Ultima vizită a fost: Mie Noi 06, 2024 6:18 am Acum este Mie Noi 06, 2024 6:18 am

Ora este UTC + 2

[ 745 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  Următorul

Pe care il preferatzi?
Laurentiu Duta 93%  93%  [ 127 ]
Marius Moga 7%  7%  [ 10 ]
Voturi totale : 137
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 05, 2006 10:15 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Puncte de reputaţie: 0
Draga mea madalina! 1. Muzica in ziua d azi (nu in Romania) se face cu si din talent ( ex. Will.I.Am - Black Eyed Peas , Pharrell Williams - The Neptunes , Timbaland , Dr. Dre etc etc)!!! Baietii astia sunt genii pt ca o fac din inima si cu un mare talent... cum e in Romania?.....pt absolut toata lumea conteaza sa ai o scoala muzicala....si iti zic eu...te p*** pe ea de scoala muzicala , Conservator si alte d -astea!!!! Oamenii d aici o fac DOAR pt bani si considera ca pot sa faca asta doar cu scoli muzicale.....eu nu am facut in viata mea (si am 20 d ani) nici o scoala muzicala si crede-ma....e foarte posibil sa nu stiu notele pe portativ prea bine...sunt compozitor, si o fac din talent....am prieteni peste Ocean care sunt inebuniti dupa ce fac eu....doar ca nu am destula experienta sa ma pot bate de la egal la egal cu lumea muzicala d acolo....chestia asta are un motto :"Munca, munca si iar munca"!!!!! Verdictul meu si a mai multor oameni : ROMANIA MUZICALA COPIE!!!!!!!!!!!!

Sus

Reclame

Subiectul mesajului: LAUR DUTZA &MARIUS MOGA
MesajScris: Mie Apr 05, 2006 10:28 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

sa fim sinceri in mare parte baiatul asta are dreptate, nu spune neaparat ca laur copie , noi nu stim prea multe dar unele melodii chiar seamana cu cele din afara. Iar acum cu calculatorul si cateva programe poate face oricine muzica.parerea mea .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 05, 2006 10:54 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

HEEEEEEEEEEYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!! In sfarsit o persoana cu cap la subiectul asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sus

Subiectul mesajului: 3SE
MesajScris: Mie Apr 05, 2006 5:47 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Vai...ce sa zic! Hai, spuneti-mi mie o melodie care seamana cu cele din afara!
3rei Sud Est sunt ORIGINALI! Va astept! Oricum, nu va cred!

PS: Vedeti, baieti, k va iau apararea???

Imagine

Sus

Subiectul mesajului: LAUR DUTZA &MARIUS MOGA
MesajScris: Mie Apr 05, 2006 6:31 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

imi pare rau k nu stiu exact melodiile din afara. Clipe, De dorul tau,Poveste de dragoste (=videoclipul este cu niste degetele) astea sigur sunt, dar sunt luate partice mici din alte melodii . Iar la unele melodii lipsa de inspiratie o tin cu OOOOOOOOO ex: Cu capu-n nori, Toata lumea,Poveste de dragoste (specific lui laur) dar in rest e ok, trebuie sa fim sinceri pentru ca ii ajutam pe ei sa vada unele greseli si sa se corecteze stiu ca-i iubiti si eu ii iubesc si sunt alaturi de ei dar nimeni nu e perfect

Sus

MesajScris: Mie Apr 05, 2006 8:04 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Ei sunt perfecti! Si partile cu ooooooooooooooooo sunt superbe!

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 06, 2006 9:06 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Andreea tin neaparat sa te intreb.....ai mai mult d 12 ani?.....sa stiu si io cui ma adresez.....ca vad ca la capitolu' muzica somezi grav d tot!!!!!Poate reusesc sa iti explic io mai pe limba ta!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 06, 2006 10:17 am 
Peter Zaad scrie:
Andreea tin neaparat sa te intreb.....ai mai mult d 12 ani?

looool :lol: esti pe aproape :lol:

totusi am o intrebare pt tine, peter, melodia "Anycka Maya" a Annei Lesko dupa cine e copiata?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 06, 2006 10:55 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Sa stii ca imi suna foarte cunoscut.....e probabil vreo ideed-a Anei si baietii doar au orchestrat-o altfel.....am sa intreb pt tine :wink:

Sus

MesajScris: Joi Apr 06, 2006 5:31 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Se vede k tu nu mai stii alt topic decat pe asta, draga Peter! Sa stii k m-am tot prezentat, nu k tine!

PS: Am 150 ani!

