d afara.....acolo se lucreaza cu lunile sa iasa un hit....Si acum Baroane ai dreptate...pt ca mai nou si Vio a intrat in randul compozitorilor (chiar daca el nu compune ci doar are studioul WIN)!!! Iar el ca om care se respecta ar trebui sa le impuna baietilor sa copieze ceva....si...va zic eu...ca el asta si face....eu pana acum nu am auzit o piesa d la WIN care sa imi "bata" la ureche...am avut impresia odata ca "Dragoste d inchiriat" ar fi copiata dar.....am auzit cum a fost facuta si m-am calmat sa zic asa.....Iar acum sa revin la "datu peste nas"...lucrez la asta...si o sa-mi iasa.....;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 24, 2006 10:23 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

Peter, in ceea ce priveste numele compozitorilor de valoare enumerate de tine, pot sa zic ca ai dreptate, in mare parte.Parerea mea este ca cei mai buni compozitori din Romania sunt Laurentiu Duta si baietii de la Win Production...Eu nu pot sa-i departajez:))...Pentru mine sunt idoli la capitolul asta si au respectul meu etern si neconditionat!Dintre compozitorii mai putin cunoscuti, nu pot sa bag mana in foc decat pentru Cornel!E bun, poate va fi cunoscut intr-o zi ca si compozitor, Doamne ajuta!Un alt compozitor bun este Ionut Radu(ex PIO)...Moga nu ma fascineaza deloc!Repet:Laurentiu Duta & WIN PRODUCTION sunt pt mine cei mai buni compozitori din muzica romaneasca.Iar dintre cei mai putin cunoscuti ca si compozitori...Cornel de la Refflex...si chiar stiu ce vorbesc :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 29, 2006 5:37 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

Peter Zaad scrie:
Eu te cred ca nu vrei sa crezi ca unele piese 3 SE sau care sunt compuse de Laurentiu Duta sunt copiate, inspirate si alte cuvinte care indica acest lucru.....si eu am fost, si inca mai sunt fan 3SE dar nu cum eram inainte....lucrurile sunt mult schimbate acum...pt ca "BOOM"-ul s-a produc atunci in '97-'98....iar acum nu fac decat sa o "lalaie"......respect "Clipe" si "Cat te-am iubit"....restul de dupa ele nu exista......parerea mea!!!!

AM IMPRESIA k tu nu esti un fan adevarat 3se! apropo ati auzit piesa lui shaghy ft natasha ULTIMATUM ? DE AICI S-A INSPIRAT MOGA pt piesa corinei NIMENI NU NE POATE DESPARTI .INITIAL PIESA ULTIMATUM A a facut parte dintr-un vechi album al lui shaghy ,acum gandeste-te cine copiaza piese? :?:

You're not here with me
You never said goodbye

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 29, 2006 7:21 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Iarta-ma ca te anunt Anny...s-ar putea sa fiu mai fan decat tine!!!Si nu incerca sa dai vina doar asupra lui Moga.....da sigur....el copiaza cel mai mult in tara....dar nici Dutza si altii nu sunt prea departe......!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 29, 2006 7:24 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

stai linistita ca peter nu a zis ca moga nu copie...si mai mult a zis ca el chiar nu e un compozitor cu adevarat... :lol: si sincer nu stiu ce sa zic daca laur copie...inca nu am auzit vreo melodie care intr-adevar sa semene...ca sa zic da domne' seamana cu melodia x de la 3se...facand exceptie cu inceputul melodiei "alaturi de ingeri"care parerea mea,cu tot respectul pt laur,e copiat... cam atat am avut de zis...bye :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 29, 2006 7:28 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Baroane stii care e treaba....am in minte piesele dar habar n-am cum se cheama......ca asa iti pot zice......cam toate piesele pe care Laurentiu le-a copiat sau s-a inspirat !!!!Problema e ca nu le stiu numele!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 29, 2006 7:50 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

pai cam asta e problema...pana nu vii cu ceva plauzibil nu crede nimeni(nu e vorba de mine)...ceva concret ar da peste cam toata situatia si asa ar sti lumea ce e copiat si ce nu...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 29, 2006 7:51 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Fara chat va rog. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 30, 2006 5:29 pm 
BaRoNu` scrie:
facand exceptie cu inceputul melodiei "alaturi de ingeri"care parerea mea,cu tot respectul pt laur,e copiat... cam atat am avut de zis...bye :!:

