Ultima vizită a fost: Lun Dec 09, 2024 11:28 am Acum este Lun Dec 09, 2024 11:28 am

Ora este UTC + 2

[ 2750 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 110  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 11, 2006 6:32 pm 
Neconectat
Expert
Expert

Puncte de reputaţie: 0
..parca erau in ploiesti de rev..acum in pitesti?..multumesc adela pentru raspuns.. :D

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 11, 2006 7:16 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Dati-mi si mie, va rog frumos, videoclipul ''Iubire''. NU il am. MP sau pe mess.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 11, 2006 9:21 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

Douã concerte în Bucureºti ºi unul Piteºti,aºa ºtiam ºi eu.

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 11, 2006 9:23 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

ana3se scrie:
- Mai există trupe pe care le păstoriţi?
Laurenţiu: Pînă acum, am avut mai multe trupe. Dar am combinat afacerile cu sentimentele. În momentul în care au succes, unii se cred la fel de tari ca şi tine. Apoi încep să te devoreze. Sînt şi oameni pe care i-am ajutat şi pe care îi respect, dar şi unii care au luat-o razna.

si kre-s aia, mai?! :twisted: spune-ne noua k avem noi grija...

Citat:
Viorel: Acum ne ocupăm de promovarea celui de al patrulea album al nostru, ”Iubire”.

:?: :?: :shock: :?:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 11, 2006 9:26 pm 
Neconectat
Fan 3SE imperial
Fan 3SE imperial

DUTA NU CONCUREAZA CU MOGA

Laurentiu Duta, liderul formatiei 3rei Sud Est, va canta impreuna cu Marius Moga si Andra piesa Laurei Stoica "Un actor grabit", in cadrul galei "Superlativele Vip". Laurentiu ne-a precizat ca a fost ideea lui Marius si ca a acceptat-o pe loc. Desi cei doi compozitori "se bat" in hituri pe piata muzicala, Duta nu il considera pe Moga rivalul sau. "Marius este foarte talentat.A demonstrat de zeci de ori ca e bun. Suntem amandoi buni. Nu pot sa spun ca e un concurent, pentru ca ne-am facut treaba bine si unul , si altul, si ar fi fost absurd sa existe doar Moga sau doar Duta", ne-a declarat Laurentiu.

sursa:x-magazin

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 11, 2006 9:29 pm 
Neconectat
Music Knower
Music Knower

da interesant articol ana...pai dely..ca album e al 4lea..restu au fost ep-uri si maxi-single-uri.. ca albume au fost 3se,visul meu,cu capu-n nori si asta nou iubire...bine..cred ca si symbol ar trebui sa fie luat ca album si nu ca pe un ep...in fine..teai lamurit??

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 11, 2006 9:34 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

dely_3x scrie:
ana3se scrie:
- Mai existã trupe pe care le pãstoriþi?
Laurenþiu: Pînã acum, am avut mai multe trupe. Dar am combinat afacerile cu sentimentele. În momentul în care au succes, unii se cred la fel de tari ca ºi tine. Apoi încep sã te devoreze. Sînt ºi oameni pe care i-am ajutat ºi pe care îi respect, dar ºi unii care au luat-o razna.

si kre-s aia, mai?! :twisted: spune-ne noua k avem noi grija...

Animal x,îþi spun eu.Imagine

Iar pentru Symlolaurenþiu,poate luna asta îþi recuperezi rang-ul.Imagine

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 11, 2006 9:42 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

foarte frumos din partea lor

da, acum am intzeles, merci :*

era o intrebare retorik... imi place k nu le mai inghite toate prostiile
dar merci, oricum

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 11, 2006 9:53 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Dap,si mie imi place modul in care raspunde la subiect.E foarte subtil.Asta am apreciat mereu la Laur si la ei 3 ca si trupa: faptul ca nu se arunca in scandaluri fara sens si ca sunt mereu calculati in declaratii.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 12, 2006 3:20 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Cum adik 3SE se lanseaza online, prin webcam? :-P

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 12, 2006 10:58 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Adica a vrut sa spuna ca toti 3 o sa fie online prin intermediul unei camere web si o sa raspunda la toate intrebarile fanilor asta a vrut sa spuna prin lansarea pe net

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 13, 2006 9:15 am 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

cei d p apropo.ro mai organizau intalniri intre fani si artisti, tot asa la webcam

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 13, 2006 1:19 pm 
Neconectat
Expert
Expert

de revelion vor canta in bucuresti si ploiesti..si a zis vio k o sa dea si la tv..pe tvr 1.. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 13, 2006 3:51 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

CE SUPERRRRRRRRR...3SE VIN IN PLOIESTI!!! :) :) :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 13, 2006 5:10 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