Imagine

Ultima oară modificat de Andreea Dinu pe Joi Apr 06, 2006 6:56 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 06, 2006 6:48 pm 
Neconectat
Expert
Expert

wau..ce discutii aprinse aici..advarul e ca la capitolul muzica..romanii mai au multe de invatat..dar se pare ca incetul cu incetul..muzica romaneasca..o ia p drumul cel bun ca sa zic asa;..mi se pare firesc sa semene doua piese..acum nah..la urma urmei sunt doar 8 note muzicale...le invarti..le sucesti..le combini..dar pana cand.? :lol: posibil ca piese 3se sa semene cu ce e p afara..( drept dovada piesa " de dorul tau") dar moga..copiaza mult mai mult.. :wink:

ps: sunt de acord ca baietii de la win sunt printre cei mai buni compozitori la ora actuala de la noi ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 06, 2006 7:22 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

fratilor,moga nu mai este bun de nik ,copiaza de rupe ,acum inteleg cum a reusit sa scoata albumul lui cream in 48 de ore :roll:

You're not here with me
You never said goodbye

Sus

Subiectul mesajului: Re: 3SE
MesajScris: Vin Apr 07, 2006 2:31 pm 
Andreea Dinu scrie:
Se vede k tu nu mai stii alt topic decat pe asta, draga Peter! Sa stii k m-am tot prezentat, nu k tine!

PS: Am 150 ani!

nu te supara... dar fiecare intra unde vrea... poate alte subiecte il plictisesc... asa cum ma plictisesc si pe mine cele de umplutura ;)
si intr-o mare parte, peter chiar are dreptate

Sus

MesajScris: Vin Apr 07, 2006 3:41 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Ce vrei sa spui, Dely? Cum adik are dreptate Peter? Nu are dreptate deloc!!!

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 10, 2006 1:53 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Andreea te rog sa-mi spui ce este acela un cover si ce este o piesa copiata? Ca sa-ti demonstrez ca am dreptate.....!!! Si ca sa stiti si voi....Moga a facut albumul in 48 d ore in sensul ca a tras vocile si a masterizat albumul....instrumentalele, textele si liniile melodice erau deja trase...nu va lasati dusi d nas d presa....si sa stii si tu Alina...chiar daca exista 8 note muzicale...exista mii d instrumente pe care le poti folosi in sute si mii d tonalitati si mai multe mii d acordari , frecvente , tipuri d materiale folosite in constructia lor pt a face sunetul sa sune mai diferit...daca o sa se trezeasca Romania si o sa puna mana sa asculte muzica d afara...o sa auda ca d fapt muzica se poate face dintr-o toba si un pian!!!!!! Eu zic sa mai ai rabdare sa mai cresti...o zic pt binele tau!!!!

Sus

MesajScris: Mar Apr 11, 2006 9:36 am 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Nut-ti raspund la nici o intrebare, Peter, k nu mai vreau certuri...gata! Vrei sa facem pace? imi cer scuze pt. felul in care ti-am vorbit...Dar trebuie si tu sa-ti ceri scuze, k nu numai eu am gresit, ok???

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 11, 2006 10:15 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Hei aici nu se cearta nimeni...io ti-am explicat cat d clar am putut ca sa intelegi ca muzica romaneasca e atat d joasa in momentul asta incat daca noi ascultatorii nu "taiem in carne vie" o sa-si faca d cap compozitorii astia a nostri si o sa rada Europa d noi!!! Sa termine idiotii astia o data cu houseul ca e cea mai mare prostie care a fost inventata vreodata...Si fratilor inca o chestie....muzica asta este mult, mult ,mult prea comerciala!!! Se pare ca nu stiu unde sa se opreasca...pt ca noi nu taxam munca lor... Si in plus draga andreea...io nu am gresit cu nimic....vad situatia mai clar decat tine si stiu exact ce se intampla si ce se va intampla in viitor....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 11, 2006 10:16 am 
Andreea Dinu, nush cum, dar ce i-ai spus lui Peter imi da senzatzia k il rogi sa tak, sa nu mai spuna nik!
in discutzia de mai sus..... tu esti singura kre te-ai aprins pt k Peter nu s-a certat cu tine, pur si simplu a explikt c crede el ;)
believe me, ceea ce s-a discutat mai sus numesc eu FORUM!!! nu ceea ce se discuta la....... stii tu topic-urile de umplutura :roll: . dak Peter venea cu ton de cearta moderatorii nu stateau cu mainile in san ;) (dak vrei sa-tzi aratam o adevarata cearta spune-ne k itzi gasim imediat :wink: :lol: )
mai intra si pe alte forum-uri sa intzelegi cum stau lucrurile... deci pana acum au fost niste schimburi de idei si nici vorba de cearta........ cu atat mai mult cu cat il sustzin si alte persoane pe el

Sus

MesajScris: Mar Apr 11, 2006 10:21 am 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Aha...am inteles! Si poate k da, vroiam sa-l fac pe Peter sa taca, pt. k nu suport ca cineva sa vb urat despre 3rei Sud Est!

