Ultima vizită a fost: Dum Dec 03, 2023 3:14 pm Acum este Dum Dec 03, 2023 3:14 pm

Ora este UTC + 2

Laurenţiu Duţă & Marius Moga.

Discuţii despre 3 Sud Est şi muzica lor

Moderatori: Dedeea, Dory

Pe care il preferatzi?

Laurentiu Duta
127
93%
Marius Moga
10
7%

Voturi totale : 137

Mesajde dely_3x » Vin Iun 09, 2006 1:30 pm

pana acum au fost 3 si atzi vazut ce discutzii au iesit :mrgreen: fitzi fara grija k va aparea si al 4-lea.... da' ne lasa se respiram 8)
dely_3x
Music Amateur
Music Amateur

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde ilica » Vin Iun 09, 2006 6:29 pm

Foarte bine,sa vina. :twisted: Eu ii ashtept. :P
Oricum...argumentele pro Laur sunt mai solide. :lol:
Imagine
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
ilica
Addicted to Music
Addicted to Music

Mesajde Dedeea » Vin Iun 09, 2006 7:02 pm

pt mine Laur ramane superior lui Moga.am ascultat albumul "DRAGOSTE REALA" a lui Laur de cand era solo si m-a fascinat.....Moga probabil ca se juca la mare in nisip,pe timpul acela :twisted:.plus ca Laur nu vine sa faca tam-tam la televiziuni ca a compus nu stiu cate melod cum fac vanatorii de succese cu melod de o vara.asa ca Laur esti cel mai BUN!!!!!! :armyok:
Dedeea
Moderator
Moderator

Mesajde ady_akcent » Dum Iun 11, 2006 7:37 am

Fara dubii, Marius Moga este cel mai tare compozitor roman si cu siguranta e si cel mai apreciat.Tot respectul pt. Laurentiu si pt. anii lui de munca in 3se, dar nu suporta termen de comparatie cu Marius.Akcent, Simplu, MoRanDi, Hi-Q sunt doar 4 nume de trupe care au inceput cu Moga si care au fost peste 3se si celelalte trupe "de sub Duta".Stiu ca o sa ziceti ca nu e asa, dar va invit sa consultati RT100 si alte topuri de specialitate... :wink:
Trimit un S.O.S., iubirea sa-mi salvez, vreau cineva sa-mi raspunda...3se
ady_akcent
Cunoscător
Cunoscător

Mesajde crazy_girl » Dum Iun 11, 2006 9:49 am

ady_akcent scrie:
Akcent, Simplu, MoRanDi, Hi-Q sunt doar 4 nume de trupe care au inceput cu Moga si care au fost peste 3se si celelalte trupe "de sub Duta".

hai mah.. daca si hi-q (in varianta care este acum) e trupa care afost pt 3se.. eu imi dau foc :roll:
ei s-au ridicat la sfarsit, daca va aduceti aminte cu piesa "Dor de tine,dor de noi" o piesa intr-adevar superba.. care oriunde mergeai doar asta se asculta (radios, tv, localuri) si acum.. nene.. au melodii stupide :roll: in afara de "Te-am iubit, dar..."restu's.. ma abtin. :|
There is magic in mY wings...

Imagine
crazy_girl
Addicted to Music
Addicted to Music

Mesajde ilica » Dum Iun 11, 2006 10:28 am

Marius a fost interesant la inceput,pentru ca venea cu ceva nou,furat...da' totushi nou pentru Romania.Da' inafara de furaciuni...mai nimic remarcabil.Cred ca se bate cu manelistu' Costita Ionita la care ..."imprumuta"mai mult. :roll:
Imagine
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
ilica
Addicted to Music
Addicted to Music

Mesajde dely_3x » Dum Iun 11, 2006 11:41 am

ady_akcent scrie:
Fara dubii, Marius Moga este cel mai tare compozitor roman si cu siguranta e si cel mai apreciat.Tot respectul pt. Laurentiu si pt. anii lui de munca in 3se, dar nu suporta termen de comparatie cu Marius.Akcent, Simplu, MoRanDi, Hi-Q sunt doar 4 nume de trupe care au inceput cu Moga si care au fost peste 3se si celelalte trupe "de sub Duta".Stiu ca o sa ziceti ca nu e asa, dar va invit sa consultati RT100 si alte topuri de specialitate... :wink:

ai inviat, fratziorule? :roll:
si tu crezi k toate melodiile kre ajung in top sunt neaparat bune? :roll: nici muzik clasik (scuzatzi-mi cacofonia) nu ajunge acolo... si nu potzi nega k e buna :wink:
in top ajung doar melodiile kre sunt cel mai mult ascultate.

