Ultima vizită a fost: Mar Ian 21, 2025 4:31 am Acum este Mar Ian 21, 2025 4:31 am

Ora este UTC + 2

[ 745 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 30  Următorul

Pe care il preferatzi?
Laurentiu Duta 93%  93%  [ 127 ]
Marius Moga 7%  7%  [ 10 ]
Voturi totale : 137
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: PT. dely_3xyzwerjcn !!!!!!!
MesajScris: Vin Iun 23, 2006 9:45 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Puncte de reputaţie: 0
Stiu ca l-am vb d rau pe boogie....dar nu despre muzica lui....ci despre mega tzeapa pe care i-a tras-o Mihai in legatura cu drepturile d autor si banii pe care ar fi trebuit sa-i castige omu' asta (Boogie) !!! In rest...respect pt muzica pe care o face (sau a facut-o) !!!! Oricum....dreq stie ce am mai zis ca exista prea mult alcool in lume si se pare ca inca nu m-am saturat d el !!!!!!!!! :)))))

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 23, 2006 10:05 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

:lol: E chiar simpatic omu' asta,eu nu shtiu ce aveti cu el.La faza asta cu alcoolul am ras pana nu am mai putut. :lol: :lol: :lol:
Pana la urma are dreptul shi el la opinie,shi trebuie respectat la fel de mult ca oricare alt user. :P Sper sa nu mai vad mizerii la adresa lui sau a lui The Curse(new),cum am vazut ieri,scrise de adab. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 23, 2006 10:21 am 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

n-ai zis numai atat, da' ma abtzin dak zici k te intzelegi bine cu el......

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 23, 2006 11:16 am 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Mda...am citit si eu aceste discutzii interesante :roll: :roll: :roll: Pt mine Lau Dutza nu are suficienta voce...daca ar mai lucra..poate,poate :roll: :roll: dar de unde timp?!Ca 3se nu binedispune de asha ceva :roll: ...iar Moga pe aceeasi liniutza...NEMA voce :roll: doar talent de a "filtra" muzica prin inteligentza superioara...calculatorul...si toate jucarelele de care se foloseste pt a "compune" muzica...ca si Lau! :roll: Asha si eu as avea voce dar de mezzo sopran si nu sh daca as face ceva in Romania cu asha ceva...in rest si eu am cantat in corul bisericii ca Mihai,am cantat in burta la mami de la 3 luni,am participat la festivaluri unde am luat locul 1 :roll: etc.
Voi ce ziceti?Ma lansez si eu "CA CANTAREATZA datatoare din tzatze"? :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 23, 2006 11:34 am 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

Laur nu da din tzatze :lol: eventual din... posterior, da' nici p'ala nu prea-l vedem..... avand in vedere k sta cu fatza la public :mrgreen:

si in cazul lui Moga sau Duta... nu cred k e vorba de imaginea kre si-au creat-o, amandoi sunt frumushei. sunt persoane carora le plac mai mult de laur decat de marius si invers... si din cate am observat nici unul din ei n-a exagerat prin look

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 23, 2006 12:20 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Eu vorbeam de voci :roll: in cazul lor! :roll: :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 23, 2006 12:30 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

nici la voci nu's aja varza dak ar fi sa-i comparam cu altzii kre au sau au avut succes in afara

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 23, 2006 12:53 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

mie vocea lui duta mi se pare ok,chiar imi place ... ! si nu cred ca lucreaza la vocea lui din butoane ! da' e adevarat,vocea lui mihai e si mai buna ! mie imi place mult !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 23, 2006 6:51 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

Îþi trimit parolã nouã pentru the_curse doar dacã imi dovedeºti cã acel user iþi aparþine.Adresa de mail e diferita aºa cã...nu pot sã ºtiu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 23, 2006 8:11 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

sigur e el pt k il am de mult pe mess si ar fi spus k e altcineva.... nu cred k i-ar fi convenit sa se dea altul drept el, the curse

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 23, 2006 8:20 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

:D asa e ! i-am trimis un mesaj privat lui Lily si stie acum ce a fost :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 24, 2006 5:32 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Pentru a fi oarecum ON topic : ma prefer pe mine k si compozitor :lol:

o mica mentiune: duta a shmanglit mai putin k honorable pig demon moga... care isi remixeaza melodiile le baga pe reverse and shit like this :P