PS: Inca mai sunt suparata pe Peter Zaad!!!

atata timp kt nu incalk regulamentul nu poate fi nimeni oprit sa-si spuna parerea. dely
Ps: 3se nu-s zei....

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 11, 2006 11:30 am 
Neconectat
Expert
Expert

da..afara chiar se face muzica..dar..si acolo sunt..'amatori'...noi ii vedem doar p cei mai buni ca sa zic asa..si aici depinde si de situatia economica a fiecarei tari..si de cultura muzicala a oamenilor.. :lol: ..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 11, 2006 6:01 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Alina hai sa-ti zic o chestie care te va surprinde....afara amatorii sunt extrem de cautati....pt ca cei care deja ajung sus d tot si castiga milioane d dolari sunt considerati deja mult prea comerciali.....de aia toata lumea ii cauta pe amatori....cauta ceva nou care sa schimbe cu 180 d grade situatia....in Romania suntem dusi d nas d niste fraieri care habar n-au ce-s cu ei!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 11, 2006 7:23 pm 
Neconectat
Expert
Expert

ee..si tu acuma....si afara sunt cu siguranta "cantareti" care n-au nici o treaba cu muzica... :lol: la urma urmei..orice padure are si uscaturi,nu?

ps:cine sunt fraierii care habar n-au cei cu ei? :? :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 11, 2006 7:40 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

Peter Zaad scrie:
Andreea te rog sa-mi spui ce este acela un cover si ce este o piesa copiata? Ca sa-ti demonstrez ca am dreptate.....!!! Si ca sa stiti si voi....Moga a facut albumul in 48 d ore in sensul ca a tras vocile si a masterizat albumul....instrumentalele, textele si liniile melodice erau deja trase...nu va lasati dusi d nas d presa....si sa stii si tu Alina...chiar daca exista 8 note muzicale...exista mii d instrumente pe care le poti folosi in sute si mii d tonalitati si mai multe mii d acordari , frecvente , tipuri d materiale folosite in constructia lor pt a face sunetul sa sune mai diferit...daca o sa se trezeasca Romania si o sa puna mana sa asculte muzica d afara...o sa auda ca d fapt muzica se poate face dintr-o toba si un pian!!!!!! Eu zic sa mai ai rabdare sa mai cresti...o zic pt binele tau!!!!
sorry eu credeam k a compus acele piese in 48 ore :oops:
stiti. laur va mai colabora cu baietii de la body&soul,misto nu? 8)

You're not here with me
You never said goodbye

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 11, 2006 8:19 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

Peter Zaad scrie:
Sa termine idiotii astia o data cu houseul ca e cea mai mare prostie care a fost inventata vreodata...Si fratilor inca o chestie....muzica asta este mult, mult ,mult prea comerciala!!!

ti se pare ca house-ul este o prostie? :shock: ...chiar nu vad d c ,nu a fost inventia romanilor si nici nu pare o muzica comerciala.Nu-i chiar asa usor sa intelegi acest gen de muzica...fiindca versurile fie sunt in nr. mic ,fie lipsesc. :? Ce fel de muzica crezi ca tu ar trebui sa ascultam cu totii?da-ne cateva exemple ,ca sa stim si noi ce-i aia calitate pana la urma. :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 11, 2006 9:52 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Madalina....orice melodie care are un beat drept...si nu contine instrumente reci (chitara, pian, viori, chitara bass) este considerata HOUSE (si mai putin dance....pt cine vrea sa stie ce e cu dance-ul sa ma intrebe)!!!!!!! Cand a fost inventat la sfarsitul anilor '80 era menit sa ramana in discoteci....acum e menit sa ne rupa ficatii in doua ca devin din ce in ce mai agresive melodiile!!!! Si daca observi tu...incet - incet...compozitorii d afara o duc inapoi acolo unde ii e locul...in discoteca (ai mai auzit ceva d Scooter in ultima vreme???)...si probabil in urmatorii ani se va transforma in muzica disco (ce contine mai toate instrumentele reci d sus)!!! Crede-ma ca este extrem d simplu sa intelegi genul asta...oricine stie sa danseze pe o melodie house....Si ca sa intelegi si tu....muzica d calitate in ziua d azi sub nici o forma nu exista in Romania....poate, dar zic POATE sunt mai originali B.U.G. Mafia....desi am niste dubii si in privinta lor... Daca vrei sa auzi muzica d calitate....ia draga mea toata muzica americana cap coada si cand ai sa termini ai sa auzi cat d "idioata" (iarta-mi expresia) ai fost ca ai ascultat in viata ta muzica romaneasca!!!!!

Sus

[ 745 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  Următorul

Ora este UTC + 2