Ultima vizită a fost: Lun Dec 09, 2024 12:44 pm Acum este Lun Dec 09, 2024 12:44 pm

Ora este UTC + 2

[ 237 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 30, 2005 11:40 am 
Elle scrie:
:roll: nu gasesc link-ul care duce spre vot... can u help me?

eu te ajut: dupa ce dai click pe www.klumea.tv itzi va aparea pagina cu simbolul rosu "TV K LUMEA", sub simbol " Home | Grila Programe | Stiri | Prezentatori | Dedicatii | Chat | Forum " , iar sub aceasta bara o reclama in kre scrie "Capitanul VIJELIE te cheama la TOP! Raspunde DA la chemarea Capitanului! TOP 20 Klumea" + o poza a capitanului; dai click pe reclama ..... si de acolo stii ce ai de facut: vot la 3se :D

hmmm ieri knd erau pe locul 11 arata o sageata in jos (sunt in coborare), iar azi knd sunt pe 12 arata o sageata in sus :roll: ......ciudat

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 30, 2005 3:26 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

Puncte de reputaţie: 0
Yu-pyyyy! Am votat si eu! Merci pt. info, Dely! :D
...si...esti super scumpy,Elle!

Sunt "Cu capu-n nori", simt ca "M-am indragostit", si cum "Marea" imi curge prin vene si "Doar tu" ma inalti "Alaturi de ingeri", facandu-ma sa uit ce-i "Ieri si azi"!..."Nu te las sa pleci".. "Marea" mea iubire...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 30, 2005 3:28 pm 
cu placere :oops: doar suntem surori , nu? :D
ai inteles elle?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 30, 2005 3:37 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

Si cu mine esti surioara, nu-i asa?? :oops:

Sunt "Cu capu-n nori", simt ca "M-am indragostit", si cum "Marea" imi curge prin vene si "Doar tu" ma inalti "Alaturi de ingeri", facandu-ma sa uit ce-i "Ieri si azi"!..."Nu te las sa pleci".. "Marea" mea iubire...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 30, 2005 3:39 pm 
pai cu tine vorbeam ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 30, 2005 5:26 pm 
dely_3x scrie:
ai inteles elle?

:lol: pe mine nu ma cheama nici unde capitanul Vijelie :lol: .. acuma pe bune.. mie nu-mi apare nimik..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 31, 2005 3:48 pm 
nu vezi reclama :(((( chiar n-am cum altfel sa-tzi explic, poate inceark altcineva sa-tzi explice

nu se poateeeeee erau pe 11, ieri pe 12, iar azi pe 13!!!! nu :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 01, 2005 5:06 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

Uite Dely..acum sunt pe locul 7! Yu-pyyyy! :lol:

Elle...Pe www.klumea.tv, scrie in partea dreapta sus ceva de genul : "Capitanul Vijelie te cheama la top! Raspunde DA la chemarea capitanului! Top 20 KLUMEA!"...eeei bineee...dai click pe DA-ul ala mare si dupa aceea iti va aparea lista cu cei nominalizati!
Sper sa reusesti!
BAFTA LA VOTAT!
Acum 3se se situeaza pe locul 7! sper sa avanseze ...asa ca FANI, VOTAAAATI!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 01, 2005 5:39 pm 
i-am vazut si yo cum ii apare...... ei nu-i apare reclama cu capitanu'

am vazut k sunt pe 7 :D dar la valoare kre o au merita mai mult!

pe www.muzicabuna.ro baietzii nici macar nu se afla in topul penibililor...... intratzi sa vedetzi cine se afla pe primele locuri :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 01, 2005 7:42 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

Cum adica...ai vazut cum ii apare??

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 01, 2005 9:41 pm 
:roll: i-am trimis prin mail ceea ce-mi apare mie (am folosit metoda print screen :wink: )

daca puteti votati-i la www.muzicabuna.ro pls ...azi cand m-am uitat erau mai jos in top decat cei de la animal x..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 02, 2005 7:47 pm 
Elle scrie:
daca puteti votati-i la www.muzicabuna.ro pls ...azi cand m-am uitat erau mai jos in top decat cei de la animal x..

