Fanclubul nostru exista de mai mult timp, de fapt de vreo 3-4 ani, insa in timp multi fani au plecat, asa ca noi vrem sa il facem sa renasca... E oficial - am discutat acest lucru cu impresarul baietilor! Credem ca mai multi fani organizati intr-un fanclub ii pot sustine mult mai bine pe 3rei Sud Est, decat o pot face fanii separat! De asemenea, ne-am gandit ca poate fanii din Bucuresti care nu stiu de acest fanclub vor sa cunoasca si alti fani care gandesc la fel ca ei, sa isi impartaseasca impresiile de la concerte sau sa vada poze facute de alti fani cu 3SE!
Cam asta pot sa iti spunem despre fanclubul din Bucuresti... Vrem sa tinem legatura cu cat mai multi fani din Bucuresti si nu numai! Prin fanclubul acesta, vrem sa punem accentul pe faptul ca un fan adevarat ii admira pe baieti pentru ceea ce fac, pentru muzica lor, in principal, si pe planul al doilea pentru cum arata sau cum se imbraca; un fan adevarat intelege cand vrea de la ei un autograf sau o poza ca trebuie sa se gandeasca intai ca si ei sunt oameni, poate sunt obositi sau se grabesc; un fan adevarat intelege ca trebuie sa ii respecte pentru ceea ce sunt si pentru ceea ce fac pentru noi, iar noi trebuie sa ii rasplatim la randul nostru intr-un fel: in primul rand, prin cumpararea albumului original, apoi, prin prezenta la concerte si prin cadouri la ocaziile speciale (ziua 3SE, zilele lor de nastere etc)!
Presedinti au fost multi de-a lungul timpului dar au plecat si fanclubul a ramas fara presedinte mai ales ca acum suntem cam putini si ne-am gandit ca accentul trebuie pus pe dezvoltarea fanclubului si nu pe alegeri de presedinti (sau, altfel zis, suntem cam 5 presedinti

)...
In e-mail trebuie sa iti scrii si tu numele si ca daca vrei sa te inscrii (nu e mare lucru pentru ca oricum cu fanii care ne trimit mail-uri ne intalnim cat mai curand posibil)... Daca vrei, in loc de mail poti sa imi dai mesaj privat mie si mai vorbim!
Apropo de intalniri, daca vrei sa te inscrii in fanclub, poti sa vii sa te intalnesti cu noi vinerea asta la ora 4 in fata la Unirea (acolo la Mc Donald's)! De altfel, oricine vrea sa vina e binevenit!!!