Ultima vizită a fost: Lun Ian 20, 2025 3:24 am Acum este Lun Ian 20, 2025 3:24 am

Ora este UTC + 2

[ 2750 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 110  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 15, 2006 12:06 am 
Neconectat
Expert
Expert

Puncte de reputaţie: 0
misto emisunea..pacat ca a durat atat de putin

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 15, 2006 1:37 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

clip in ianuarie adela?de unde informatia asta bomba? :D ...adica luna viitoare?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 15, 2006 2:22 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Au fost aseara la emisiunea lui Vali Barbulescu de pe TVR.Cik pe la jumatatea lui ianuarie il vor filma.A zis Lau cu gurita lui. :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 15, 2006 3:12 pm 
Neconectat
Expert
Expert

..nu a zis si la ce piesa?..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 15, 2006 3:19 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Am spus deja in alt topic ca Mihai a zis ca noi fanii vom alege piesa pt urmatorul clip.
http://www.3se.ro/forum/viewtopic.php?p=60706#60706

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 16, 2006 2:24 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

LEGENDA REGILOR MUZICII DANCE CONTINUA: “IUBIRE” – UN NOU ALBUM 3 SUD EST!

3SUD EST3 Sud Est este mai mult decat cea mai importanta trupa de baieti din Romania. Ei sunt un fenomen, avand mai mult de un milion de albume vandute in Romania. Iata ca acum, dupa aproape 10 ani de la lansare, revin cu un single prin care practic se reinventeaza. Ii admir, ii indragesc si imi doresc sa fim impreuna si peste alti zece ani!" (Dan POPI, Director General CAT MUSIC)

3 SUD EST se intorc la sfarsitul anului 2006 cu un nou album care are toate sansele sa se impuna drept Number One pe piata muzicala autohtona, ceea ce s-a intamplat dealtfel cu fiecare productie semnata 3 SUD EST. Desfiintand toate zvonurile care au circulat in ultima vreme despre o presupusa destramare a trupei, iata-i pe Laurentiu, Viorel si Mihai oferind fanilor un cadou nepretuit inaintea Sarbatorilor de Iarna: albumul “Iubire”!

Continand 10 piese si un remix - Iubire (deja mega-hit care a fost Number One in Romanian Top 100, timp de mai multe saptamani si care de asemenea a inregistrat un record de downloadari legale), cu varianta in limba engleza “Oh Baby” (piesa care beneficiaza si de un remix inedit “Club Version by Motoo & Rolly”), Don't Say I Love You, Miracle, N-ai crezut in mine, Ma iubeai, Cuore, Parte Din Mine (Electronic Love), Ma doare, si Rock My Soul - albumul este produs in studiourile Sud Est Production, Win Studio, Beat Music si Gala Records.

Trupa care a dat de cele mai multe ori tonul in muzica romaneasca aduce si acum elemente de noutate, schimbandu-si stilul de la dance la electro. Cat despre textele inspirate ale pieselor, baietii au pus parca si mai mult suflet decat pana acum. Piesele armonioase cu care ne-au obisnuit 3 SUD EST sunt si pe acest material, dovada fiind primul extras pe single – “Iubire”, care da si titlul albumului. Pentru ca 3 SUD EST intotdeauna au mizat pe muzica buna, acest material nou contine cate putin din fiecare gen (soul, funk, rock)…dar in special are multe influente personale, ceea ce face ca muzica de pe acest album sa para mult mai ancorata in realitatea cotidiana.

"Iubire" demonstreaza ca, de-a lungul celor noua ani care s-au scurs de cand 3 SUD EST sunt in industria muzicala din Romania, au progresat cu fiecare album lansat, adaugand cate o pagina la istoria muzicii autohtone. Cu siguranta, 3 SUD EST vor canta in continuare, vor fi pe scena in continuare, vor sustine show-uri electrizante in fata a sute de mii de spectatori si vor inregistra vanzari-record pentru mult timp de-acum inainte.

Lansand acum un nou material, cu piese care vor incanta si vor urca vertiginos in topuri, 3 SUD EST se intorc, dupa o perioada in care s-au dedicat proiectelor proprii. Hit dupa hit, videoclip dupa videoclip, album dupa album, 3 SUD EST vor fi in continuare Number One!