Sus

Subiectul mesajului: laur nu are voce....
MesajScris: Mar Iun 27, 2006 3:42 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

acum un an sau chiar mai bine am fost invitat de catre organizatorii al unui spectacol (nishte cunostintze)... eram prin zona, am zis sa trec, nu shtiam cine cantha....
mai multe trupe nu dau nume dupa care 3se...
scena respectiva este cea mai renumita din tzara noastra....pentru sonorizare.....
e va spun am fost la cel putzin 40 de concerte unde au cantat 3se, totul era ok cand doar mimau.....
aici am ramas uimit de ce auzeam.......doamne.....totul era..... se simtzea frica pe buzele lor...nu stiu aveau niste voci de ..... a lui mihai nu era o voce clara, a lui lulu nu se auzea, cat despre vio na-m ce sa spun, sa descurcat cel mai bine....( lulu nu are voce ) are noroc de calculator si ultima placa de sunet pe care a luato.....
ei nu sunt atat de bine organizatzi pentru a canta live pe bune.....este o proasta organizare a-tzi striga numele inainte de a-tzi veni randul la strofa... poate ca si voi ia-tzi auzit cum se striga unul pe calalalt......shi pur si simplu lulu a fost singurul care gresea.... ba o lua inainte si nu tzinea ritmul cu melodia ba se pierdea in text se vede forte clar.....am ureche muzicala si nu poate fi inselator, norocul il avea in vio el tot timpul completa ceva....si bravo lui ca are curaj....

cunosc multe soliste care au fost in studioul lui lulu si chiar cele care mai sunt in mare parte au spus ca lulu in ultima perioada este mai dezactivat....

ce spun ele si eu in primul rand este ca laur se va desparti foarte curand de 3se.......iar eu ii propun sa se ocupe numai de trupe pentru ca 3se nu va mai merge si decat sa cada brusc mai bine va cadea lejer....urmatorul album care-l va scoate daca-l va scoate nu va mai avea succes asa de mare.....sunt multe piese care seamana intre ele si lulu stie foarte bine ca doar cateva din ele vor atrage dar fara succes...

eu as spune o colaborare de succes nu numai pentru noi in tzara dar si mult afara..... lulu & moga ....... propun pentru asa ceva, voi ce spunetzi, numai straini sa aibe topurile pline cu ei, sa fim si noi printre ei......

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 27, 2006 3:50 am 
Neconectat
Painter/3sefan10
Painter/3sefan10

:lol: la mesaje din astea ma p-- pe mine de ras

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 27, 2006 9:15 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

mda....este o parere....asta nu inseamna ca e si adevarata
cine stie , poate aveai emotii ca ii vezi pe cei la 3rei sud est si-ti tremura urechea tie :lol:
sau poate chiar n-aveau chef sau poate sonorizarea care zici tu ca e cea mai buna,nu era chiar asa....faza cu mihai chiar nu o cred,asta chiar are voce buna si e destul de puternica ! asa ca...
cu duta...zici ca nu canta bine si ca din cauza lui se vor desparti 3rei sud est insa..tot mai vrei sa il auzi din moment ce vrei colaborari cu moga ( ceea ce , intra-adevar,vreau si eu si poate ca si multi altii )
mah da' chiar nu inteleg un lucru : acum cativa ani (2 ani sa fie poate 3) toti il laudau pe duta,moamaa,ca are voce super,ca e cel mai valabil din trupa..blah blah blah...eu nu cred ca in timpul asta, in loc sa evolueze,a cazut ...asa ca....mai lasati voi vocea lu' duta ca l-am auzit cam toti in concerte...in concertul ANTIDROG AU FOST PROBLEME ???????? eu n-am auzit de asa ceva ! aici e ceva suspect !!! nu stiu cine a zis primul ca nu are voce..insa atunci au prins curaj multi neavizati ( si nu zic ca eu as fi avizat ),de atunci fanii altor trupe,probabil,isi vad favoritii deasupra astora dar ..sa fim seriosi...akcent stie toata lumea cu ei la eurovision, dj project-vai,sunt terminati,nu reusesc fara butoane,vocea elenei e prea computerizata(dar cine crede asta?!no one,cel putin eu NU)sau morandi-as putea sa spun si eu ca atunci cand au venit in brasov,randi avea un sambure de cireasa in nara stanga si nu se auzea clar vocea lui sau ca sunetul,cel mai shmecker din parcare,i-a aratat adevarata valoare;ca nu reuseste sa cante live ca nu se aude bine,ca ii tremura mana stanga cand o pune pe o fata de pe langa el si asta il face sa uite versurile si sa ramana in urma..blah blah blah- chiar de as zice asa ceva,nici eu n-as crede--astea cu vocea lui duta s-ar potrivi mai bine in topicul ala cu aberatii parca