Cu tot respectul Baroane , dar piesa nu e compusa de Laur :P . Este compusa de echipa lui Viorel :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 30, 2006 5:44 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

cu tot respectul elle dar puteam sa jur ca gresesc :lol: stiam eu ca laur nu copie :D

Sus

Subiectul mesajului: 3SE
MesajScris: Joi Mar 30, 2006 5:48 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Laur nu copie, mey...ce vorbiti aici? :? :? :? N-are nici de ce si nici nu e adevarat! El e ft. original...Care a zis k Laur copie? Peter Zaad, cumva? Vezi...singur singurel ne dovedesti k nu esti fan adevarat!

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 30, 2006 9:51 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Draga mea Andreea.....te anunt ca d cand sun amic cu Vio am renuntat la statutul d fan 3 SE!!! Recunosc : am fost fan probabil mai mare decat esti tu si cu toti care postati aici pe forumul asta......si am dovezi...dar am aflat ce gandesc oamenii astia in legatura cu muzica romaneasca si le-am spus-o si lor si v-o spun si voua......asa ceva nu se poate intampla pt ca noi ascultatorii permitem prea multe.....si iti zic cu mana pe inima.....LAUR COPIE, MOGA COPIE altii mai putin cunoscuti ca ei COPIE!!!!!! Daca nu taxam chestia asta pe viitor vom fi luati d fraieri si vom cadea in ochii Europei care dupa O-Zone si Akcent se asteapta la ceva mai bun defiecare data!!!!!!!!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 31, 2006 7:48 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

laur nu copiaza ,ce tot ziceti voi acolo?laur e cel mai original!

You're not here with me
You never said goodbye

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 31, 2006 9:47 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Neeeee.....traiesti vise tu.....draga anny!!!! Deschide ochii si asculta mai atenta!!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 31, 2006 11:52 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

da din cate vad eu, tu esti cel mai aproape de realitate ,pe cand noi ceilalti traim in vise.Hai sa fim seriosi ,nu crezi ca exagerezi in unele privinte:....nu ai dovezi concrete,ai fost fan 3se mai mult decat toti cei de pe forum,etc.Chestia ca X copiaza puteam s-o spun si eu,si fara prea mari eforturi.(ma pricep f. bine la astfel de lucruri :P )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 03, 2006 1:13 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Puteai sa o spui.....dar nu ai avut curaj....pt ca tu ai impresia ca ei sunt cei mai tari etc etc.....iti zic eu ca nu e asa!!! Ca oameni....respect total din partea mea.....ca muzicieni?.....le recomand concediu d o luna in America!!!! Muzica adevarata se asculta acolo unde isi are originea!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 03, 2006 8:15 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

nu am impresia ...si da din Romania eu ii consider cei mai tari. In afara inca nu se pune problema.Si nu va d c ii judeci tu,esti cumva in masura,ai mai multe studii muzicale?Daca da atunci demostreaza,apuca-te si tu de compus piese. :wink:
Ah si sa stii ca nu ma feresc sa spun ceea ce gandesc ,asa ca nu vad ce anume n-as avea curaj. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 04, 2006 1:36 pm 
haide-tzi, va rog frumos, sa nu ne certam aiurea ;)

Sus

Subiectul mesajului: 3SE
MesajScris: Mar Apr 04, 2006 5:47 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Da...asa e! Oricum, Laur nu copie. Si cred k se zice : nu copiaza! Asa k Peter..nu ne convingi cu nimic!

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 04, 2006 6:09 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

nu copiaza...Imagine eu zic ca se spune copie...si sa revenim la subiect ca facem offtopic si imi da ilica avertisment ImagineImagine

Ilica:Nu dau eu avertisment din asha ceva. :lol:
BaRoNu`:duamni cat poti sa fii de intelegator ImagineImagine

Sus

[ 745 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  Următorul

Ora este UTC + 2