Ultima vizită a fost: Mie Feb 19, 2025 7:10 pm Acum este Mie Feb 19, 2025 7:10 pm

Ora este UTC + 2

[ 2750 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 110  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 17, 2005 10:16 pm 
Elle scrie:
ce am gasit eu pe google:

asta a fost tare :lol: 8-[ :?

Te-a deranjat vreodată faptul că eşti cunoscut? Te-a agresat vreo fană?
Da, chiar nu mă lăsa să trăiesc, mă ameninţa că, dacă nu sunt cu ea, o să-i facă rău iubitei, până când am anunţat poliţia. S-a mai liniştit de atunci, dar e posibil să apară din nou. Cred că are probleme psihice. Din cauza ei mi-am schimbat două numere de telefon până acum şi băieţii ştiu lucrul ăsta.

dar mai am o rugaminte, sa mai datzi si copy-paste (moga :P ) articolului aici pt k unora nu prea le merge netu' bine si li se incark greu o pagina...

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 18, 2005 8:55 pm 
Neconectat
Expert
Expert

Puncte de reputaţie: 0
eu nu prind tv klumea. :cry: ..nu povesteste cineva ce au zis baietii..?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 19, 2005 2:38 pm 
"Occidental şi carismatic
Mihai de la 3SE îşi pune pirostriile
de Roxana VLĂDĂŞEL, Mirabela BUBATU
Aparut in ziua de Duminica 10 Iulie 2005
Mihai de la 3SE îşi pune pirostriile • Negrutzu iese pe piaţa muzicală cu un proiect solo inedit ce imbină două genuri diferite: soul şi R’n’B

Pregătiri

A aşteptat şapte ani pentru a-şi vedea visul cu ochii.

Mihai, unul dintre cei trei regi ai muzicii dance de la 3 Sud Est, s-a lansat într-un proiect solo, ce poartă numele de Negrutzu. Ce face Mihai fără colegii de trupă sau, mai bine zis, ce a făcut în ultimele luni, pe lângă activitatea trupei mai sus amintite? Şi-a pregătit un album care împleteşte două stiluri muzicale mai greu de abordat în România - R’n’B şi soul. Cum poţi face ca o piesă să sune ca “afară”? Se pare că Negrutzu are o reţetă foarte bună: s-a pregătit minuţios în această direcţie, timp de şapte ani, şi nu a ieşit la rampă decât în momentul când s-a considerat pe deplin pregătit. Împreună cu băieţii de la studioul său de producţie a compus, produs şi orchestrat toate cele 16 piese ale materialului.

