Ultima vizită a fost: Mie Noi 13, 2024 7:19 am Acum este Mie Noi 13, 2024 7:19 am

Ora este UTC + 2

[ 745 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  Următorul

Pe care il preferatzi?
Laurentiu Duta 93%  93%  [ 127 ]
Marius Moga 7%  7%  [ 10 ]
Voturi totale : 137
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: 3SE
MesajScris: Mie Apr 12, 2006 9:31 am 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Puncte de reputaţie: 0
Hmmm..cati de pe acest forum crede k Laurentiu copiaza? Vreau sa stiu si eu...poate k unele piese mai seamana intre ele, dar asta nu inseamna k sunt copiate, poate e o simpla coincidenta!

Imagine

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 12, 2006 9:56 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

EU consider .....d fapt....sa ma exprim altfel....eu stiu ca Laur copiaza!!!! Win Production copiaza, Gala Production copiaza cat restu' la un loc!!! Mai zic? ok...Moga copiaza, Papa Junior copiaza, Nick (N&D).....asta mai traieste?....a copiat si asta la viata lui...da' n-a avut noroc saracu'!!!! cine a compus pt : Mafia , Parazitii , La Familia si tot hip-hopul romanesc (vezi ultimul "hit" Sa-mi porti numele candva - Nush-cine-canta care este d fapt o varianta super comerciala a piesei I need a girl (part 2) - P.Diddy).....COPIAZA!!!!! Eu ma declar PRO-originalitate si ANTI-house!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 12, 2006 1:58 pm 
hmmm peter exagerezi... ii ridici prea mult in slavi pe cei de afara! asa cum a mai zis cineva, mai sus, noi vedem doar spuma de afara.... nu cred k totzi compozitorii de afara au aceeasi valoare
despre scooter nu s-a mai auzit mare lucru (probabil,nici nu m-a interesat) pt k nu a mai scos nik.... si dak a scos, deshi ma indoiesc, stii si tu, nu de fiecare data itzi iese BUM! si dak tzie nu-tzi place nu cred k ar trebui sa dispara house-ul! probabil multzi asculta house datorita dansului agresiv ... so... prea curand nu cred k vei scapa de acest gen ;)

tu crezi k in romania doar hip-hop-erii au melodii originale? :-k

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 12, 2006 3:05 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Mai citeste odata ce am zis d hip-hop-eri!!!!!!! Si sa stii ca nu am zis ca house-ul sa dispara....am zis ca nu-mi place si ca nu-l ascult....daca merg intr-un club in Romania unde se pune NUMAI house...prefer sa beau pana cad lat ca sa nu mai stiu a 2 a zi ce am ascultat!!!! Singura piesa pe care o ascult si recunosc , ca-mi place este Axwell & Steve Edwards - Watch the Sunrise !!!!! Cine ma are in lista d mess stie si vede in acelasi timp ca ascult doar muzica d afara....si hai sa-ti explic ce e cu muzica d afara d o ridic atat in slavi....in primul rand acolo exista o diversitate de genuri ceea ce la noi nu a exista vreoadata asa ceva....mai ales ca oamenii aia caut inventivitatea din piese si mai ales originalitatea....aia sunt oameni care scriu istorie!!!! Voi vedeti "spuma" d afara pt ca aveti in cap 3SE, Animal X, Akcent, Blondy si alte prostii d astea.....si dupa aia cand auziti un Usher d afara va mirati cum a iesit un asa hit din 4 note muzicale un ritm si o percutie d exceptie (ma refer la YEAH)!!!!Si tot timpul aud oameni (compozitori)care isi exprima uimirea si isi zic : "Frate noi nu suntem in stare sa facem asa ceva!!!!!!!" si io le zic: "De ce mah?? Tu nu esti om? N-ai creier? Ce ai tu si n-au ei?" si d fiecare data imi raspund : " Da frate da' nu se asculta asa ceva in Romania!!!!!!!" Pai cum mama dreq vinde ala Jdemiliarde d albume si castiga milioane d dolari, si cica in Romania nu se asculta :shock: !!!!!!!!!!!! Va zic io...unii sunt chiar prosti d tot!!!! Si n-am d gand sa-mi cer scuze !pt ca zic bine ce zic!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 12, 2006 6:49 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

A...gata, am inteles Peter, desi nu consider k e shi adevarat ce spui. Mai am o intrebare pentru tine: Pe cine alegi dintre Laurentiu Duta shi Marius Moga? Shi cred k asta e ultima intrebare... Ce fan esti tu dak il acuzi pe Laur ca virgula copiaza?

