Au avut un succes nebun cu acea colaborare.Asha ca...nu ar strica o colaborare cu cineva din hip-hop.Dar eu ash miza mai mult pe BUG Mafia,au in general o orchestratie bune...plus ca sunt cei mai respectati din genul asta.
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
"spune-mi ce vrei" n-a fost singura colaborare..... yo mai stiu de vreo 2 melodii (in kre canta si laur)
si ma oftik.... ei nu amintesc decat de melodia asta in interviuri.. de "spune-mi ce vrei"
pai asta a cam fost un succes...iar celelalte au ramas la stadiul de incercari mai mult..celelalte ar fi "La familia feat. Laurentiu&MIhai (3SE) feat. Catalina Toma - Asa-i frumos" si "Puya feat. Laurentiu & Mihai (3SE) - Unii nu-nteleg"
daca nu ai nimic de spus, atunci nu mai posta. esti pe forum , nu pe chat. ai o atentionare,iar data viitoare primesti avertisment si vei fi scrisa pe lista neagra.Elle
Sincer nu mi-ar surade o colaborare intre 3se shi Mihai.NU cred ca se potrivesc.Ar suna bine fie o colaborare cu o fata ,fie cu nishte baieti ...cu un stil mult diferit.
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!