“E greu sa oferi publicului mereu lucruri de calitate, pe care sa le aprecieze si sa le iubeasca? Poate, dar asta este misiunea noastra. Muzica de calitate, creata cu pasiune si cu suflet, cu profesionalism si cu inspiratie.” (3 Sud Est)
Imagine

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 16, 2006 2:30 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Referitor la videoclip in ianuarie eu unul sincer nu cred!! eu zic ca urmatorul clip va iesi prin februarie daca nu martie!! Ca si albumul au spus cal scot in primavara si lau scos in decembrie asa ca OM TRAI SI OM VEDEA

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 17, 2006 1:19 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

Pai logic daca filmeaza clipul la mijlocul lui Ianuarie ,mai dureaza pana il monteaza .Deci clar ca o sa iasa pe la mijloc ul lui februarie chiar martie. :idea:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 17, 2006 6:07 pm 
Neconectat
Expert
Expert

..3se canta pe 28 decembrie la Piatra Neamt..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 17, 2006 8:19 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

priviti si partea plina a paharului ....cine stie,poate au de gand sa devina si ei mai...apropiati de ce e in afara....si se gandesc si ei sa filmeze mai multe clipuri pt piese de pe albumul asta....unul in ianuarie...altul iunie.....septembrie....cine stie...e frumos sa speri....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 18, 2006 1:59 pm 
Neconectat
Fan 3SE imperial
Fan 3SE imperial

Laurentiu Duta a investit 170000 de euro in caminul conjugal

Laurentiu Duta, liderul formatiei 3SE, ne-a marturisit ca viata i s-a schimbat o data cu casatoria din aceasta vara. Dupa 14 anide relatie, solistul s-a decis sa-si duca iubita la altar.Recent s-au mutat in casa noua si "lucreaza" la "proiectul copii"-care deocamdata se lasa asteptati.Pe plan profesional, Duta, in calitate de compozitor , are colaborari fructuoase cu Anna Lesko,Elena(ex-madinga), Blondy, Nicoleta Luciu.Dar Laurentiu tine sa precizeze ca nu amesteca activitate muzicala cu placerile. Sa-l credem?

Ca stil muzical, care sunt noutatile de pe albumul Iubire, recent lansat de trupa 3SE?
Toate piesele sunt in stilul piesei Iubire.Ca orchestratie, este un stil club cu influente electro.Se inscrie in tendintele actuale ale muzicii dance.E un album care se va canta si anul viitor in cluburi si dicoteci, dar si la posturile de radio.

De-a lungul timpului au existat neintelegeri in trupa?

Au existat si neintelegeri, si certuri aprinse. Minte cine spune :"Domn'e, intre noi totul e perfect si nu ne-am certat niciodata". A inteles fiecare ca aici e locul cel mai bun pentru noi. Nu te joci cu destinul. Dumnezeu nu iti da in fiecare zi succes.

Cum ti s-a schimbat viata dupa ce te-ai casatorit?

Eu si Ianula suntem poate mai atenti unul cu altul si lasam unul de la altul. Inainte ne mai aprindeam de la prostioare; acum nu. Suntem de aproape 14 ani impreuna.

De ce a durat atat de mult sa te hotarasti in privinta casatoriei?

Noi, oricum, de sase ani locuiam impreuna. Eram ca si casatoriti, numai ca nu ne hotarasem sa facem pasul. Era momentul:aveam 30 de ani, eram de foarte multi ani impreuna, vrem sa facem si un copil.

Cine pe cine a cerut in casatorie?

Normal ca eu.A fost foarte scurt si brusc.In genunchi oricum nu m-am asezat.M-am uitat in ochii ei si i-am spus:"Vrei sa fii sotia mea?". Si ea m-a luat in brate si a inceput sa planga. Si parca am plans si eu...sa zic, nu mai stiu...Tin minte ca ea plangea din tot sufletul, de bucurie.

La capitolul gelozie cum va descurcati?Cum reactioneaza Ianula, sotia ta, la manifestarile fanelor?

A inteles ca asta e meseria mea.Din asta traiesc.Foarte rar vine la concertele 3SE, doar cand sustinem concerte in zona.

Cati copii va doriti?

Doi sau trei.Eu, sincer, mi-as dori ca primul copil sa fie baiat.

In ce investesti banii?

Am investit in ultima perioada in casa in care tocmai m-am mutat cu sotia mea.Ne-am mutat in casa noua.Este o vila cu 4 camere si un living.Bugetul alocat a fost de 170000 de euro; numai terenul este de 50000 de euro.

In calitate de compozitor, cu ce artisti ai colaborat cel mai bine?

Cea mai lunga colaborare, pana in acest moment este cu Andreea Banica,cu care nu am avut niciun conflict. A fost intelegatoare cand am intarziat-o cu piesele, fata de alti artisti, care iau foc, daca intarzii o luna, doua sau trei.

Nicoleta Luciu cum este ca solista?

Poate nu are cea mai buna voce din Romania, dar cel putin are sex-appeal si are un bun-simt pe care nu l-am mai intalnit la nici un artist din Romania.Pot spune ce ma "enerveaza" la ea? Intotdeauna vine la studio cu o jumatate de ora inainte de ora stabilita.

Ce proiecte ai in derulare?
Elena,Blondy, Anna Lesko si Nicoleta.Eu sunt cu fetele in ultima perioada.

Ce puncte comune au Anna Lesko si Nicoleta?
Sunt sexi amandoua, au sex-appeal, au foarte multe concerte, petreceri.Sunt foarte dorite de sexul tare, sa zic asa.