si ink o chestie, vrei sa spui k vocile andreei banik, elena (ex-mandinga) si altele, sunt mai "jos" decat... exemplele kre le-ai dat tu mai sus? :o

ps: v-am zis yo k va aparea si al 4-lea :lol:
dely_3x
Music Amateur
Music Amateur

Mesajde ilica » Dum Iun 11, 2006 11:48 am

Da,chiar este absurd sa stabileshti valoarea unei piese doar pe baza unui clasament,mai mult sau mai putin aranjat. :roll:
Plus ca la noi daca manelele ar fii acceptate la radio...te asigur ca ar fii doar locul intai,shi cu asta am zis tot. :roll:
Imagine
ilica
Addicted to Music
Addicted to Music

Mesajde crazy_girl » Dum Iun 11, 2006 11:52 am

hahahah merry x-mas.... :lol: :lol: :mrgreen:

mey.... si nu e doar parerea mea... din ce ai zis tu mai sus, numai MoRandi o duce bine si Simplu sa vedem albumul si apoi comentam.. cat despre Ackent.. mmm.. se mentin pe linia de plutire :P

iar celelalte trupe.. :roll: ai mey.. nici nu vreau sa aud albumul renumit al lui Cream facut in 48ore :roll: :roll:
There is magic in mY wings...

Imagine
crazy_girl
Addicted to Music
Addicted to Music

Mesajde Kisss » Dum Iun 11, 2006 11:54 am

Ma intreb oare daca Moga i-a facut celebri pe Akcent...de ce acesti baieti umbla acum pe la studio pe la Vio? :roll: De ce nu stau tot la Moga? :roll: Cat despre Hi-q :roll: :roll: :roll: 3 piese bune ....restul scalambaiala. :roll: "Razna" e la fel ca piesa anterioara... :roll: aceeasi mancare de peste cu alte versuri seci. :roll: Noroc au avut cu Antena 1 care i-a facut cunoscuti datorita emisiunilor...si mai nou cu Acasa,pe unde s-au facut de ras la vreo 2-3 emisiuni stupide.In rest...se lauda si ei cu masa aia de ping-pong din studio :roll: si cu ultima piesa de la TNT...pe care au furat-o dealtfel! :roll:
Daca ar fi sa vorbim la drept de toate trupele din Romania nu stiu daca am gasi vreo 5 cu voce... :roll: La Simplu este vorba mai mult de imagine si de promovare buna...k doar Smiley are voce. :roll:
MORANDI....nema voce...doar fitze de "Conservator" pe capul aluia...care e manevrat de Moga in toate directiile.Stiti ca Moga adoptase o atitudine la inceput de om superior tuturor compozitorilor din Romania.Si cam toti il vedeau prost din cauza atitudinii.Dupa aceea s-a luat Moculescu de el...l-a sfatuit sa fie fara fitze... :roll: si vad ca si-a mai pierdut prostul obicei de a da okii peste cap. :roll: In fine,parerea mea..este ca Moga e bun in ceea ce face.Cel putin proiectele lui au succes.3se sunt la fel de buni...problema la ei este ca ar trebui sa aduca ceva nou pe piatza...presa i-a criticat ca au ramas constanti de cand au aparut...acelasi stil.Nimeni nu zice sa skimbe radical stilul...dar ceva nou ar cam trebui sa aduca.Nu putem spune ca ar mai avea acelasi succes "Ai plecat" in ziua de azi.Piesa foarte buna...ca si "Amintirile"..insa alte vremuri,alte cerinte. :roll:
Kisss
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Mesajde ady_akcent » Dum Iun 11, 2006 2:44 pm

Ceea ce spuneti voi e irelevant...si va iau pe subpuncte...

