Pt mine nu a fost sperietura...pt mine a fost un soc...azi la scoala doua ore am plans incontinuu...
Multumesc 3SE!!!
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
Maruta...''dragul de el'' ...atat de mult ''il iubesc'' incat imi vine sa-l bat...
E un mareeee fraier & cretin !!!Sa-i fie rusine !!! :evil:
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Interpretabil, mai ºterºi în comparaþie cu cine? Au avut aceaºi strategie ca ºi ceilalþi artiºti, ºi-au fãcut apariþia când au lansat ceva. Pânã la urmã au mai explicat de câteva ori de ce nu apar foarte des. Pur ºi simplu nu vor ca publicul sã se plictiseascã de ei.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
A tras tzeapa la fanii adevarati ai 3SE. In locu' lu' 3SE nu m-as mai duce la Marutza in vreo emisiune, NEVER EVER. Si daca ar fi dupa mine, l-as bate.
Alexandru
Addicted to Music
Ar trebui sa sune unul din baieti la inceputul emisiunii, altul la mijlocul emisiunii si ultimul la sfarsitul emisiunii explicand care e treaba si sa-i inchida gura lu' Marutza... Chiar nu-l inteleg???!!! LASA-NE!
what goes around comes around... what goes up, must come down...
Eu, cel putin m-am saturat de atatea informatii si de Maruta si de emisiunea lui de 2 bani