Titlu mesaj: desfiintarea ideilor patriotice
Autor de mesaj: chris-T33
mesajul patriotic:
animalutulx scrie:
nu inteleg lacomia asta a managerilor 3 s e.de ce nu ii lasa si pe animal x sa aibe concerte si sa apara la tv.
daca vor sa faca ceva important sa ese ocupe de animal x.sa le obtina concerte daca chiar nu au nimic cu ei.daca nu...e clar ca e ceva la mijloc.ca ei au ceva cu animal x.din cauza lor nu mai au animal x suces.ca daca se ocupau managerii de ei.acum aveau concerte si erau sus prin topuri.
sper sa nu ma trezesc iar cu toate fanaticele pe cap.oricum nu va incalzesc pe voi cu nimic manageri 3se.daca erau buni ii ajutau pa animal x.dupa ce ca va bag in seama forumul asta prafuit.mai aveti si voi un mesaj pe an.
:evil: :evil: :evil:
raspunsul indiferent:asa...
1. nu prea ai pus ideile in ordine... te grabeai?. ioi ioi ioi...
2. pt o intelegere cat mai buna sa stii ca o regula spune ca dupa punct se lasa spatiu.
3. nu te repeta te rog ca ma incurc printre ideile tale [nu c-ar fi multe, dar asa - sfat de viitor]...
Citat:
sa le obtina concerte daca chiar nu au nimic cu ei.daca nu...e clar ca e ceva la mijloc.ca ei au ceva cu animal x.
4. hai sa imi dau cu parerea [daca ma insel rog aruncati cu rosii]. din cate stiu eu la 3se Duta compune muzica. la Animal X cine o face?
5. la faza asta m-ai iritat
tare:
Citat:
dupa ce ca va bag in seama forumul asta prafuit.mai aveti si voi un mesaj pe an.
deci... pustiu - hai sa iti explic o chestie micuta. nu stiu cati ani ai [multi inainte], dar hai sa iti desenez eu ceva... "forumul asta prafuit" din cate vad eu are 1748 utlizatori [e drept ca nu-s activi toti, dar asa e peste tot] si 52803 mesaje... da? vad bine? uite si o dovada in caz ca nu stii unde scrie asta:
asadar - nu iti place formatia? bravo - felicitari - nici mie nu imi plac in mod deosebit, dar de la a critica o formatie la a critica un forum e cale lunga. sa stii ca un forum nu se aduce la un stadiu asa avansat doar pocnind din degete. e drept - orice inadaptat social poate sa descarce un phpBB, dar nu orice inadaptat social poate aduce pe el MULTI oameni care sa scrie si care sa gaseasca in forumul respectiv un refugiu, niste prieteni, etc... acum nu vorbesc neaparat de acest forum, ci in general...
asa ca de acum cand vrei sa faci remarci din acestea de-a dreptul puerile te rog sa iesi sa te plimbi... orice fan are dreptul de a-si arata simpatia / admiratia / etc... in modul sau. asa cum vrea. ca unii exagereaza - treaba lor, nu a ta, nu a mea. clar ?!?
ma amuza o chestie: TU vii aici pe forum si zici:
Citat:
sper sa nu ma trezesc iar cu toate fanaticele pe cap.
da' tu ce esti nene? nu FANatic ? sau esti doar asa - un tip / o tipa de pe strada care a auzit de Animal X si a venit pe forumul 3se sa faca misto de aia si sa ajute la promovarea acestei trupe de care a auzit abia ieri... ma faci sa zambesc. serios... Offf Doamne.
remarca finala:
NU sunt fan 3se. si nu zic asta doar ca sa o zic...
gata. deja am pierdut prea mult timp raspunzandu-ti...