Columbeanu e barbat? :shock: Interesant, mai aflu si eu cate ceva.
Interesanta speculatie, insa din pacate lucrurile nu stau deloc asa. In general persoanele gay incearca sa isi ascunda preferintele, chiar majoritatea se casatoresc, au copii, tocmai din dorinta de a nu da de banuit. Iar acei artisti care sunt gay, da' inca nu vor sa se afle, au tendinta de a se afisa cu cat mai multe femei, din acelasi motiv, pentru a nu da de banuit. Iar pe Viorel nu l-am vazut cu cine stie cate femei, tocmai pentru ca nu are nimic de ascuns, cel putin asa cred.
Pana la urma nici nu inteleg de ce ar trebui sa se grabeasca, nu cred in casnicii doar asa... din dorinta de a avea o familie, fara o baza emotionala puternica. Daca inca nu si-a gasit jumatatea oare chiar ar trebui sa se insoare cu orice ametita doar sa nu il mai intrebe toti cand se insoara?! E el cam zapacit, da' nu pare prost, stie el mai bine ce are de facut, si nu cred ca are cineva dreptul sa ii spuna ce sa faca, mai ales in domeniul asta. Daca el o sa vrea sa se insoare la 80 de ani... bravo lui! Inseamna ca ia in serios casnicia, si pana la urma inseamna ca se respecta.

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein