Divort in Sud-Est
Celebrul cantaret Mihai Budeanu(zis si Negrutzu),componentul trupei 3 Sud Est a fost surprins saptamana trecuta in compania unei tinere blonde.
Trupa 3 Sud Est a sustinut saptamana trecuta un concert intr-un club de mare fite din Bucuresti/Ferentari.
Se pare ca in timpul acestei petreceri proaspatul tatic s-a atasat de o tanara domnisoara cu sincera intentie,desigur, de a-i arata ca de un an tot practica meseria de "tatic".
In jurul orei 23:00 cei doi au fost surpinsi plecand impreuna cu masina celebrului cantaret.Prima oara s-au oprit la o benzinarie din apropiere.Probabil cantaretul are rezervorul Jeep-ului doar de 20 de Litri si trebuie sa bage benzina des.Ceilalti doi componenti au ramas in continuare la petrecere foarte relaxati .
Conform unor surse din anturajul cantaretului cei doi nu s-au cunoscut dinainte.Insa tanara blonda a fost surprinsa parasind in mare taina hotelul in jurul orei 3:00 dimineata cu un zambet satisfacut pe fata si cu nasturii rupti de la bluza.
Dupa toata intamplarea am incercat sa-l contactam pe tatic pentru a ne povesti despre mica lui aventura insa pe un ton deloc politicos ne-a refuzat inchizandu-ne telefonul in nas.
Am fi vrut sa aflam si parerea sotiei lui cu privire la "lectiile" pe care acesta le tine in camerele hotelurilor.Nu de alta,dar poate le da gratis si am vrea ca sustinatoarele cantaretului sa stie acest lucru.
Sursa: Libertatea.
Ultima oară modificat de Kisss pe Lun Apr 02, 2007 6:19 pm, modificat de 4 ori în total.