Ultima vizită a fost: Dum Noi 10, 2024 2:13 pm Acum este Dum Noi 10, 2024 2:13 pm

Ora este UTC + 2

[ 745 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  Următorul

Pe care il preferatzi?
Laurentiu Duta 93%  93%  [ 127 ]
Marius Moga 7%  7%  [ 10 ]
Voturi totale : 137
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 24, 2006 11:28 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Puncte de reputaţie: 0
hai satzi spun un lucru clar......
dutza a copiat mai multe negative ca oricine altul, nu numai pentru 3se dar shi pentru celelalte trupe la care compunea......
daca tot spui de moga, morandi-beijo, spunemi o melodie asemanatoare inaintea ei aparuta shi copiata dupa ea.....aceashi piesa o am si io facuta de mine cu doua saptamani inainte sa apara albumul
3se-de dorul tau, este clar furatha in totalitate, diferentza ascultha
dejavu-i can`t stop thinking of you dar sunt multe shi nu stau sa le enumar am fost d.j. 8 ani de zile, shtiu muzica...
am lucrat ca d.j. si afara nu numai in tzara....iar la 3se nu exista momentan melodie fara sa fie copiatha...... am anthena satelit sunt posturi de muzica care au muzica la zi, noi suntem in urma tare cu mtv sau ce mai este acolo......( o luna jumate sau chiar mai bine )

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 24, 2006 11:40 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Eu n-am spus ca 3se COPIAZA ci ca se INSPIRA...ceea ce e cu totul diferit.Ce ai afirmat tu,e parerea ta...te rog sa lasi lucrurile clare atunci cand postezi!Una e sa se mai inspire la un sunet ceva...eu stiu,...si alta e sa copieze.
"A copia"=a reproduce ceva prin imitatie
"A se inspira"=a se orienta,a se ghida,a se conduce dupa ceva.
Deci...PAREREA MEA...e ca 3se s-au inspirat(ca si Moga dealtfel...si 99.99% dintre compozitorii de la noi din tara).
Tu...acum...ca un om de muzica...asa cum ai afirmat ca esti...FII SINCER!!!!Nu te-ai inspirat niciodata?Nu te-ai ghidat niciodata dupa o alta trupa...sau ma rog influente...ceva...dintr-un gen muzical :roll: :roll: FII SINCER,TE ROG!!!!
In legatura cu piesa "De dorul tau"...e cea mai relevanta proba de INSPIRATIE...asta cu privire la orchestratie.Deci sa nu confundam lucrurile... :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 25, 2006 2:28 am 
Neconectat
Painter/3sefan10
Painter/3sefan10

bebe scrie:
hai satzi spun un lucru clar......
dutza a copiat mai multe negative ca oricine altul, nu numai pentru 3se dar shi pentru celelalte trupe la care compunea......
daca tot spui de moga, morandi-beijo, spunemi o melodie asemanatoare inaintea ei aparuta shi copiata dupa ea.....aceashi piesa o am si io facuta de mine cu doua saptamani inainte sa apara albumul
3se-de dorul tau, este clar furatha in totalitate, diferentza ascultha
dejavu-i can`t stop thinking of you dar sunt multe shi nu stau sa le enumar am fost d.j. 8 ani de zile, shtiu muzica...
am lucrat ca d.j. si afara nu numai in tzara....iar la 3se nu exista momentan melodie fara sa fie copiatha...... am anthena satelit sunt posturi de muzica care au muzica la zi, noi suntem in urma tare cu mtv sau ce mai este acolo......( o luna jumate sau chiar mai bine )

Singura piesa de care poti spune ca ar fi copiata este De dorul tau. De alta habar nu ai, ca altfel dadeai si exemple.
Asculta Corina-Noi doi si apoi Mariah Carey cu Busta Rhymes - I Know What You Want.. sau aceeasi piesa si apoi remixul piesei Baby Boy cantat de Beyonce& Sean Paul
asculta Cream cu Simplu - Noi doi , apoi Outkast - So fresh, so clean
si cred ca Skipy ar putea da mai multe exemple de pe albumul Morandi care seamana (hai sa nu zic ca-s 'copiate') cu piesele unei trupe house (poate trece pe aici si va spune numele, ca eu am uitat :lol: )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 25, 2006 10:12 am 
deci am spus "copiata", nu "inspirata"... moga a copiat
beijo e copiata dupa madan, dak cineva nu ma crede sa-mi trimita adresa de mail si ii trimit "beijo uh lala vs. madan", sunt lipite una de alta si... yo spun k se observa destul de bine asemanarea

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 25, 2006 11:42 am 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

bebe scrie:
moga -spunemi o melodie asemanatoare inaintea ei aparuta shi copiata dupa ea.....