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 27, 2006 4:46 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

hmm...am si eu o melodie live 3se in care intradevar lui laur ii tremura vocea...asta se intampla la primul anterefren la "cu capul in nori",insa al doilea a fost perfect.si de la vocea tremuranda la lulu nu are voce e cale lunga...si asa ca o alternativa la faptul ca ai zis ca lau isi face vocea pe pc si ca are cea mai tzipla placa de sunet,iti propun sa asculti melodiile lui inainte de 97,si vezi si tu macar daca seamana vocea...ca daca seamana cu cea de azi e nasol pt tine...ca mai umbla la sintetizator asta-i partea a doua...ca asa iti dau si eu o piesa cu mine si vezi ca vocea mea,desi e misto e penala si se aude ca dracu
si cu urechea muzicala din nou nu esti singurul,si cu atat mai mult daca tot zici ca ai asa ceva,cred ca iti dai seama cand sunt voci facute pe calculator sau nu...si-ti spun mai mult ca sigur ca lau nici nu stie ce-i aia ca sa zic asa...
inca o chestie,de unde stii tu ca seamana piesele intre ele de pe noul album mo?l-ai ascultat ca sa poti spune asta?asa ca informatie generala pt tine, fiecare din ei are un numar de melodii pe care l-a facut singur,de unde rezulta logic ca probabilitatea ca doar doua meldoii sa semene este foarte mica...
da zi-ne si noua scena aia cu cea mai buna sonorizare din tzara,ca eu cel putin nu stiu care este...si daca nu se auzea deloc vocea lui lau si a lui mihai foarte slab nush cat de buna era sonorizarea,si inclin sa cred ca sonorizarea de la turneul anti drog,intradevar a fost cea mai buna din tzara,fiindca nu a existat nici un fel de problema...
cam atat si sorry pt repetitia stresanta a lui "si" :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 27, 2006 7:10 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Daca vocile baietilor tremura asta inseamna EMOTIE! :wink: Stiu cum e...baietii au declarat ca de fiecare data au emotii in fata publicului.Ba kiar Mihai zicea ca o data a uitat sa-si cante partea lui din piesa si a inceput sa o cante pe a lui VIO.Nah...se mai intampla..dar asta nu inseamna ca nu au voci.Una e sa-ti lucrezi vocea,adika sa faci multa repetitie pt a ajunge la o performanta cu vocea ta si alta e sa nu ai deloc.Ma indoiesc ca baietii nu ar avea voci...ceea ce le trebuie este REPETITIE si multa munka insa nu exista TIMP.Si intr-adevar 3se nu e o trupa pregatita pt LIVE.Baietii au recunoscut asta. :wink:
Alta kestie care ar mai trebui luata in vedere in legatura cu 3se e ca ei nu fac repetitii inainte de spectacole.Probabil repeta pt spectacolele mai mari...3se canta live...dar NU repeta.Ei momentan se intalnesc doar la spectacole si in studio cand au ceva piese de inregistrat. :? Restul....NO COMMENT! :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 27, 2006 8:57 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

adela scrie:
Ei momentan se intalnesc doar la spectacole si in studio cand au ceva piese de inregistrat. :? Restul....NO COMMENT! :wink:

pe bune numai pt. spectacole si studio in rest nimik...de ce oare? :roll: ...sper ca nu urmeaza ceea ce nu ne-am dori prea curand :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 27, 2006 10:36 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

Nu urmeaza nimic ce nu v-ati dori stati linistiti :lol: Dar fiecare din baieti are viata lui...Adica nu mai sunt ca la inceput...Fiecare dintre ei are acum studioul lui, viata lui, treburile lui, lucru care in opinia mea, nu afecteaza deloc 3SE!Adica, profesia e profesie iar viata e viata!Stati linistiti, va asigur eu ca 3SE sunt super prieteni si in timpul liber :wink:

Sus

Subiectul mesajului: lulu nu are voce
MesajScris: Joi Iun 29, 2006 8:13 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

The curse

stii ceva cred ca nu trebuia sa razpunzi tu pentru ca esti mult ( pe dinafara ) te intreb te-ai intalnit vreo data cu unul din trupa 3se....daca nu i-ti spun ca ai sa lesini daca ai sai vezi ca fiind un fun inrait iar daca te tragi de sireturi cu mine i-ti spun sa bati cateva cuie sub covor si sa dai cu capul de el poate i-ti revi....... :idea:
cumva esti vreun inginer de sunet si te pricepi forte bine se vede...
nu comentez alte trupe din cate vad este un forum 3se si discutam de lulu...
sa nu ai chef sa cantzi pentru fani este un mare rateu in viatza pe plan muzical iar din cat ii stiu eu.....

baRONU

o singura intrebare............ai fost macar o data in studioul lui laur ??????
inca o chestie cum potzi ca lulu nu stie ce este aia....singur lulu a recunoscut la tv intro emisiune la marutza.....( te inchizi singur la niste informatzi pe care nici macar nu le cunosti..)
cat despre scena respectiva de care spuneam lulu a recunoscut ca a fi cea mai buna sonorizare si este cea mai tare...
iar raspunsul final de dupa concert este ca a fost un drum lung <<< suntem foarte obositzi >>>

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 29, 2006 8:27 am 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Bebe, dar tu ai fost in studio? :P