1.Akcent este prima trupa cu care a colaborat Moga si da, e o trupa facuta celebra de Moga...Moga a vandut cu 2 albume produse pt. Akcent mai bine de 250000 unitati , ceea ce nici Duta nu a reusit cu 3se-ul.
2.Hi-Q in varianta asta are piese care in topuri sunt peste 3se, indiferent ca voua vi se par de calitate mai mult sau mai putin buna.Orice melodie intra in top trebuie sa fie buna, faza cu topuri aranjate e deja o scuza jenanta, pe care doar Ilica o tot scoate in fata.
3.Morandi intr-adevar e 80% "dominat" de Moga, dar si Ropcea are un aport destul de mare, inclusiv la crearea pieselor.
4.Adela, baietii de la Akcent nu stau la nici un studio al lui Vio.Cu Viorel si cei 3 de la WIN(Sebi, Marcel, Radu) nu a aparut decat un album, S.O.S.(care ca o paranteza, mentionez ca a vandut mult mai bine ca 3se-Cu Capu-n nori :lol: ).Acum Akcent este o trupa independenta din punct de vedere compozitional, JoKero si viitorul single, 9 mai fiind creatie Adrian Sana.Ca piesele au fost finisate si inregistrate la studioul lui Laurentiu e alta mancare de rechin. :wink:

Chiar nu aveam nevoie de comentarii, nu inteleg de ce exista acest topic, daca nu sunteti in stare sa acceptati si parerea unui om care crede ca Moga e peste Duta... :roll: :roll:
ady_akcent
Cunoscător
Cunoscător

Mesajde Kisss » Dum Iun 11, 2006 3:09 pm

Ba da...acceptam.Cel putin eu accept ca la momentul de fatza Moga sta mult mai bine la vanzari decat Lau. :wink: Insa dupa anumite criterii Lau l-a depasit pe Moga.Sa nu uitam k Lau a foat foarte apreciat cand a venit pe piata.A castigat foarte multe premii pe langa Moga.Si a vandut si el bine la vremea respectiva.
Iar Akcent,draga Adi,mizeaze pe look :roll: ,pe promovare :roll: ,pe o emisiune najpeta pe la U in care se scalambaie :roll: ...etc... :roll: :roll: :roll:
De voci ce zici? :lol: Adu-ne argumente! :lol:
Kisss
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Mesajde ady_akcent » Dum Iun 11, 2006 4:08 pm

Despre Akcent nu am ce sa zic, pt. ca "joc in inferioritate" pe acest forum.Ideea e ca Akcent e PRIMA TRUPA romaneasca care a ajuns in Europa in 2005 si deocamdata e cam singura, Morandi dand ceva semne de "viata".Sa iti amintesc ca aceasta trupa detine cel mai bine vandut album al anilor 2000? :lol: Sau ca anul asta au luat Best Group la MTV? :lol: Cat despre premii, te asigur ca Moga a primit mai multe ca Duta... :wink: 3se in aceste momente traieste de pe urma numelui, melodiile de acum fiind cel putin penibile...sorry, asta e adevarul!Va tot luati de Animal X, dar nu vedeti ca regresul e de fapt la 3se si nu la animale...mdeah, no comment :lol:
ady_akcent
Cunoscător
Cunoscător

Mesajde Kisss » Dum Iun 11, 2006 4:27 pm

Mai baiete...te intreb si eu ceva si tu ocolesti subiectul! :roll: Hai sa dau un exemplu al unei situatzii de ** in care au fost MUZICOLOGII mileniului...AKCENT.
In primavara...nu sh sigur,in fine...cand au fost inundatii in toata Romania si multe campanii pt ajutorul sinistratzilor.TVR a facut o campanie...LIVE PT LIFE...parca,unde cateva trupe cantau LIVE si fondurile erau alocate celor batuti de soarta.
Si printre acele trupe se afla si Akcent... :roll: Cum se face ca toti cantau LIVE...numai ei PLAYBACK? :roll: :roll: :roll: PENIBLE MOMENT 8-[ :lol:

Inca o data...adu-ne ceva argumente PRO voce si pentru Akcent si pt Morandi! :mrgreen:
Kisss
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Mesajde ilica » Dum Iun 11, 2006 5:41 pm