Reporter: După un succes fulminant alături de trupa 3SE ai ales o carieră solo. S-a produs o ruptură între voi? Ce părere au colegii de acest lucru?
Mihai: Nu aş putea spune că este vorba despre o carieră solo, ci mai de grabă de abordarea unui alt gen de muzică pentru aceia care vor să asculte soul r&b. Nu ştiu ce cred cu adevărat băieţii, dar au acceptat ideea atâta timp cât 3SE va rămâne în picioare.
Vei adopta acelaşi stil muzical ca al grupului 3SE?
Bineînţeles că nu. Stilul Negrutzu este total diferit de acela al formaţiei din care fac parte, este un soul r&b.
Lângă tine, pe scenă, vom putea să vedem şi o prezenţă feminină?
Da. La piesa “M-ai minţit”, care este primul extras de pe album, am un feat cu Simona Nae şi Maran.
În presă se zvoneşte că te simţi atras de Anna Lesko. Dacă este adevărat, ce calităţi ai remarcat la ea?
Nu, nu sunt cuplat cu Ana Lesko, însă niciodată nu se ştie...
Se spune că în spatele oricărui bărbat de succes se ascunde o femeie puternică. Cine este prezenţa feminină din spatele lui Mihai?
Într-adevăr am o iubită, o cheamă Emma şi mă susţine în tot ce fac.
Înainte de a fi celebru, Negrutzu a fost şofer. Dacă nu începeai cariera ca dansator, alături de Laurenţiu Duţă, cum ai fi văzut destinul tău?
Oricum, alături de Viorel aveam vise mari. Drept dovadă, am înfiinţat grupul AV37, după care Laurenţiu a venit cu ideea înfiinţării trupei 3SE.
Crezi că succesul formaţiei Animal X a scăzut după scandalul cu playback-ul în care apărea vocea lui Laurenţiu?
Nu, nu este adevărat. Sunt pure speculaţii.
Sunt foarte puţine lucruri pe care presa a putut să le afle despre viaţa ta personală. Cum este Mihai acasă, între patru pereţi, când bliţurile nu mai sunt aţintite asupra lui?
Stau foarte mult pe net şi le răspund fanilor de pretutindeni.
Ai de gând să-ţi pui pirostriile anul acesta?
Da, este posibil să se întâmple chiar anul acesta.
Care este vedeta feminină din showbiz pe care ai alege-o ca parteneră de viaţă?
Dificilă întrebare... Se spune că pentru a ajunge în top trebuie să faci compromisuri.
Fetele trebuie să treacă prin patul multor impresari. Tu, ca bărbat, ce compromisuri ai făcut?
Ca femeie este dificil, adevărat, dar mie, ca bărbat, nu mi-a fost greu, pentru că impresarii sunt tot bărbaţi. Dacă ar fi fost femei, cine ştie ce compromisuri aş fi făcut şi eu...
Aş vrea să ne întoarcem cu câţiva ani în urmă, când tu nu cunoşteai succesul de acum. Cum era Mihai ca adolescent? Răvăşit sau un tip cuminte şi la locul lui? Ai simţit ce înseamnă greutăţile vieţii?
Sigur, ca oricare artist din ţara asta, am plecat de jos. După ce am venit din armată, am lucrat ca şofer la o întreprindere de stat (am terminat liceul Auto din Constanţa), timp de doi ani, după care tot la muzică m-am întors, pentru că asta îmi plăcea cel mai mult şi iată că am reuşit.
La ce vârstă şi ce sumă de bani ai câştigat prima dată?
La 21 de ani. Nu mai ştiu suma, oricum era mică.
Dacă ar fi să mulţumeşti unei singure persoane, care ar fi aceea?
Mamei mele, că m-a creat aşa cum sunt.
Ce întrebare nu ţi s-a adresat niciodată?
(râde!) Eu ştiu, ce prezervativ foloseşti...
Te-a deranjat vreodată faptul că eşti cunoscut? Te-a agresat vreo fană?
Da, chiar nu mă lăsa să trăiesc, mă ameninţa că, dacă nu sunt cu ea, o să-i facă rău iubitei, până când am anunţat poliţia. S-a mai liniştit de atunci, dar e posibil să apară din nou. Cred că are probleme psihice. Din cauza ei mi-am schimbat două numere de telefon până acum şi băieţii ştiu lucrul ăsta.
Ce mesaj ai pentru cititorii cotidianului “Ediţie Specială”?
Iubesc oltenii şi sper să am ocazia să mai trec pe la voi în această vară cu noul proiect la care lucrez.