stiu k sunt off, da-mi bann dak vrei; nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, dar.... animal x are deja un topic pe acest forum (deshii n-ar merita), nu merita sa strikm alte subiecte rostind acest nume! nu de alta, dar dak intra unu din ei pe aici atunci vor spune "suntem importantzi! ne compara la fiecare pas cu idolii lor :twisted: " ; dak ar fii sa-i comparam cu cineva, ar trebui sa-i comparam cu cineva mai mare (si nu ma refer la greutate :lol: ) hmmmm avem cu cine :?:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 08, 2005 10:19 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

erau mai jos decat Animalx?Asta-i de rau.Orice dar nu animalx,nu-i suport;imi vine SCARBA ca-si dau aerele alea.Va da-ti seama k nici pe departe nu se compara animalx cu 3REI SUD EST (cam asta e diferenta:de la cer<nu la pamant> la "SUBPAMANT")

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 08, 2005 4:40 pm 
olteanu dan scrie:
(cam asta e diferenta:de la cer<nu la pamant> la "SUBPAMANT")

shi nu din primu' cer, ci din al 9-lea :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 15, 2005 9:45 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Nu vreau sa par neserios dar se vede destul de clar k de cand nu mai colaboreaza cu Laur i-au parasit succesul,da ei continua sa se creada cine stie ce vedete.MARE GRESEALA

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 06, 2005 5:09 pm 
votaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatzi 3REI SUD EST - SE ASTERNE TOAMNA ..... pai chiar asa?! sunt 10 ID-uri kre voteaza :evil: doar atatzi fani adevaratzi sunt?!?! nu pot sa cred.... sunt pe locul 15 (IN COBORARE de pe 11) ntzntztztztztzt [-X [-(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 16, 2005 4:00 pm 
BRAVO tot asa! desi sunt doar 10 ID-uri kre voteaza, totusi isi fac treaba, sunt pe 9 acum la www.klumea.tv :D (prea putziiiiiin pt valoarea lor)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 19, 2005 1:16 pm 
votati-i pe www.klumea.tv si la propunere jos.... sunt propusi cu noua piesa :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 19, 2005 2:08 pm 
Elle scrie:
votati-i pe www.klumea.tv si la propunere jos.... sunt propusi cu noua piesa :D

uffff mi-ai luat-o inainte , am vrut si yo sa zic asta :)

apropo de top, atzi vazut pe ce loc sunt 3se?! pe 4 ! dar e ceva ciudat, cik sunt in coborare, dar ieri erau pe 9 :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 19, 2005 3:57 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

dar bineinteles ca noi ii vrem pe locul care le apartine adik locul 1......si nu ne oprim din votat zilnic chiar daca sunt pe 4 si tre sa votam si propunerea :D , nu? :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 19, 2005 6:03 pm 
dely_3x scrie:
apropo de top, atzi vazut pe ce loc sunt 3se?! pe 4 ! dar e ceva ciudat, cik sunt in coborare, dar ieri erau pe 9 :roll:

asta pt ca azi (sau ieri seara) s-a dat drumul din nou la vot... (emisiunea nu e in direct .. este inregistrata ;) )

Ultima oară modificat de Elle pe Mar Iun 07, 2005 12:53 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 07, 2005 12:53 pm 
eu chiar nu va inteleg... toata lumea spune ca piesa noua e superba , ca e trendi-flendi ( ;) ) , dar nimeni nu se oboseste sa voteze piesa pe www.klumea.tv ... ce se-ntampla ? vi s-a blocat tastatura?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 07, 2005 1:07 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

mouse-ul meu zilnic ii voteaza....si de cate ori intru pe site mor cand vad k in loc sa se ridice cade tot mai mult...faceti ceva :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 11, 2005 2:18 pm 
Va rog mult sa votati 3SE cat mai repede pe http://www.revistavip.net/homepage/ (in dreapta jos este un sondaj) pt ca altfel vor fi invinsi de Morandi (topul va aparea maine in revista Vip) ...

Si votati-i si la www.klumea.tv (in dreapta sus apasati pe chestia aia neagra pe care apare capul Capitanului Vijelie..si votati-i) pt ca animal x e inaintea lor :x

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 16, 2005 12:38 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Elle scrie:
Va rog mult sa votati 3SE cat mai repede pe http://www.revistavip.net/homepage/ (in dreapta jos este un sondaj) pt ca altfel vor fi invinsi de Morandi (topul va aparea maine in revista Vip) ...

Si votati-i si la www.klumea.tv (in dreapta sus apasati pe chestia aia neagra pe care apare capul Capitanului Vijelie..si votati-i) pt ca animal x e inaintea lor :x

da , mouse meu in fiecare zi ii voteaza pe XXX dar nu stiu de ce sunt pe locul 7 :((

inca un avertsiment.Elle

Sus

[ 237 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Următorul

Ora este UTC + 2