Andreya_3se scrie:
CE SUPERRRRRRRRR...3SE VIN IN PLOIESTI!!! :) :) :)

waw ce zzzuperrr .... 3rei Sud Est direct la tine in oras
Ii adorooooooooooooooooooooooooooooooor

Tradus de Lily. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 13, 2006 5:33 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

oi...mata-i gay...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 13, 2006 5:41 pm 
Neconectat
Music Knower
Music Knower

informatie f importanta: inca un c*****r pe forum :lol: va rog frumos sal intelegeti.. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 14, 2006 12:53 am 
Neconectat
Administrator
Administrator

3 Sud Est: "Nu a murit dance-ul"
de Nicoleta Zaharia

Când Mihai Budeanu, zis ºi Negrutzu, a ales sã scoatã un album solo, aþi presupus cã era 3 Sud Est a apus. Când l-aþi vãzut pe Viorel Sipoº prezentând o emisiune la televizor, la fel v-aþi gândit cã 3 Sud Est e pe ducã. Total greºit. Cel puþin aºa susþin bãieþii. Nici vorbã de vreo rupere.
"Oficial le merge bine" în 2006, la aproape zece ani de când au sufocat discotecile ºi scenele româneºti cu muzica dance. Întâlnirea cu cei trei membri ai grupului nu a fost una obiºnuitã. Am epuizat imediat subiectul despre noul album. Se numeºte "Iubire". Nimeni nu þine socoteala al câtelea este. Conþine 10 piese nou-nouþe ºi un remix. "Cântãm iubirea. Suntem îndrãgostiþi ºi cãsãtoriþi. La acest subiect ne descurcãm cel mai bine". "Atâta timp cât existã cluburi ºi discoteci, nu o sã moarã dance-ul", spune Laurenþiu. Probabil vã întrebaþi cum sunt Laurenþiu, Viorel ºi Mihai când nu cântã. Viorel este glumeþul trioului, se maimuþãreºte tot timpul, cu greu se abþine sã nu se ia de colegi. Este "entertainerul" trupei. Laurenþiu este liniºtit. Mihai este sobru. Nu îi arde de glume ºi este foarte strict. Cred cã presupuneþi cine este liderul grupului: Laurenþiu. "Cam contestat. Sunt un lider cu bun-simþ ºi îmi consult colegii", spune el. "Mai mult cãlcat în picioare", adaugã Viorel (care, apropo, urãºte sã aibã ºefi). Momentele frumoase din trupã sunt cele în care "ne întâlnim sã bem ºi noi ca tot omul ºi avem discuþii prelungite. Discuþii despre viaþã. La un pahar de vin ne înþelegem cel mai bine. Ne luãm de gât ºi ne spunem cât de bine ne este împreunã", clarificã Viorel. "Uite cã suntem împreunã dupã mici tensiuni", spune Mihai. Dar sã aflãm ce îl deranjeazã pe Laurenþiu la Viorel: "Dom'le, sã-ºi dea jos ciocul ãla (râde). Vrea sã îl dea, dar îi e fricã. A! ºi întârzie. Bine ºi eu întârzii, dar el mai mult. Ce îi reproºez? De ce sã îi stric ziua? Cã sunt prea multe (pufneºte toatã lumea în râs)". Mihai, dupã cum v-am spus, este foarte serios ºi þine sã precizeze: "Întârzierea înseamnã cã nu ai respect faþã de colegii tãi. Pânã la urmã, o sã aplic ºi eu buna dispoziþie ºi o sã întârzii ºi eu. Ce mã deranjeazã la Laurenþiu? Nimic, e un bãiat extraordinar, te ungi la ranã cu el". Cum Mihai ºi Laurenþiu l-au dat în vileag pe Viorel cã tot timpul ajunge târziu la "muncã", acesta nu ezitã prea mult ºi riposteazã: "Pe mine nu mã întrebi ce mã deranjeazã la cei doi? Mihai e prea lent, iar pe Laurenþiu sunt supãrat pentru cã, de când a primit costumul de Spiderman, nu l-a îmbrãcat niciodatã. Sã-l vãd ºi eu cocoþat pe casã".
"Proiectul solo al lui Mihai a fost un eºec"
Am încercat sã aflãm de la Mihai de ce a ales proiectul solo, dar în zadar. "Nu vreau sã vorbesc despre proiectul meu solo. Vreau sã vorbesc despre 3 Sud Est", a tãiat-o scurt acesta. Bunul sãu coleg, Viorel, i-a sãrit în ajutor numai cu vorbe "frumoase". "Nu ne-a deranjat, l-am înþeles. Noi i-am zis, mãi bãiatule, nu-i bine ce faci. I-am recomandat sã consulte un doctor înainte (se prãpãdeºte de râs)... ºi a fãcut prostia pe care a fãcut-o. Acum e cuminte ºi s-a întors la 3 Sud Est", rãsuceºte cuþitul în ranã Viorel. "Mãi, nu s-a întors, cã nici nu a fost plecat, sã nu înþeleagã lumea altceva", adaugã Laurenþiu. Deºi recunosc cu greu, Laurenþiu ºi Viorel s-au temut la început cã Mihai ar fi putut avea succes. Despre proiectul solo al lui Negrutzu, ne-au dezvãluit mai multe cei doi colegi (asta în lipsa lui Mihai, ocupat cu vorbitul la telefon). ºi bârfa a început. "Dacã a mers? Dupã cum vedeþi, Mihai este aici. De ce sã ne ascundem dupã deget. A fost un eºec. Hai sã nu fim drastici (replica lui Laurenþiu). A fost un dezastru", a continuat, tãvãlindu-se de râs, Viorel. "Pe când Mihai se chinuia sã intre în top, pe locul 99, noi eram pe locul al treilea cu piesa "Cu capul în nori", a mai zis Viorel. Glumã-glumã, dar ºtim cu toþii cã orice glumã ascunde un dram de adevãr.
http://www.adevarulonline.ro/2006-12-09 ... 10005.html