Corina-Fara tine=Sasha-I feel lonely :lol: :lol: :lol: ...asta kiar e COPIE...nu INSPIRATIE

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 26, 2006 5:17 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

ASCULTATI corina-noi 2 si apoi shaggy& natasha nustiucum ultimatum

You're not here with me
You never said goodbye

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 01, 2006 10:23 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

bebe, lasa-ne, frate!Tu vii si ne zici noua aici de Moga ca e chiparos, in palma paros si ca Beijo nu seamana...Ia asculta tu piesa "Madan"(nu mai stiu cine o canta) sa vezi inspiratie!De la 3SE, intr-adevar, chitara din De Dorul Tau seamana cu chitara din I can't Stop(acordurile).In rest, mai zi-mi o piesa copiata de la 3SE...Ca vad ca esti mare compozitor si muzicolog!Cat despre Laurentiu si Moga...Inseamna ca si tu esti cu fitze si cu nasu' pe sus daca il preferi pe Moga, aici referindu-ma la caracter...Iar Moga este pe locul 4 in muzica romaneasca dupa parerea mea...Dupa Laurentiu Duta & Win Production care sunt in opinia mea the best si mai e Ionut Radu care il taie pe Moga;) See'ya...Si mai documenteaza-te inainte sa faci asemenea posturi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 02, 2006 12:14 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

mah.....
eu cred ca va contrazice-tzi fara sa va da-tzi seama foarte tare...
nu cred ca a-tzi stat o data langa un compozitor sau copiator mai nou cand compune (daca zic bine) ei si atunci sal ridicatzi in slavi nuh.....
sa o luam pe curat.... moga compune, copiaza (idem) nu are importantza....... pana la urma conteaza cel care se misca cel mai repede nuh eu asa cred.... si mie sincer nu mi-a placut d moga am zis cai cu nasul pe sus fitzos, dar nu este adevarat.... iar thu andytzu ca-ti place de lulu cum compune nu sunt impotriva ta, ba chiar mai mult si mie i-mi place cum am mai spus....
sa-tzi mai spun ceva topurile nu le faci thu si nimeni altcineva......asta sa stii foarte bine....iar cea ce spui thu de moga este in ura ta fata de el......sau de oricine are o parere buna de moga.....
a compus beijo leit cu madan..... ok este bun a reusit sa faca asta e ok....
copie cineva asemanator..... nu cred......
si hai sa-tzi mai spun ceva noi nu trebuie sa uram compozitori nostri sau sa facem diferentze uite ala copie...(nu stie sa compuna).... ala nu a mai facut nimic......( gata e clar nu a compus el a fost ajutat )..... si tot asa...... noi trebuie sa ne bucuram cai avem pe ei si mai ascultam muzica romaneasca...... cred ca stii ca`n anii `90-95 ascultam numai muzica straina...... asa ca eu va zic sa o lasa-tzi mai moale cu topurile voastre.....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 02, 2006 1:39 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

In primul rand, ma dor ochii...Scrie si tu mesajele cu negru, nu de alta da' stii si sintagma romaneasca "negru pe alb"...sau ma rog, gri cum e in cazul nostru:) Frate, crede-ma ca am fost in studio profesionist, cu oameni profesionisti, care sunt peste Moga. El a avut noroc; eu nu-i contest valoarea, dar nu e atat de bun pe cat crede el sau altii...E bun, intr-adevar, a facut multe...Dar nu se compara cu Laurentiu Duta nici ca si compozitor si, cu atat mai putin, din punct de vedere vocal. Trupa ca 3SE nu stiu cand o sa mai fie in Romania...Respectul meu pt Laurentiu si toata "familia" 3SE(SE Production, Win Production, Beat Music)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 02, 2006 1:50 pm 
Citat:
a compus beijo leit cu madan..... ok este bun a reusit sa faca asta e ok....

