Pai daca nu s-au inregistrat la OSIM atunci care e problema? Ei sunt de vina ca au fost prosti! Eu nu am auzit de ei, poate nici Viorel.
Si treaba nu seamana deloc cu cea al celor de la BUG Mafia cu La Familia. Viorel si cu aia nu au nimic de impartit(presupun). +ca in Bravo ziceau cei de la BUG cum au primit o caseta cu o piesa in care erau injurati de La Familia.
poate k nu vio i-a "botezat". poate ei singuri shi-au pus numele... shi oricum nu se compara cu scandalul mentzionat... noi nici makr nu shtiam d existentza acelei trupe (poate nici ei) p knd d La Familia shtia tot poporu'
Am o veste proasta n-am mai fost in discoteca X unde cantau cei 3 ...... am fost in alta discoteca !!!! mare pacat poate cu alta ocazie o sa-l cunosc si eo pe Duta :x
Sunt una din cele mai iubite trupe romanesti si au vandut peste un milion de albume - un adevarat record autohton! Iata ca acum, dupa aproape zece ani de la lansare, Laurentiu, Mihai si Viorel revin cu piesa “Iubire” si cu un album, care in numai patru zile de la iesirea pe piata, primea Discul de Aur. Ce mai spun veteranii dance-ului?...continuare este aici http://www.popcorn.ro/index.php?c=18&a=3083&p=2
de vro 3 ani si ceva tot zice presa ca au vandut peste un mil de albume....nu au mai trecut si eu de pragu asta?...poate un mil jumate? :?: cred ca au mai vandut ei ceva,nu ca inainte da mai vand
fericire e cand ti-amintesti cat de fericit esti cand iubesti:)
stirea zilei.....e ziua dragei noastre adela...si vreau sa ii spun un calduros la multi ani si sa stie ca nu ii port pica chiar daca nu imi raspunde la telefon sa fii sanatoasa draga adela si sa ai parte de tot ce iti doresti.....dragul tau coleg de forum,Cerber
fericire e cand ti-amintesti cat de fericit esti cand iubesti:)
Mare concert maine in piata constitutiei de la ora 16:00,tare ciudat Animal X si 3se in acelasi concert dupa aproape 4-5 ani Ceilalti invitati sunt:Activ,Alex,Akcent.AnaMaria,Blondy,Directia 5,Elena,Holograf,Impact,Morandi,Voltaj !!!!