Mihai Budeanu ºi Viorel ªipoº de la ("3rei Sud-Est"):
“Viaþa noastrã este ca o vacanþã“
Elena TOADER
Mihai Budeanu (Negrutzu) "3rei Sud-Est" este una dintre trupele cu state vechi în muzica româneascã, numãrîndu-se printre promotorii genului dance în România. Viorel ªipoº ºi Mihai Budeanu, doi dintre componenþii trupei, au vorbit despre viaþa lor personalã ºi despre carierã, în exclusivitate pentru cotidianul "Telegraf".
Reporter: Ce planuri aveþi pentru vara aceasta?
Mihai: Ca în fiecare an, ºi în aceastã varã avem de susþinut spectacole pe litoral, în toate staþiunile. Concertele pe litoral vor fi în week-end, iar dacã se iveºte ocazia, vom pleca, în cursul sãptãmînii, ºi în þarã.
Rep.: Cum decurge proiectul Negrutzu?
Mihai: Totul merge foarte bine, chiar am ajuns la MTV Londra, cei de acolo m-au contactat, pregãtesc o surprizã pe viitor.
Rep.: Este posibil sã pãrãseºti "3rei Sud-Est", dacã proiectul Negrutzu va merge bine?
Mihai: Indiferent de cît de mare va fi succesul lui Negrutzu în strãinãtate, voi rãmîne în trupa "3reiSud-Est".
Rep.: Cînd va ieºi pe piaþã noul single al trupei?
Viorel: Cred cã deja ruleazã pe posturile de radio. Videoclipul va fi lansat în luna august, piesa a fost finalizatã destul de greu, pentru cã ne-am dorit sã devinã un hit. Clipul va fi unul de imagine, piesa "cere" acest lucru.
Rep.: Aveþi în plan colaborãri cu alþi artiºti?
Viorel: În permanenþã, la studiourile noastre lucreazã tot felul de tinere talente. La studioul meu înregistreazã bãieþii de la "Ramses Project", un proiect cu muzicã de club, dar ºi trupa "Crazy", dar cu aceastã formaþie trebuie sã o luãm de la capãt. Este destul de greu, ca ºi cum ai construi un castel, pe care îl dãrîmi ºi îl faci din nou.
Mihai: Eu lucrez cu cît mai mulþi artiºti, nu cred cã are importanþã cã lucrez cu x, y sau z, deocamdatã sîntem în studio. Sînt foarte multe proiecte, colaborez cu doi bãieþi foarte talentaþi, Marius Miricã ºi Mihai Constantin.
Rep.: Cînd îþi vei inaugura restaurantul din Mihail Kogãlniceanu?
Viorel: Este în construcþie, dar mai dureazã pînã îl voi deschide, sper sã îl finalizez în curînd.
Rep.: Vã veþi lua concediu în aceastã varã?
Viorel: Nu am nevoie de concediu, de opt ani de zile avem un stil de viaþã care nu este prea departe de o... vacanþã.
http://www.telegrafonline.ro/1152824400 ... 8220.html#