elle scrie:
secret de stat

doar daca te umilesti in fata fanilor 3SE, dar credibil 8)
Gata, ma umilesc.Sunt fan 3se, sunt tot ce vrei tu, da' zi-mi cum se triseaza.

Glumeam mama, nu am nevoie.
Stiu ca sunt pe langa subiect, dar sa spun ceva aici: va luati de mine, ma injurati in gand, ma sfidati si va sfidez...va invit sa mergeti la unul din topicurile acestui forum, la "Sugestii pentru admin" si vedeti acolo cat de "buni prieteni" sunteti intre voi, ce pace si armonie exista.Am fost socat sa vad ca Delia duce un razboi cu tot forumul, incepand de la Lili pana la mine si Hordy.Delia, pentru tot ce ai facut pana acum, DA, primesti votul meu sa fii moderatoare ca sa propui apoi ban pentru mine.DA, meriti sa fii moderatoare, tu le stii pe toate, nu te contrazici niciodata.DA, tu Delia, tu.

Lili, poti sa te superi sau nu, dar esti prea moale.Intelegi tu de ce.Poate si pentru ca nu imi dai mie ban, eu provocand doar galveaca, dar si pentru ca le permiti unor "fani" 3se sa iti vorbeasca asa.Eh, domnisoara Delia, faptul ca tot insisti, direct sau indirect sa fii moderatoare sau mai stiu eu ce nu iti convine, dovedeste ca de fapt te intereseaza altceva la acest forum si in nici un caz sa fie bine.