Citat:
Ideea e ca Akcent e PRIMA TRUPA romaneasca care a ajuns in Europa in 2005 si deocamdata e cam singura, Morandi dand ceva semne de "viata".Sa iti amintesc ca aceasta trupa detine cel mai bine vandut album al anilor 2000? Laughing

Care a ajuns in Europa in 2005,pe data de 5 Mai pe la 10 dimineata. :roll:
Citat:
Sa iti amintesc ca aceasta trupa detine cel mai bine vandut album al anilor 2000? Laughing

S-au inventat manelishtii,s-o crezi tu ca Akcent au vandut mai mult ca Puradelul Minune. :lol:
Citat:
Sau ca anul asta au luat Best Group la MTV?

Nici sa nu intram in discutii pe tema acelor premii,shi tu shtii cat de..."lucrate" sunt. :roll:
Citat:
Cat despre premii, te asigur ca Moga a primit mai multe ca Duta...

Ii mai trebuiesc vreo 2 vieti lui Moga sa stranga cate premii are Duta. :roll:
Citat:
3se in aceste momente traieste de pe urma numelui, melodiile de acum fiind cel putin penibile...sorry, asta e adevarul

Da...adevarul e ca piese precum "Clipe"..."Alaturi de ingeri" sunt penibile... :shock: :roll: Tu eshti surd,nu? :?
Citat:
Va tot luati de Animal X, dar nu vedeti ca regresul e de fapt la 3se si nu la animale...mdeah, no comment Laughing

Nu ne luam de Animal x,deshi...eu ash cam vrea,sunt "varza" aia.Simplul fapt ca shi-au dublat numarul de membrii pentru a incerca o revenire spune tot.Adevarul e ca atunci cand le vad pe animale...raman uimit de vocile lor...de dansul lor :shock: :roll: de....ce va mai imaginati voi ca ar mai avea. :roll: :shock: daca Animal x sunt pentru tine valori... :roll: :shock: ,nu incerc sa iti mai explic nimic...e clar ca eshti pe langa... :roll:
Imagine
ilica
Addicted to Music
Addicted to Music

Mesajde ady_akcent » Dum Iun 11, 2006 7:36 pm

Voce pt. Akcent si Morandi?Ti se pare ca sunt critic muzical?Eu stiu ce aud, tu stii ce auzi.Te invit pe forumul oficial Akcent, sa iti downloadezi o inregistrare a baietilor din studio, unde trag voci...ma rog, daca tie ti se pare ca 3se au voci, e clar ca tu stai mai prost cu auzul decat Mutu cu tainele vorbitului.Cat despre Morandi, recunosc ca nu l-am auzit niciodata cantand live pe Andrei Ropcea, dar macar tipul ala are 15 ani de pian, ceea ce nu e putin lucru.Ma rog, voi, fanii 3se, suferiti de un complex.Cand scapati de el am sa mai trec pe aici.Buh bye! :lol:

1.Akcent chiar au ajuns in Europa, sorry, daca nu stiai, in urmatoarea luna urmeaza sa lanseze si un album numai si numai in engleza, pentru europeni.Akcent au vandut anul trecut in Europa cu maxi-single-ul Kylie mai mult decat 3se in ROMANIA cu albumul Cu capu-n nori :wink: .Daca nu citesti ziare sau nu urmareste TV-ul, te anunt eu ca s-a inventat si becul...
2.Ba chiar au vandut mai mult ca Minune, ma refer la albume originale si nu piratate... :lol:
3.Mdeah, faptul ca nu a castigat 3se premiul, te face sa spui ca sunt "lucrate".Nu ti se pare ca tu ridici coruptia in Romania la o scara cam prea mare?Mai deschide si ochii, incearca sa nu mai fi asa fantezist! :wink:
4.Poate ca Duta are premii individuale mai multe ca Moga, dar premii castigate cu trupele si cu compozitiile sale...I don't think so :lol:
5.Clipe nu este o melodie care sa reprezinte "acest moment", ci anul 2003-2004.Alaturi de ingeri e exceptia care intareste regula.In rest, tot albumul Cu capu-n nori e slab, foarte slab, vanzarile certifica oficial acest lucru.Daca voua va plac Marea sau Doar tu sau alte tampenii, atunci imi pare rau ca puteti pretinde ca 3se mai sunt ce au fost cand erau cu Te voi pierde sau Vreau sa te uit. :o
6.Animal X au revenit cu inca 3 componenti nu pentru a reintra in topuri, ci pentru a putea canta live, cu instrumentisti.Ilica, sorry, dar ai o gandire asa gaunoasa, chiar te complaci in situatia unui retard mintal, care efectiv refuza orice alta opinie, crezand ca doar tu ai dreptate. :roll:
ady_akcent
Cunoscător
Cunoscător

