Nu o sa raspunda pentru ca...daca ar spune cine e...ar avea viata grea pe aici.Toti l-ar toca cu intrebarile.Asha doar priveshte...shi cand e cazul mai intervine.
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
ce mi-a placut de Stefan, moderatorul de la tonomat, l-a luat la sigur pe Laur dak intra pe forum si dupa raspunsul kre l-a dat, cu sigurantza n-are treaba cu noi "(pauza 2-3 sec)mmm mai mult vio"
Nu vreau sa fiu rea dar cred ca baietii dupa atata succes numai de forum nu le mai arde -DOVADA :?: : ...nici pe ei nu-i deranjeaza prima pagina a site-ului :x
Stiu k nu se ocupa ei de site, dar dak ar fi intarat pe el&ar fi vazut k trebuie actualizat, nu crd k ar fi stat q mainile in san, l-ar li contactat pe administrator.Yo crd k asa e normal, voi ce crdti?
O sinucidere fara durere...si fara sange...asculta manele!
A friend in need is a friend indeed, but da best of friends is a friend with weed!
mda... asa ar fi normal... dar prefer sa ma abtzin d la comentarii dak le iau apararea li se urk la cap, dak citesc ce am scris yo aici, si dak spun k sunt vinovatzi..... poate nu am dreptate....
Numele turneului e una, iar masurile pe care le iau e altcva! Poate k... nush a trecut atata timp de knd ar fi tb sa schimbe prima pag... poate k au si uitat....
O sinucidere fara durere...si fara sange...asculta manele!
A friend in need is a friend indeed, but da best of friends is a friend with weed!
in legatura cu schimbarea primei pagini a site-ul eu cred ca ar trebui sa se ocupe administratorul sau cineva care se pricepe Artistii nu prea au treaba cu site-urile, tot fanii sunt cei care se ocupa de ele sau apeleaza la cineva care le are foarte bine cu internetul. Ar fi bine venita o schimabare,dar cine s-o faca?
''Dream the impossible, because dreams do came true'' EW
Asta q prima pag a site-ului kred k arata de cand nu au mai intrat baietii p aici.Eu cred ca daca ar fi vazut nu ar fi stat cu mainile in san.Si asta este o imagine si nu cred ca ar trebui sa o neglijeze.Nu va suparati dar asta e parerea mea.
Mai dar nu exista nici un fan 3se care sa shtie cat de cat bine sa faca site-uri?Astfel acel fan s-ar putea ocupa constant de reactualizarea site-ului.