Mai sa stii k a fi prea comercial nu e prea bine;adik de ex knd a scos Moga ''Falling asleep'',care cik a fost mai buna decat ''Alaturi de ingeri''-3se,m-am plictisit de ea...in max 2-3 sapt,pe cand ''Alaturi de ingeri''+restul mel 3se,le ascult zilnic ,dar cik Moga e mai comercial;eu zic k e prea comercial,si iar nu e bine;3se nu au nevoie sa fie numiti ''un produs comercial''...au demonstrat ca sunt cei mai tari prin multe alte chestii
Am ascultat acum franturile de mel live cu laur si cea cu moga;sunt super tari;nu aveam nici o indoiala oricum k laur poate canta life,asta se vede si din faptul k au rezistat atat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vreau si eu franturile alea de melodie...nu ca as avea nevoie de vreo dovada,pt ca stiu deja cat de bine canta Laurentiu...dar pur si simplu le vreau! Dar nu pot sa le downloadez de pe linkurile alea...
Pai m-am inregistrat,dar tot nu merge...imi apare o eroare....
Asa,on topic:Eu l-am votat tot pe Laurentiu,pt simplul fapt ca,desi ambii sunt compozitori talentati,piesele facute de Laurentiu raman cunoscute si peste ani...
Hmm :? ,poate e de la tine,mai...Ai dat download??Ai salvat una din franturi intr-un folder,ceva??Nusht ce sa iti zic... :-k
On topic:iti dau dreptate;desi ma repet:asta e motivul succesului lor:stiu cum sa faca sa nu ne plictiseasca cu mel;stiu cum sa ''ne faca'' sa ascultam mel din 97 in fiecare zi fara sa ne plictisim niciodata
ati ascultat noua piesa a corinei?
queres una aventura sau cum se scrie k nu prea ma pricep sa scriu in spaniola. este copiata. oare moga nu se mai satura? eu da m-am saturat d ''cover-urile'' lui.
Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye
Da, stiu, am auzit putin din ea si mi-a fost de ajuns sa-mi dau seama k nu e ideea lui si k iar a copiat, God, tipu asta devne chiar plictisitor, nu e in strae sa scoata nik original
O sinucidere fara durere...si fara sange...asculta manele!
A friend in need is a friend indeed, but da best of friends is a friend with weed!
Si guta fara de putza la fel..tre sa recunoastem, sntem o natie de tembeli, ne place prostia si lenea si ne plangem k suntem o tara sarak da nu facem nik k sa iesim din starea asta!
O sinucidere fara durere...si fara sange...asculta manele!
A friend in need is a friend indeed, but da best of friends is a friend with weed!
Pai ce,voi crdedeati ca astia din afara nu copiaza? Bine,asta sigur a avut parte si de sugestii ca mie mi se pare ca piesa asta e copiata dupa alta piesa a Corinei! Cum puii mei nu sh!
Pai ce,voi crdedeati ca astia din afara nu copiaza? Bine,asta sigur a avut parte si de sugestii ca mie mi se pare ca piesa asta e copiata dupa alta piesa a Corinei! Cum puii mei nu sh!
cine sa fie d afara? toni ala? e roman totta viatza lui, si-a dat si el un alt nume asa k e la moda nu?
Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye
cine sa fie d afara? toni ala? e roman totta viatza lui, si-a dat si el un alt nume asa k e la moda nu?
Nu cred ca e un roman.Din cate am auzit,si daca gresesc sa ma contraziceti,Tony Cottura a scris cateva melodii si pentru BSB ,deci nu e unul de ici de colo!
pana una alta morandi are mult mai multe concerte decat 3se....asta trebuie sa retineti....
si apropo....la emisiunea top super hit de sambata , prezentatorul,vali barbulescu pentru cine nu il stie,a spus ca printre cei mai ceruti artisti din romania se afla si 3se ....adica "cei mai ceruti artisti din romania sunt morandi,3rei sud est si akcent" (asa a zis el) ....si acuma eu intreb : daca sunt asa ceruti ...de ce nu au prins nici un sponsor ceva pentru un turneu national..?!
cum s-a intamplat cu voltaj , de care el nu a zis ca sunt ceruti...
poate a uitat...