cu alte cuvinte tre'sa-i laudam dak nu-s originali :?: :shock: sau sa ne mandrim cu unii kre nu pot fi originali? :shock:
nush... nu spun k moga nu poate fi original, ma indoiesc, da' a lansat km multe melodii ce seamana cu altele si trebuie sa facem putzina "galagie" noi, ascultatorii

ps: andy nu-i oricine ;) stie ce vorbeste

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 03, 2006 2:19 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Daca melodiile alea lansate de Moga au stat in topuri...inseamna ca e ceva de capul lui.Ca de altfel si de capul lui Laur e ceva.Numai ca Laur nu prea are activitate in ultima vreme...Se pare ca "familia 3se" sufera...nu sh de ce :roll:
K mai nou,frate,s-a creat o industrie in jurul lui Moga de ti-e mai mare dragul...Simplu,Cream,Anda Adam,Baxter...respect pt familia lor. :armyok:
La noi se pare ca treburile stau altfel...baietii nostri vor sa se afirme mai mult pe cont propriu...s-a dus "familia" pe apa...Marii Negre. :roll: :roll: :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 03, 2006 6:57 pm 
yo cred k tzi se pare.... si melodiile iesite din studiourile sud estilor au stat in topuri (deshi NU sunt chiar reale topurile). nu cred k blondy, anna lesko, mandinga etc au avut un succes mai mic decat ceilaltzi. chiar si 3se a avut :!:
nu va lasatzi influentzatzi de topuri.... si Rafman a fost pe locul 1, deshi nu merita nici macar la jumatatea clasamentului sa fie

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 03, 2006 7:03 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Yo n-am zis k piesele lui laur nu au stat in top...au stat.Poate ca nu pe cele mai bune pozitii,dar au stat.
Topul ala unde Rafman aia au stat pe 1 e de la Atomik...asa ca ala nu e top :roll: Si in plus au fost pe 1 fiindca s-au facut "mishcari" pe acolo.S-au plasat voturi cui nu trebuia! :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 03, 2006 7:32 pm 
adela scrie:
S-au plasat voturi cui nu trebuia! :wink:

acolo am batut si yo ;)
si nu e singurul top

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 04, 2006 6:24 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Nu`l suport pe Moga...deci Laur 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 08, 2006 9:38 am 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

Doamne cate am scris la topicul asta :lol: 4 pagini s-au sters :cry: kt m-am chinuit si am ramas fara ele

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 08, 2006 10:35 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

mda.. si acum au ramas niste posturi cam fara sens.. in majoritatea zici k vorbeste ade singura :lol: :lol:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 08, 2006 10:44 am 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Monologhez draga.... 8) 8) 8) Eeeeeeeeee...asa e in jurnalism...mai o injuratura...mai un monolog!! :wink:
:lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 08, 2006 11:06 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Bebic_pupacios scrie:
Nu`l suport pe Moga...deci Laur 8)

bravo, Katu :* copil destept 8)

dar e rau.. ca unele posturi ale deliei erau super... mai ales alea cu peter :lol:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 08, 2006 11:21 am 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

hai peter, unde esti? refacem discutzia? :D :D :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 08, 2006 11:27 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

:lol: :lol: :lol: LOL de LOL.... chiar asa.. imi lipesete Peter...

de ceva melodii noi compuse de Laur mai stit?:-k in afara d Blondy - Fiesta

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 08, 2006 12:19 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Elena(ex Mandinga)-Vocea ta si din cate stiu majoritate melod de pe albumul ei sunt compuse de Laur. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 08, 2006 6:25 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Mda...da' acum am mai ramas doar noi...ashtia care il apreciem mai mult pe Laur,shi asha...nu are haz discutia. :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 08, 2006 6:27 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Pai fa-te tu anti-Lau! :lol:
Sa vezi ce haz o sa aiba discutia... :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 08, 2006 6:29 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Neeee,nu pot.Da' avem nevoie sa mai apara cineva cu o opinie diferita.

Sus

[ 745 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  Următorul

Ora este UTC + 2