Voce pt. Akcent si Morandi?Ti se pare ca sunt critic muzical?Eu stiu ce aud, tu stii ce auzi.Te invit pe forumul oficial Akcent, sa iti downloadezi o inregistrare a baietilor din studio, unde trag voci...ma rog, daca tie ti se pare ca 3se au voci, e clar ca tu stai mai prost cu auzul decat Mutu cu tainele vorbitului.Cat despre Morandi, recunosc ca nu l-am auzit niciodata cantand live pe Andrei Ropcea, dar macar tipul ala are 15 ani de pian, ceea ce nu e putin lucru.Ma rog, voi, fanii 3se, suferiti de un complex.Cand scapati de el am sa mai trec pe aici.Buh bye!
1.Akcent chiar au ajuns in Europa, sorry, daca nu stiai, in urmatoarea luna urmeaza sa lanseze si un album numai si numai in engleza, pentru europeni.Akcent au vandut anul trecut in Europa cu maxi-single-ul Kylie mai mult decat 3se in ROMANIA cu albumul Cu capu-n nori

.Daca nu citesti ziare sau nu urmareste TV-ul, te anunt eu ca s-a inventat si becul...
2.Ba chiar au vandut mai mult ca Minune, ma refer la albume originale si nu piratate...
3.Mdeah, faptul ca nu a castigat 3se premiul, te face sa spui ca sunt "lucrate".Nu ti se pare ca tu ridici coruptia in Romania la o scara cam prea mare?Mai deschide si ochii, incearca sa nu mai fi asa fantezist!
4.Poate ca Duta are premii individuale mai multe ca Moga, dar premii castigate cu trupele si cu compozitiile sale...I don't think so
5.Clipe nu este o melodie care sa reprezinte "acest moment", ci anul 2003-2004.Alaturi de ingeri e exceptia care intareste regula.In rest, tot albumul Cu capu-n nori e slab, foarte slab, vanzarile certifica oficial acest lucru.Daca voua va plac Marea sau Doar tu sau alte tampenii, atunci imi pare rau ca puteti pretinde ca 3se mai sunt ce au fost cand erau cu Te voi pierde sau Vreau sa te uit. :o
6.Animal X au revenit cu inca 3 componenti nu pentru a reintra in topuri, ci pentru a putea canta live, cu instrumentisti.Ilica, sorry, dar ai o gandire asa gaunoasa, chiar te complaci in situatia unui retard mintal, care efectiv refuza orice alta opinie, crezand ca doar tu ai dreptate.