Primul contact cu muzica 3se a fost in 1997...erau la tv,cantau piesa Ai plecat,iar eu o ajutam pe mama la curatenie.Pe atunci imi placea Genius,dar dupa ce am ascultat melodia si am vazut cum danseaza baietii am inceput sa ii imit.(Adevarul e ca mamei mele i-au placut baietii inainte sa imi placa mie).Si asa s-a nascut dragostea mea pt 3se.
Primul contact face 2 face cu 3se a avut loc pe 22 noiembrie 2006...Am aflat de la radio ca vor veni sa cante la balul studentilor de la drept marti dupa masa.M-am dus la Universitate sa cumpar bilete dar se dadeau doar dimineata. Asa ca ,a doua zii am chiulit de la ora de sport si de la biologie k sa ma duc sa imi cumpar bilet.Balul incepea seara.pe la 20:00,dar eu eram deja acolo de la 18:30 ca sa prind loc in primele randuri.Si a meritat efortul...pt ca am fost exact langa ei...apoi am vazut ca niste fete au urcat pe scena langa ei,i-au pupat una pe laur,alta p vio,alta tot pe laur si niciuna pe toti 3rei.Am inceput sa plang de ciuda ca nu sunt si eu acolo pe scena langa ei...imi era rusine sa urc,dar ,pana la urma,vyo m-a apucat de mana si mi-a facut semn sa urc asa ca ,am urcat si i-am pupat pe toti3rei cum nu mai facuse nimeni...
Dupa concert,am vrut sa vorbesc cu ei ,dar nu am putut,nu am fost lasata fiindca nu eram studenta
dar am realizat ca discoteca unde eram avea o singura intrare...i-am asteptat cand au iesit,le-am luat autografe si am facut poze...eram in al 9-lea cer..nu-mi mai pasa daca muream pt ca mi se indeplinise visul cel mai mare:sa ma intalnesc cu 3se.Ziua urmatoare cand m-am trezit am crezut ca am visat...abea cand am developat pozele mi-am dat seama ca a fost real.Baietii au fost foarte dulci,m-au pupat,iar Laur a fost primul care m-a luat sa facem poze,apoi Vyo si aman2 au zis ca le pare rau ca trebuie sa stea asa putin timp,pt ca trebuiau sa ajunga la un alt concert,unde cantau mai multe trupe.M-au mai imbratisat o data si apoi au plecat...sper sa ii mai vad macar o data...