«M-ai minţit», succes garantat

Povestea din spatele videoclipului

Mihai recunoaşte că aşteptarea a fost benefică, deoarece dacă ar fi încercat să scoată pe piaţă un astfel de album acum câţiva ani, cu siguranţă nu ar fi avut succesul meritat, deoarece “genurile r’n’b şi soul nu se cântă la întâmplare, trebuie să ştii să le interpretezi.” Primul single este de fapt un reproş - “M-ai minţit”.
Cui adresează Negrutzu acest reproş ? Ei bine, piesa nu este inspirată din viaţa reală.
Este o melodie dedicată acelora care nu ştiu să fie sinceri în relaţia de suflet. O colaborare deosebit de interesantă cu Simona Nae, una dintre cele mai bune voci ale noastre, şi cu un rapper aflat la început de drum - Maran, piesa “M-ai minţit” promite foarte mult.
Videoclipul a fost filmat în urmă cu aproximativ două săptămâni. Acum este în ultima fază de montaj şi urmează a fi lansat pe canalele de specialitate foarte curând. Filmarea s-a desfăşurat la Escape Why Not, cu Dragoş Buliga pe scaunul de regizor.
Scenariul este foarte realist şi simplu: Negrutzu este înşelat de iubita sa - Simona Nae, iar ea încearcă să îl determine să o ierte. Pe toată durata piesei, Negrutzu este susţinut de prietenul său Maran, care nu aprobă nici el comportamentul fetei.
Cele aproape 18 ore de filmare s-au desfăşurat fără peripeţii, totul decurgând conform programului stabilit până la scena de final, când Negrutzu urma să fie filmat la volanul unei maşini, plecând supărat după vizionarea unei casete video cu prietena mincinoasă.
A fost un adevărat tur de forţă: cablul de transmisie al maşinii s-a rupt, a fost nevoie să se schimbe unghiul de filmare, o cameră a fost amplasată pe capota maşinii şi o Dacie tracta autoturismul în care se afla Negrutzu.
La turnarea clipului au mai participat şapte dansatoare şi doi dansatori din Constanţa, care l-au susţinut pe Mihai pe toată durata filmării.
Tot din Constanţa este originar şi Maran, care locuieşte şi acum în cartierul unde s-a născut Mihai."

acesta este articolul la care am dat un link mai sus :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 19, 2005 9:06 pm 
Neconectat
Expert
Expert

astazi la 22.30..pe acasa tv..da ceva cu 3se(sper)..vizionare placuta!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 19, 2005 11:07 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Puteti vedea maine 20 Octombrie la ora 9:15 ,emisiunea De 3x femeie.Acolo il puteti vedea shi pe Laur in cadrul lansarii primului album Adela Popescu.
:twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 20, 2005 2:05 pm 
nu se poate :cry: de ce tocmai azi??? :cry: atunci joaca si dinamo in grupe! reluarea la ce ora este?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 20, 2005 2:20 pm 
a fost azi dimineata reluarea...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 20, 2005 2:25 pm 
nu pot sa cred... mai bine era azi knd juca si dinamo :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 20, 2005 3:29 pm 
"Laurentiu de la 3rei Sud-Est, dezinfectat de trei-patru ori pe zi

Libertatea, 20 Octombrie 2005

Cu ori fara voia lui, Laurentiu Duta (3rei Sud Est) este de trei-patru ori pe zi dezinfectat impotriva gripei aviare.

Navetist intre Navodari (unde locuieste, are propriul bar si un studio de inregistrari) si Constanta, de fiecare data cand intra in marele oras Laurentiu este coborat din falosul sau Mercedes. si, dupa cum cere situatia de urgenta, musai se lasa stropit pe pantofi si pantaloni cu solutie dezinfectanta. Nici nu i se usuca bine pantofii, ca este nevoit sa intre iar cu picioarele intr-o solutie impotriva virusului gripei aviare. si asta se intampla de cateva ori pe zi... E drept ca mai nou cei care se ocupa cu respectiva operatiune ii mai cer si cate un autograf in timp ce-i stropesc pantalonii.
Imagine "

articol luat de pe 9AM

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 20, 2005 5:15 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Ieri pe tvr s-au dat sectiuni de la un concert cu 3se de la SApecial Olympics 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 20, 2005 9:06 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

In cadrul carei emisiuni?Poate mai este in reluare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 21, 2005 5:16 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

in sfarsit s-a filmat si noul clip"alaturi de ingeri".am vazut pe acasa tv secvente de la filmari.cred ca va fi ceva frumos.noul look e bestial.:)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 21, 2005 7:37 pm 
serios?! :shock: :shock: :shock: n-au zis knd il vor lansa?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 21, 2005 9:40 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Astazi la ora 24:00 sau la 05:00 la shtirile de la AcasaTv puteti vedea imagini de la filmarile clipului 3se "Alaturi de ingeri"(Aleluia!).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 23, 2005 3:55 pm 
azi..duminica , 23 oct. , 3SE canta la Techirghiol (parca)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 24, 2005 6:39 pm 
3SE canta in urmatoarele zile in Medgidia si Oradea
si Negrutzu la Calafat , Brasov si Timisoara (pe datele: 27 , 3 si 16)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 27, 2005 4:39 pm 
"Laurentiu Duta isi face casa
Componentul trupei 3rei Sud-Est, Laurentiu Duta, isi construieste casa la Mamaia Nord, zona situata intre statiunea Navodari si Mamaia Sat. Constructia, aflata la stadiul de finisare a acoperisului, masoara 230 de metri patrati locuibili desfasurati pe doua nivele. Cantaretul spera sa se mute in noua casa in primavara viitoare. (U.V.) "

http://www.atac-online.ro/archive/2005/ ... /27/10.php

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 27, 2005 10:38 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Stirea Zilei
Laurentiu Duta si-a facut casa
de Celina Alexandru
Toate vedetele si-ar dori o casa la mare, dar numai o parte din ele isi vad visul implint. Printre cei care se mandresc cu o casa la mare este Andreea Banica, Stela Popescu si multi altii. Am aflat ca si Laurentiu Duta isi costruieste o vila pe malul marii, mai exact la Mamaia Nord, zona situata intre Navodari si Mamaia Sat. Constructia este in faza finisarii acoperisului, aflata pe doua nivele si masurand 230 metri patrati, o sa fie locuita din primavara viitoare.

Imagine

http://www.revistavip.net/articole/stirea_zilei/

Sus

Subiectul mesajului: FITI ATENTI
MesajScris: Sâm Oct 29, 2005 4:08 pm 
Neconectat
Music Knower
Music Knower

ATI AUZIT ULTIMA STIRE????
3 SUD EST AU AL 4LEA MEMBRU !!!!!!!! :? :shock: CINE STIE CEVA DETALII?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 29, 2005 7:10 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

:shock: :shock: :shock: Unde ai auzit asta mai? :shock: :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 29, 2005 7:15 pm 
"Danutz SRL" implinesate un an
Duminica, 6 noiembrie, TVR 1 are un motiv serios de sarbatorit. Una
dintre cele mai indragite emisiuni de divertisment ale postului
public, „Danutz SRL", aniverseaza un an de la prima editie. Dan
Bittman va prezenta o emisiune speciala! La supermarket-ul de
divertisment vor veni in vizita vedete numai una si una, din toate
domeniile. Dintre invitati ii amintim pe Mihai Leu, Cozmin Gusa, Petre
Roman, Delia, Catalin Maruta, Daniela Gyorfi, 3rei Sud-Est, Laura
Stoica, Claudiu Bleont.

Sus

Subiectul mesajului: Re: FITI ATENTI
MesajScris: Dum Oct 30, 2005 1:44 pm 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

symbolaurentiu scrie:
ATI AUZIT ULTIMA STIRE????
3 SUD EST AU AL 4LEA MEMBRU !!!!!!!! :? :shock: CINE STIE CEVA DETALII?

nu te prostii...ca stiu care e faza...ti`ai pus tu capu` pe o poza cu 3se....
vezi ca unii nu o iau ca pe o gluma sau poate si sperii pe cineva ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 30, 2005 9:27 pm 
hai mey olga..... :( ai stricat tu....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 31, 2005 5:13 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

In numarul actual al revistei "Story"este un articol pe doua pagini cu 3rei sud est.Sunt fotografii de le filmarea noului clip"Alaturi de ingeri".

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 31, 2005 6:51 pm 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

dely_3x scrie:
hai mey olga..... :( ai stricat tu....

Pfuai...pai sorry,dar cineva m`a intrebat daca nu stiu ce se intampla si m`am gandit ca poate se sperie fanii...de aia am zis..
noah...lasa,altadata o sa va iasa..ca nu`mi mai bag coada :P

Sus

[ 2750 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 110  Următorul

Ora este UTC + 2