Mesajde Dedeea » Dum Iun 11, 2006 9:01 pm

ady_akcent scrie:
Ilica, sorry, dar ai o gandire asa gaunoasa, chiar te complaci in situatia unui retard mintal, care efectiv refuza orice alta opinie, crezand ca doar tu ai dreptate. :roll:

in primul rand nu crek ar tb sa jignesti nici o pers de pe acest forum chiar daca e fan 3SE sau nu dar........asta tine si de bunul simt care vad ca la tine lipseste cu desavarsire

ady_akcent scrie:
Daca voua va plac Marea sau Doar tu sau alte tampenii, atunci imi pare rau ca puteti pretinde ca 3se mai sunt ce au fost cand erau cu Te voi pierde sau Vreau sa te uit. :o

bun sa recapitulam.dupa tine,care vad ca esti un mare cunoscator de muzica :shock: 3SE nu au nici voce,nici piese bune da recunosti ca in trecut Te voi pierde si Vreau sa te uit au fost adevarate hituri............hmmmm....te cam contrazici de unul singur

ady_akcent scrie:
daca tie ti se pare ca 3se au voci, e clar ca tu stai mai prost cu auzul decat Mutu cu tainele vorbitului.

nu.......deci tu chiar ai nevoie de un consult medical si de o audiograma ca e grav :roll: o persoana care spune ca o formatie ca 3SE(care ne-a dovedit de atatea ori ca pot canta live si dansa in acelasi timp) nu are voce inseamna ca ori e complexata ori prea oarba sa vada acest lucru.

ady_akcent scrie:
Cat despre Morandi, recunosc ca nu l-am auzit niciodata cantand live pe Andrei Ropcea, dar macar tipul ala are 15 ani de pian, ceea ce nu e putin lucru.

so what daca are 15 ani de pian.la pian se canta cu mainile iar el pe scena ii da cu presupusa "voce"

ady_akcent scrie:
Mdeah, faptul ca nu a castigat 3se premiul, te face sa spui ca sunt "lucrate".

nu e nevoie sa fii fan 3SE ca sa iti dai seama ca premiile au fost lucrate.poate ca au castigat ei premiul pt best group dar nu pt vocile lor extraordinare ci doar ca au vandut mai mult si au fost votati.nu poti sa-mi spui mie ca akcent au voci mai bune ca Iris si Voltaj sau 3SE care au fost nominalizati la aceasi categorie.

cred ca tu ai inceput sa fii cel care nu accepta parerile altora nu noi.eu zic sa te mai gandesti si sa vii cu argumente mai solide si dovezi asa cum ti s-a cerut de atatea ori! :wink:
Dedeea
Moderator
Moderator

Mesajde Kisss » Dum Iun 11, 2006 9:13 pm

Buh Bay aditzule....daca nu esti critic muzical atunci de ce te apuci sa ne "canzti" pe aici "hit-uri" de la Akcent si morandi? :lol:
BUH-BAY!!!!!!!!! 8)
Kisss
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Mesajde ady_akcent » Dum Iun 11, 2006 10:34 pm

Draga mea Dedeeeeeeeeeeeeeea, ai o problema de interpretare gramaticala?Se pare ca nu ai inteles prea multe din ce am scris eu.E treaba ta daca tu crezi ca Duta are voce mai buna ca Sana, pacat ca exista si oameni surzi in Romania.Cat despre asa-zisa mea incoerenta in exprimare, cred ca de fapt problema exista in intelegerea cuvintelor de catre tine.Am spus ca 3se traieste acum doar din numele facut pana in 2002-2003, cand intr-adevar trupa scotea piese care erau cu adevarat iubite, fredonate si ascultate de intreaga tara.Ma rog... :lol:
Si ca sa ii raspund si Adelei....daca iti argumentez valoarea unei piese spunandu-ti ca a fost no. 1 nu stiu cate saptamani in top nu inseamna ca ma pretind critic muzical, ci doar o persoana interesata de cum evolueaza muzica in general. :wink:
ady_akcent
Cunoscător
Cunoscător