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 12, 2006 7:16 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Andreea....d c tii neaparat sa ma faci sa te omor???? Am zis de 70000 d ori ca AM FOST fan 3SE!!!!! Dar nu mai sunt!!!!!!! Da, imi plac anumite piese dar nu toate cum era la incaput... Si intre Laurentiu Duta si Marius Moga il aleg pe Ogasanu!!!! NA!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 12, 2006 7:36 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

deci in concluzie eu zic ca fiecare sa asculte in continuare ce fel de muzica prefera si gata. :wink: Oricum avem gusturi diferite si gusturile nu se discuta.Asa ca ascultati fratilor ce vreti ca de aceea exista atatea stiluri de muzica sa aiba omul ce sa aleaga. :lol: :lol: indiferent ca e X din Romania sau Y din afara granitelor.

p.s Peter,eu ascult si muzica straina foarte mult nu numai muzica romaneasca,si nu doar un singur gen de muzica. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 12, 2006 8:14 pm 
Daca va mai prind ca va certati inchid topicul :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 12, 2006 8:27 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Cum spui tu, Elle! Dar Peter zice k asta nu e cearta...shi tocmai asta e!

PS: Pe Peter il astept la Aberatii! Numai pe el!

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 13, 2006 1:24 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Andreea nu te uiti ca nu-mi ajungi nici macar pana la genunchi??? Io zic sa fii cuminte si sa te intorci la visele tale in care Laur & Co. vb cu tine la telefon!!!! Ascultati ce va zice un om cu cap : NE DUCEM IN JOS!!!!!!!!

Sus

Subiectul mesajului: 3SE
MesajScris: Joi Apr 13, 2006 11:35 am 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Auzi, mey, vezi k m-am saturat de tine pana peste cap! Nu mai pot. Mai lasa-ma, frate! Gata! Am inteles! I-a exemplu de la altii si mai taci! Nici macar un pic de bun simt nu ai...cum poti sa vb asa cu o fata? esti cel mai insensibil baiat. Hai, chiar vreau sa aud:cati ani ai tu?

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 13, 2006 12:20 pm 
poate mai sunt altzii kre vor sa posteze si n-au nicio vina pt cearta.... topic redeschis

peter :x tzi-am luat apararea si acum vi cu amenintzari?! te rog frumos... accepta k in viatza nu-s totzi oamenii de acord cu tine, cu atat mai mult cu cat te consideri "om cu cap" nu vad ce te ambalezi asa si pe deasupra mai amenintzi si cu moartea. n-am nevoie sa-mi raspunzi k primesti alt avertisment..... poate doar pe prv

so... continuatzi, va rog :P
oricum, laur nu-i deloc varza cum zic altzii ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 13, 2006 4:31 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Si atunci d c plangea Laur pe umaru' lu' Seby de la Win Production ca astia au avut succes in afara din prima si ca el nu mai reuseste nici macar in tara sa faca fata???????? Va zic io s-a intamplat exact pe 9 decembrie 2005 !!!!!!!!!! Iar cat despre amenintari cu moartea......HA HA HA!!!!!!!!! CAND??????

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 13, 2006 5:59 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Orice ar spune Peter nu-l bag in seama, k stiu k 3SE nu sunt in stare sa copieze!

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 13, 2006 6:07 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Atunci explica-mi tu cum a ajuns linia d bass d la Narcotic Thrust (recunosc nu stiu cum se cheama piesa) sa fie linia d bass a piesei Cu capu-n nori?????

