ady_akcent scrie:
Te invit pe forumul oficial Akcent, sa iti downloadezi o inregistrare a baietilor din studio, unde trag voci...ma rog, daca tie ti se pare ca 3se au voci, e clar ca tu stai mai prost cu auzul decat Mutu cu tainele vorbitului.
Doamne i-am auzit la Eurovision...shi nu imi mai trebuie cat am sa traiesc.Da' daca spui o aberatie precum ca Mihai nu are voce...cred ca se confirma teoria mea,eshti surd.Dana Dorian,Moculescu...toti care au facut muzica spun ca Mihai are o super voce da' tu...spui ca nu.Eh...pe cine sa cred?!
Despre Vio shi Laur...nici nu incerc sa iti spun ca e destul de clar ca tu crezi doar ce vrei sa crezi.
ady scrie:
1.Akcent chiar au ajuns in Europa, sorry, daca nu stiai, in urmatoarea luna urmeaza sa lanseze si un album... bla bla bla
Era o ironie,poate ca au ajuns da' au ajuns inainte altii.Ei au ajuns primii in Europa(repet,poate de data asta te prinzi de ironie) pe 5 Mai, pe la ora zece dimineata.
ady scrie:
2.Ba chiar au vandut mai mult ca Minune, ma refer la albume originale si nu piratate...
Pe naiba,Puradelul a dat vreo...300.000de copii,oficial.Da' el zice ca pe sub mana...cam un milion jumatate.
ady scrie:
3.Mdeah, faptul ca nu a castigat 3se premiul, te face sa spui ca sunt "lucrate
Daca nu ai citit mesajele de pe forum...
S-a spus cu...o luna-doua inainte sa nu votam ca... oricum ei nu vor cashtiga nimic.
ady scrie:
4.Poate ca Duta are premii individuale mai multe ca Moga, dar premii castigate cu trupele si cu compozitiile sale...I don't think so Laughing
Duta are peste 30 de premii doar cu 3se,asha ca...
ady scrie:
5.Clipe nu este o melodie care sa reprezinte "acest moment", ci anul 2003-2004.Alaturi de ingeri e exceptia care intareste regula.In rest, tot albumul Cu capu-n nori e slab
Pai..."Alaturi de ingeri"e ultima piesa lansata asha ca...Sa vedem ce o sa mai scoata.Momentan merg bine.
Nu incerc sa iti explic cat de bun e albumul...oricum tu crezi diar ce vrei sa crezi.
ady scrie:
6.Animal X au revenit cu inca 3 componenti nu pentru a reintra in topuri, ci pentru a putea canta live, cu instrumentisti
Da???I-ai auzit vreodata cantand live???Eu nu. :shock: :shock:
:shock: :shock:
ady scrie:
Ilica, sorry, dar ai o gandire asa gaunoasa, chiar te complaci in situatia unui retard mintal, care efectiv refuza orice alta opinie, crezand ca doar tu ai dreptate.
Eu refuz orice alta opinie???Hm...din gresheala imi spui mie ce ar trebui sa iti spui tie.
Eu accept opinii diferite,da'...vreau argumente solide.Nu un top care shtiu foarte bine cum se face.Nici nu mai spun de vanzari...
Pentru ca manelele spun tot.
De ofense nu iti atrag atentia pentru ca sunt convins ca eshti baiat istet shi te vei controla pe viitor.