Mesajde Kisss » Dum Iun 11, 2006 10:55 pm

Draga Ady....
Un singur lucru te-am rugat...sa-mi aduci argumente Pro voce Akcent...lasa tu locul din top..k mama masii de piesa...are nijte versuri de rad spaniolii si cu ****...alea sunt facute de masa a lu' Sorin ...ca se uita la telenovele.El a spus..cu guritza lui... :roll: Cat profesionalism! :roll:
"Duamniiiiiiii!!!!"vorba lui Alice... :roll:
Vai de evolutia lor in top...cat despre 3se...astepta si tu noul album si dupa aia vino sa comentezi.
"Ca cantzi" degeaba pe aici! :wink:
Kisss
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Mesajde ady_akcent » Dum Iun 11, 2006 11:01 pm

Versurile la JoKero sunt facute de Marius Nedelcu, nu stiu unde ai auzit tu idiotenia cu mama lui So, dar ma rog, daca habar nu ai, nu mai abera degeaba.Nu am argumente, decat cele subiective, cum nici tu nu ai despre 3se... :wink: Vai de evolutia lor in top? :lol: Sa iti amintesc ca 3se de mai bine de 15 luni nu au mai avut o piesa macar in primele 5 in RT100? :lol: Si nu "cant", e un forum liber, e un forum pro si contra 3se, nu tre' sa vin si sa ii gadil, ii pot si critica, asa ca nu inteleg de ce te tot ambalezi asa :lol:
ady_akcent
Cunoscător
Cunoscător

Mesajde ana3se » Dum Iun 11, 2006 11:10 pm

mai adi nu ti pare ca exagerezi sau ca iti schimbi parerea f usor .acum spui ca piese ca marea si doar tu nu sunt piese bune si ca albumul cu capu'n noi nu e bun , dar anul trecut spuneai ca e unul din cele mai bune albume ale verii impreuna cu sos.asa de repede iti schimbi tu parerea ?
ai spus ca jokero e inregistrata in studioul lui laur dar nu ai spus ca orchestratia e facuta de cei de la studioul lui laur si nu de akcent .crezi ca o piesa fara o orchestratie buna poate fi o piesa buna? si inca ceva..de ce toata lumea cand 3se sunt in studio pentru inregistrari incepe sa spuna ca nu mai fac nimic si ca nu mai scot piese...dar piesa annei lesko ce este?din cate am vazut eu am avut succes f mare dat fiind ca ana lesko nu e o mare cantareata. sau piese precum cele ale adelei popescu sau piesa noua blondy.astea sunt semnate tot de laur..dar lumea vrea ca sa scoata daca se poate cate o piesa pe zi,ceea ce nu se poate mai ales acum cand se inregistreaza un album.
si o inca intrebare adi:daca tot adi sana e un asa de bun compozitor de ce nu compune si el pentru alte formatii sau sa lanseze si el formatii cum a facut laur?
si "scuza-ma" ca sunt prea surda(din spusele tale se pare ca toti fanii 3se sunt oameni surzi si nu ne dam seama ca laur nu are voce asa de buna cum are adi sana) si nu imi dau seama ca ascult 3se(o trupa care dupa tine traieste din succesul pe care l-au avut in trecut).iti recomand sa mergi la un concert cu ei si sa vezi ca pot ridica si ei o sala in picioare sau tine un concert frumos asa ca si akcent.cam atat.

stiu cam am scris si unele lucruri care nu tin de subiect dar mai adaug ceva :adi tu stiai ca laur a avut o piesa in europa in 2002 impreuna cu un dj din germania...ti se pare putin lucrul asta?
ana3se
Fan 3SE imperial
Fan 3SE imperial