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 13, 2006 6:31 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

da...din nou...de la nu stiiu cine nu stiu cum se cheama...eu sunt de acord ca au inceput sa copie...putin...dar incearca sa vii cu ceva complet fondat...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 13, 2006 6:31 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

O simpla coincidenta! PUNCT

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 13, 2006 7:03 pm 
Peter Zaad scrie:
Andreea....d c tii neaparat sa ma faci sa te omor???? Am zis de 70000 d ori ca AM FOST fan 3SE!!!!! Dar nu mai sunt!!!!!!! Da, imi plac anumite piese dar nu toate cum era la incaput... Si intre Laurentiu Duta si Marius Moga il aleg pe Ogasanu!!!! NA!!!!

deh bre.... tzi-am zis yo k nu mai vezi de lungul nasului
si pt k ai raspuns provocand cearta ai alt avertisment ;)
nu vad dc te agitzi atat doar pt k nu avem aceeasi parere cu ata Imagine
atata timp kt n-a auzit nimeni de pe aici melodia de la Narcotic Thrust nu vad dc mai asteptzi raspuns :shock:

sa-l lasam putzin pe Dutza si sa mai vb si de Moga... dak e chiar asa varza cum zici tu, atunci dc are oferte si e pe drumul cel bun in SUA???

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 13, 2006 7:27 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

ok hai sa-ti explic.....Moga are un studio in America (si asta o zic din surse nu sigure ci foarte sigure - oameni care au fost acolo -) care e cam cat baia mea....daca nu cumva e mai mic!!!!Omu' nu lucreaza acolo el se duce sa se chinuie degeaba ca sa zica aici in tara ca "UITE FRATE CE TARE-S IO CA AM STUDIO IN AMERICA!!!!!" Sa va spun copierile lu' Moga??? Luati d aici: Simplu & Cream - Jumatatea ta e defapt Outkast - So fresh so clean, Corina &n Pasha - nush-cum-ii-zice-la-melodie e defapt o piesa d'a lu' Shaggy mai veche(mai nou a fost refacuta piesa si este pe piata sub numele - Ultimatum), Simplu - Zece e defapt o combinatie intre Justin Timberlake - Rock your body si Chingy - Right turr , Emanuel - Yeh yeh yeh (sau nush cum se cheama piesa aia) e o combinatie intre Outkast - Roses si Outkast - Hey Ya!!!!! Exemplele sunt multe....

Si iti zic io...Moga nu e nici macar pe drumul cel bun spre Europa!!!!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 13, 2006 7:37 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

mo da de ce nu vorbiti si de vocile lor :? ca doar amandoi canta...mai mult sau mai putin...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 13, 2006 8:58 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

OK !!! Voci? Nota 20000 pt Laur si nota 5-6 pt Moga!!!! Ce a facut Laur cu baietii in Turneul Anti-drog e demn d invidiat!!!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 13, 2006 9:54 pm 
Peter Zaad scrie:
Atunci explica-mi tu cum a ajuns linia d bass d la Narcotic Thrust (recunosc nu stiu cum se cheama piesa) sa fie linia d bass a piesei Cu capu-n nori?????

De la piesa "I Like It" ? Seamana o ţâră(aproape deloc) :lol: , dar parca seamana mai mult cu piesa "Babe" - Impact, numai ca este mai accelerata linia melodica :s .

Ultima oară modificat de Elle pe Vin Apr 14, 2006 12:43 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 13, 2006 10:10 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Mersi Elle!!!! Aia era.... Oricum piesa asta d la Narcotic Tjrust a fost luata drept exemplu d foarte multi compozitori din Romania ca sa nu mai zic d piesa Stupidisco - Junior Jack.....cred ca asa ii zice....care are drept "reprezentant" in Romania piesa Akcent - Dragoste de inchiriat!!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 14, 2006 4:37 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

putem inceta cu cearta asta, va rog... deja devine plictisitor... si unde nu mai pun k am inceput sa ocolesc topicul numai pt k imi fac nervi knd citesc tot ce s-a scris....

sa revenim la oile noastre!
deci... cine stie ce a mai scos Moga in ultima vreme in afara de "fallin' asleep-morandi"?
dar Duta a mai scos ceva pt alte trupe?

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 14, 2006 4:49 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Pai in cluburi se poate auzi : d la Moga : Feel me up - Morandi (asa stiam io ultima oara) si d la Duta : Refflex - Obsession !!!!

Sus

[ 745 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  Următorul

Ora este UTC + 2