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 29, 2006 8:50 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

da a spus cineva ca sunt un fan inrait si nu pot sa port un dialog cu 3rei sud est ????????????????????????????????????????????
oricum as fi , inrait sau nu , trust me,nu lesin in preajma lor sau a altor vedete ...si faza cu inginerul de sunet.....nu trebuie sa fii asa ceva ca sa iti dai seama de cum canta cineva sau de problemele lor,ce nu suna bine ..blah blah blah
ca nu ai chef sa canti (pentru fani) e ceva normal,eu nu cred in prostia aia : fanii sunt pe primul loc !!! NO WAY , am mai spus-o si o repet : noi pentru ei(pentru orice artist) valoram un pic mai mult decat un album cumparat ! ei canta pentru bani si mi se pare ABSOLUT NORMAL !
doar n-au intrat in show bizzzz pentru ca nu mai puteau de dragul omenirii sau ca voiau sa stranga oameni impotriva lui Bush , sa fim seriosi !
intri in industria muzicala cu 2 motive (sau scopuri) : faima si bani
ce,isi cunoaste 3rei sud est fiecare fan din tara asta ca sa zici ca acum canta pentru ei,ca le e teama sa nu ii dezamageasca si atunci sa creada cine stie ce despre ei ?!?!! be serious man !
cu sireturile....nush...adica pe mine nu ma intereseaza ca ai 70 de ani sau ca ai 18..esti pe forum deci..esti la un nivel egal ( la varsta ma refer ) cu ceilalti (pentru mine cel putin)...ce ma intereseaza pe mine cat de ruginite sunt palmele tale sau cate fire de par albe ti-au iesit din cauza stresului acumulat de-a-lungul timpului ?!!!? ( cred ca de aia am dormit asa prost aseara :lol: ).ai intrat pe forum cu conditia sa iti spuna lumea "nenea" sau "nea" ???? ca de "domnule" nu se pune problema...ei bine ..daca e asa, fac un efort si iti zic "nenea bebe" ( mare maestru in loja copiilor cu minte batrana :lol: ) te rog,nu ma conecta la jigniri ca nu simt nevoia, nu vreau sa primesc cine stie ce avertismente,oricum n-am nici o treaba cu tine ! nu stiu cati ani ai,nu ma intereseaza ! atat ! dar daca simti nevoia sa raspunzi,be my guest !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 29, 2006 3:04 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

The curse, esti tare, frate :lol: :lol: :lol: Mamaaaaaaaaa, cat am ras :lol: :lol: :lol: Lasati-l ma pe Mr. Bebe, ca el a fost si la Win si la Sud-Est si la Beat!Ba chiar mai mult, nu stiu daca stiati ca el masterizeaza piesele pt toti artistii de la studiourile astea...Ba chiar mai mult, compune si liniile si orchestreaza piesele...Lolex :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 29, 2006 7:26 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

bravo lui !!! asta poate ca ar fi trebuit sa o spuna mai devreme...inseamna ca are talent ! toata stima si respectul pentru el datorita meseriei insa mai are de lucrat la adresari si la tot ce tine de caracter ! la prima vedere pare cu nasul la inaltime ! anyway si anyhow...e treaba lui ! nu ma doare pe mine !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 29, 2006 9:08 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Fratilor....sunteti varza !!!!!!!!! Va puneti intrebari gen : Oare d c nu intra baietii pe forum?, oare d c nu ne informeaza baietii despre muzica lor? !!!!!! BAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!!! Cum puteti voi crede ca baietii astia 3 care au facut din muzica romaneasca ce n-au facut Moculescu, Moga si Teicu la un loc, or sa posteze pe forumul asta unde exista "personaje negative" (ca sa vb pe intelesul telenovelistei Andreea Dinu si pt sora ei mai mica si/sau mai mare) gen "the_CURse", "andytzu", "dely_3xyzwqvpn", "adela", "elle" si multi altii (ca nu stau sa-i enumar pe toti) intra aici sa faca un misto d tot kkt-u (iertati-mi exprimarea da' bucurati-va ca n-am scris-o in romana ca se vedea aiurea) d niste oameni care se cunosc cu baietii mai bine decat "personajele-de-mai-sus"....."personajele pozitive"(din nou limbaj d telenovele)in cauza se cunosc la "prima vedere" !!!! Nu sunt vreun Ernest Maftei sa am 300 d ani si sa dau sfaturi tinerilor....dar eu va zic sa o lasati mai moale cu rautatile fata d niste oameni care chiar stiu ce zic cand ies in fata.....daca ati cunoaste macar jumate din viata personala a baietilor(sa stiti cu cine ies ei si ce fac cand.....n-au ce face) , atunci va asigur ca le-ati da dreptate !!!!! Cu multa stima si respect, SUNTETI VARZA !!!! Va multumesc !!!

Sus

[ 745 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 30  Următorul

Ora este UTC + 2