Ce soliste ti-au facut curte de-a lungul timpului?

Nu cred ca m-a prins cineva vreodata, ca nu are cu ce.Am incercat sa stau departe de artistele cu care am colaborat.Nu am amestecam muzica cu placerile, pentru ca, daca se intampla lucrul asta, garantez ca este ceva putred si nu mai functioneaza.

Atunci ce vedete ai refuzat?

Nici ele nu au incercat.Nici eu nu am avut pe cine sa refuz. A fost o chestie tacita.

"Nu am facut compromisuri financiare"
Laurentiu Duta este unul dintre cei mai solicitati compozitori.Piesele compuse de el ajung hituri.Cu toate acestea, Laurentiu nu este dispus sa faca, de dragul banilor, compromisuri:"Am scris pentru artistii care mi-au convenit.Au venit unii cu foarte multi bani. "Iti dau 4000-5000 de euro ca sa compui pentru copilul meu". Am refuzat.Nu e vorba de manelisti.Trebuie sa imi placa proiectul, sa imi zica ceva artistul respectiv, sa fie un nume pe piata, nu pur si simplu vii cu 4000 de euro, ai intrat la mine in casa si ti-am facut si o piesa", ne-a declarat Laurentiu Duta.

3rei Sud Est, imaginea Police
formatia 3SE, adica Laurentiu, Viorel si Mihai, reprezinta imaginea celui mai cunoscut brand de ochelari, Police. In urma obligatiilor contractuale impuse, cei trei solisti sunt obligati sa poarte peste tot respectivii ochelari. Chiar si pe coperta albumului Iubire.Ca bonus din partea firmei cu pricina, cantaretii au fost invitati recent sa-si aleaga cate o pereche de ochelari din noua colectie.

interviu aparut in x magazin

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 18, 2006 8:26 pm 
Neconectat
Music Knower
Music Knower

e sigur ca pe 23 dec o sa aiab concert in brasov..cica si pe 31 tot in brasov...ar fi ceva..de 4 ori anu asta in brasov

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 19, 2006 6:34 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

e sigur ???? eu nu am auzit nimic,nu am vazut nici un afis,nimic,nimic....doar directia 5 si heaven de sarbatori in bv..cine stie....poate am noroc:D
dar tu de unde stii laurentiu ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 19, 2006 3:29 pm 
Neconectat
Music Knower
Music Knower

lam sunat pe manager marius mates si a zis ca pe 23 da e concert..dar cel de pw 31 tata mai zis..io nu prea cred..o sal sun iar sa intreb

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 19, 2006 7:25 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Montarea unui clip nu are cum sa dureze mai mmult de cateva zile!!! Asa ca marianafan nu ar fi asta o scuza pt amanarea clipului .Asa a fost in totdeauna o sa vedeti ca un nou clip 3se poate in februarie martie pt ca eu unul nu vad
in ianuarie clip 3se, pt ca baieti au spus ca isi iau vacanta in ianuarie asa ca.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 19, 2006 7:44 pm 
Neconectat
Music Knower
Music Knower

sa stii ca te inseli..montarea unui clip poate dura si 2-3 saptamani...depinde si de cati bani sau bagat in el :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 19, 2006 8:33 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

Dacã clipul urmeazã sã aibã multe efecte speciale,poate sã depãºeascã o lunã destul de lejer.

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 20, 2006 1:05 pm 
Neconectat
Expert
Expert

..azi concert 3se la Roman..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 22, 2006 12:27 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Deeya scrie:
Baietii vor fi invitati miercuri 27 decembrie in emisiunea lui Catalin pentru a face bilantul muzical al anului care tocmai se incheie. :wink:

Interesant :-k....multumim mult Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 22, 2006 10:12 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

3se au cantat azi cumva la romexpo??? :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 22, 2006 11:33 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

roxi scrie:
3se au cantat azi cumva la romexpo??? :shock:

Nup dar au cantat Animal X 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 22, 2006 11:57 pm 
Neconectat
Expert
Expert

pe 27 sa va uitati la maruta ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 23, 2006 12:04 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Dap sa va uitati o sa aveti surprize :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 23, 2006 12:14 am 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

alinasudest scrie:
pe 27 sa va uitati la maruta ;)

S-a mai scris. :wink:

Iar tu DonHacker nu mai face atata off-topic pe unde ti se nazare ca nu esti la tine pe forum-uri aici. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 23, 2006 1:53 am 
Neconectat
Administrator
Administrator

Cum am mai spus,nu a fost alegerea bãieþilor.A fost ceva fãcut DOAR de casa de discuri.S-a discutat deja pe tema asta,ºi se vor cãuta soluþii de compromis.

Concerte 3rei Sud Est:
27 Dragomiresti , 28 Piatra Neamt , 29 Turnu Severin
REVELION
Ora 21.00 PRO TV PIATA
23:00 Ploieºti
04:00 Romexpo

Sus

[ 2750 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 110  Următorul

Ora este UTC + 2