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 14, 2006 1:17 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

ana3se scrie:
DUTA NU CONCUREAZA CU MOGA

Laurentiu Duta, liderul formatiei 3rei Sud Est, va canta impreuna cu Marius Moga si Andra piesa Laurei Stoica "Un actor grabit", in cadrul galei "Superlativele Vip". Laurentiu ne-a precizat ca a fost ideea lui Marius si ca a acceptat-o pe loc. Desi cei doi compozitori "se bat" in hituri pe piata muzicala, Duta nu il considera pe Moga rivalul sau. "Marius este foarte talentat.A demonstrat de zeci de ori ca e bun. Suntem amandoi buni. Nu pot sa spun ca e un concurent, pentru ca ne-am facut treaba bine si unul , si altul, si ar fi fost absurd sa existe doar Moga sau doar Duta", ne-a declarat Laurentiu.

sursa:x-magazin

Foarte frumos gestul lor ..minunat, pentru o fiinta la fel de minunata cum a fost si Laura...
Asa e, ambii sunt buni , foarte buni in ceea ce fac...mie imi plac ambii foarte mult si ii felicit pentru talent, atitudine si educatie :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 14, 2006 1:25 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Multumim pentru articol , Lily!
Exact cum ii stiam...glumeti, haiosi , pusi pe sotii, cei 3 baieti sunt niste copii in afara studioului...ceea ce ma bucura, este ca au ramas impreuna si au succes in continuare...nu spun ca Mihai nu s-ar fi descurcat in proiectul solo, dar ma bucur ca sunt in formula care i-a consacrat si ne rasfata in continuare cu muzica lor! :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 14, 2006 11:35 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

Deeya,foloseste butonul Modifica/Edit pt a adauga ceva in mesajul tau,pt ca nu avem voie sa postam un mesaj unul dupa altul,la un interval mai mic de 2 ore Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 14, 2006 12:27 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

http://www.realitatearomaneasca.ro/cont ... zvonurilor

Baietii de la 3 Sud Est nu dau crezare zvonurilor

Realitatea Romaneasca

Formatia 3 Sud Est a lansat recent albumul "Iubire", aparut la casa de discuri Cat Music. Continand zece piese si un remix, "Iubire", cu varianta in limba engleza "O Baby", albumul este produs in studiourile Sud Est Production, Win Studio, Beat Music si Gala Records. "Albumul se numeste «Iubire» pentru ca suntem iubiti de familiile noastre, de fani. Au circulat tot felul de zvonuri, cum ca trupa 3 Sud Est se desparte, ceea ce nu e adevarat. La un moment dat, a circulat un zvon cum ca eu as avea leucemie. Sunt perfect sanatos! Zvonurile astea au aparut cand am avut neintelegerile cu casa de discuri Music & Music si dupa ce Mihai a avut un proiect solo", ne-a spus Laurentiu. (M.A.P.)

Marti 05.12.2006

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 14, 2006 8:26 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Imi plac ambele articole dintre acestea. E adevarat ca Laur, Vio si Mihai is glumeti, si imi place asta la ei.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 14, 2006 11:46 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

3SE la Top Super Hit pe TVR 1,acum :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 14, 2006 11:58 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Noul clip 3se in ianuarie.Vor merge pe acelasi stil sobru.
Maine concert 3se la Targu Mures.

Sus

[ 2750 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 110  Următorul

Ora este UTC + 2