Ann@ scrie:
TREZITI-VA! Laur a dovedit ca poate avea succes si singur. Fanii il sprijina, iar melodiile lui ajung la suflet, au un mesaj.
Poate Mihai si Vio sa-si dea seama ca fara 3SE nu mai au succes. Mihai incearca sa revina dar melodiile lui nu ma conving. Mai mult de o data - de doua ori nu le ascult, mi se par o lalaiala fara sens. Pacat de vocea lui! Iar Vio ne-a amenintat ca va reveni, dar cred ca sunt doar vorbe.
Sper sa ma insel si timpul sa-mi demonstreze cu totul altceva. Le doresc la toti trei sa aiba succes, dar in momentul acesta doar Laur m-a convins ca are un proiect vandabil.
Despre Laur are un stil mai plangacios , dar in fine el a pus capac proiectului numit 3rei sud est , nu noi . Cel care ma tem ca o sa urce in topuri va fi Laur cu sigurantza Mihai se tine tare decand a urcat cu NARCOTIC SOUND in topuri , aici votam noi eu as vrea sa vad cum plagaciosul de Laur este detronat de Mihai

ar fi ceva ca Mihai cand a cantat cu Ramon piesa "in 2" deja urca furtunos si a reusit sa detroneze fostul 3rei sud est , abia astept sa il vad si pe Vio ... cantand dar pana acum tot in stadiu acela de vorbe sunt , adica nu se observa nimic din cele spuse de el . La Mihai ma astept in primu rand la urce in topuri exact ca o furtuna si sa il zdrobeasca pe Laur cu tot cu formatia lui , pe bune daca nu ar fi un escape pentru Laur sa copieze stilul lui Mihai , dar lasa ca imi place cat de cat stilul lui Laur de copchil mic

si plangacios .