Mesajde Kisss » Dum Iun 11, 2006 11:13 pm

Daca e forumul asa liber ia da tu o fuga pe la regulament...sa vezi ca pe aici nu prea se jigneshte lumea!Ca poate iti zic eu acum cine se ambaleaza mai bine! :mrgreen:
Intr-adevar e liber forumul...pt oricine...da' tu vad ca vrei sa-l transformi in forum Akcent!N-oi vrea acum sa ma fac fana lor de dragul tau? :mrgreen:
Iar cand am afirmat kestia despre versuri inseamna ca asta kiar asha e...pt. ca eu nu aberez pe aici.Am destul de multe in cap...nu-s idioata sa inventez kestii! :mrgreen: Daca voiam sa inventez ...faceam o poveste cu lupul si 3se...gasea 3se un lup in padure il lua si ii dadea drumul la Akcentii tai in studio...si GATA!Nema muzicologi pe planeta asta! :mrgreen:
Asha k invatza si tu sa accepti ca nu-s kiar buni in toate Akcentzii tai... :wink: Cum ei n-au voci...asha si 3se nu sunt in top-ul pe care il pomenesti u aici.Si nu sunt kiar asha dusi 3se...o sa te convingi tu!Ne vedem in toamna...la noul album. :wink:

P.S.Parca ziceai ca pleci...incertitudinea nu e buna! :roll: ZBAY! 8)
Ultima oară modificat de Kisss pe Vin Noi 17, 2006 12:55 am, modificat de 2 ori în total.
Kisss
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Mesajde BaRoNu` » Dum Iun 11, 2006 11:18 pm

bre jmechere...hai ca esti penal...oi...m-ai dat pe spate...sincer...poti sa-mi spui ce-au zis oamenii de specialitate de akcent despre evolutia lor la eurovision?daca nu stii cand,iti spun eu,imediat dupa desemnarea castigatorului,adica a lui mihai... eu cam atat am avut sa-ti zic,ca vad ca o arzi pe aici...si inca ceva...cand faceau 3se muzica,morandi,akcent,simplu,hi-q,si indragitul tau compozitor marius moga,se dadeau pe topogan la cresha...asa ca ia si-ti gaseste drum cu akcent si cu gramatica ta care pretinzi ca o stii,nu ca te-ai uita in dictionar sau altceva...

hai pa...BaRoNu` va pupa pe toti...si o roaga pe dely sa nu-i explice ce inseamna "penal" :P
Imagine
BaRoNu`
Music Lover
Music Lover

Mesajde ady_akcent » Dum Iun 11, 2006 11:26 pm

Mdeah, am spus ca 3se-Cu capu-n nori e un album in primele 10 ca vanzari in Romania, nu am spus niciodata ca e un album care sa se ridice la nivelul Akcent-S.O.S., Morandi-Reverse sau Dj Project-Soapte.Versurile la JoKero, repet, sunt facute de Marius Nedelcu si nu de mamica lui So, daca tu ii cunosti mai bine ca mine pe baieti si stii asa sigur, ma bucur pt. tine Adela. :lol: Iti recomand sa cumperi Primul capitol si sa citesti ce scrie pe coperta :lol: Nu am spus ca 3se nu au succes la concerte si ca nu au fani, am spus ca 3se au pierdut mult din imaginea si notorietatea avute acum ceva ani, iar acest lucru e evident pt. orice om care e cat de cat obiectiv.Ceea ce spui tu Adela, ca Akcent nu au voce e o mare porcarie, esti libera sa crezi ce vrei, dar Viorel, Sebastian, Marcel si Radu au spus ca Adi si Marius sunt cele mai bune voci cu care au tras vreodata piese...daca nu crezi, intreaba-i. :wink: Cat despre piesele compuse in studioul lui Duta, da, orchestratia la JoKero e facuta de Gabi Huiban si de Adi Colcer, dar 80% din JoKero apartine lui Adi si Marius.Nici Moga nu isi masterizeaza singur piesele, daca vrei sa stii :) Piesa Annei Lesko e o piesa ruseasca, mai mult decat normala, nu aduce nimic in peisajul muzical romanesc.Fiesta de la Blondy e intr-adevar o piesa care are aer de hit, insa sa stii ca versurile nu ii apartin lui Laur, ci tipei care a scris si versurile la Morandi-Beijo, Alexandra Ion. :wink:
ady_akcent
Cunoscător
Cunoscător

AnteriorUrmătorul

Mergi la: