Ultima vizită a fost: Mie Mar 26, 2025 6:56 am Acum este Mie Mar 26, 2025 6:56 am

Ora este UTC + 2

[ 2750 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 110  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 25, 2005 12:00 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Puncte de reputaţie: 0
Ce sa zic imi place sa fiu informat shi sa informez shi pe restu.

Ma bucur ca iti place semnatura. :wink:

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 25, 2005 10:44 pm 
Romanii isi aleg elitele

"Proiectul „10 pentru Romania” aduce duminica noi nominalizari
Opinia publica romaneasca a decis care sunt cei mai buni parlamentari, cei mai buni jurnalisti, sportivi, dar si interpreti vocali, in cadrul proiectului „10 pentru Romania”. Tot opinia publica a fost cea care a ales si criteriile dupa care vor fi desemnati si castigatorii acestor categorii. Astazi, „Evenimentul zilei” va prezinta in premiera criteriile si nominalizatii pentru titlul de cel mai bun parlamentar, cel mai bun jurnalist, cantaret sau sportiv.
Proiectul „10 pentru Romania”, un parteneriat intre Realitatea TV si „Evenimentul zilei”, are la baza cea mai ampla cercetare sociologica efectuata vreodata in Romania, pentru care si-au unit eforturile cele mai mari patru institute romanesti de sondare a opiniei publice: INSOMAR, CURS, TNS-CSOP si IMAS. Programul se finalizeaza prin alcatuirea unui top al personalitatilor pe 2005, ocazie cu care vor fi decernate si trofeele „10 pentru Romania”.
Surprizele nu s-au lasat insa asteptate. Astfel ca, daca pana acum, la categoriile oameni de afaceri, romanii au inclus in competitie persoane ca Gigi Becali, Viorel Catarama si fratii Micula, iar la tineri politicieni Mircea Geoana concureaza cu Elena Udrea, Cozmin Gusa sau Victor Ponta, si de data aceasta vom avea surpriza sa descoperim rezultate cel putin amuzante. Astfel, Corneliu Vadim Tudor este nominalizat la titlul de cel mai bun jurnalist, alaturi de doi dintre ziaristii rapiti in Irak in aceasta primavara, Marie-Jeanne Ion si Sorin Miscoci.
Duminica seara, la Realitatea TV, de la ora 19.20, Mihai Tatulici ii va avea ca invitati pe Adrian Nastase, Andreea Raducan, Monica Anghel si Cristian Tudor Popescu, care vor discuta despre felul in care publicul roman intelege performanta parlamentarilor, a sportivilor, a interpretilor vocali si a jurnalistilor.

Criterii de performanta

1. Este cinstit/ nu este corupt 54%
2. Isi tine promisiunile 35%
3. Este preocupat de problemele din judetul reprezentat 32%

Nominalizati, prezentati in ordine alfabetica: Radu Berceanu, Gyorgy Frunda, Gheorghe Funar, Mircea Geoana, Cozmin Gusa, Ion Iliescu, Theodor Melesanu, Miron Mitrea, Mona Musca, Adrian Nastase, Sorin Oprescu, Adrian Paunescu, Victor Ponta, Corneliu Vadim Tudor, Nicolae Vacaroiu, Attila Verestoy, Dan Voiculescu, Varujan Vosganian.

Criterii de performanta

1. Foloseste doar informatii sigure 40%
2. Este impartial/obiectiv 37%
3. Se lupta pentru aflarea adevarului 34%

Nominalizati: Ion Cristoiu, Mircea Dinescu, Andrea Esca (foto stanga), Emil Hurezeanu, Ovidiu Ioanitoaia, Marie-Jeanne Ion, Andreea Marin, Sorin Miscoci, Lucian Mandruta, Radu Moraru, Cornel Nistorescu, Cristian Tudor Popescu, Dana Razboiu, Sorin Rosca Stanescu, Alessandra Stoicescu, Cristian Tabara, Catalin Radu Tanase, Marius Tuca, Corneliu Vadim Tudor, Robert Turcescu, Gabriela Vranceanu Firea.

Criterii de performanta

1. A castigat competitii internationale 39%
2. Este disciplinat 36%
3. Duce o viata sportiva 35%

Nominalizati: Lucian Bute, Cristian Chivu, Mihai Covaliu, Nadia Comaneci, Leonard Doroftei, Marian Dragulescu, Gheorghe Hagi, Victor Hanescu, Marius Lacatus, Mihai Leu, Elisabeta Lipa, Dorinel Munteanu, Adrian Mutu, Banel Nicolita, Claudiu Niculescu, Andrei Pavel, Florentin Petre, Catalina Ponor, Gheorghe Popescu, Camelia Potec, Mirel Radoi, Andreea Raducan, Gabriela Szabo, Marius Urzica.

Criterii de performanta

1. Este talentat 65%
2. Are o voce placuta 50%
3. Are cultura muzicala 30%

Nominalizati: 3 SUD EST , Andra, Luminita Anghel, Monica Anghel, Stefan Banica Jr., Dan Bittman, Veta Biris, Maria Carneci, Corina Chiriac, Tudor Chirila, Maria Ciobanu, Ileana Ciuculete, Puiu Codreanu, Catalin Crisan, Mirabela Dauer, Ion Dolanescu, Ionut Dolanescu, Maria Dragomiroiu, Fuego, Nicolae Furdui Iancu, Calin Goia, Loredana Groza, Nicolae Guta, Costi Ionita, Laura Lavric, Irina Loghin, Madalina Manole, Petrica Matu Stoian, Adrian Minune, Cristian Minculescu, Nico, Nicola, Marcel Pavel, Pepe, Florin Salam, Dinu Iancu Salajanu, Angela Similea, Benone Sinulescu, Pavel Stratan, Carmen Serban, Aurel Tamas, Sofia Vicoveanca, Vali Vijelie, Nicoleta Voica.
"

sursa: Evenimentul Zilei

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 26, 2005 12:18 am 
Neconectat
Expert
Expert

GAINUSA PLEACA DE ACASA DOAR CU PERMISIUNEA SOACREI

Misu Gainusa , bucuros ca a reusit sa ajunga la petrecerea aniversara Kiss FM, i-a multumit in special soacrei
ca i-a permis sa plece de acasa. Carcotasul, alaturi de colegul Huidu, a fost amfitrionul chefului.
Bebelusa Delia si-a aratat afectiunea fata de Vali Barbulescu, noul ei iubit, fara sa tina cont ca din tortul aniversar (doi ani de Kiss FM) au gustat si Florin, Hi-Q si Alex Burcea, trompetistul trupei Mandinga, cu care se pare ca bebelusa ar fi avut relatii amoroase. Huidu si Gainusa au avut rolul de purtatori de cuvant ai intregii echipe. Asa ca ei au avut sarcina de a imparti multumiri colaboratorilor.

DEMONSTRATIE

CRBL si Big Bounce au facut o demonstratie de dans, imediat ce atmosfera s-a incins, in special datorita concertelor. Au urcat pe scena baietii de la[b] 3 Sud Est [/b]- Mihai a fost insotit de sotia lui, insarcinata cu primul lor copil - Blondy - adica Andreea Banica si cele doua- dansatoare - Heven si Corina. Nu au pierdut ocazia sa se distreze nici Cristina si Rares de la Impact, Andra, cei trei Hi-Q, Laguna si Emanuel.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 26, 2005 1:22 am 
Neconectat
Expert
Expert

Revenirea interpretei în peisajul muzical autohton s-a dovedit o mişcare bună. Noua sa piesă, "O noapte aşa specială", compusă de[b] Laurenţiu Dută[/b], are succes şi pe plaiuri americane, unde Adelline ocupă poziţia 5 în top 10 la SKradio. (M.F.)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 26, 2005 10:04 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

dely 3x stii cumva cum ii putem vota .......................................trebuie neaparat sa castige 3se>>>>>>>>>>>>>>>>>pt ca sunt cei mai buni :D :D :D :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 27, 2005 1:43 pm 
prin sondaj..... adik merg angajatzii lor pe strada si intreaba lumea ;) adik dak ai ocazia sa te intalnesti cu ei....... :? doar asa ii potzi "vota"

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 27, 2005 10:55 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

ANUNT FOARTE IMPORTANT!!! :!: :!: fratilor, votati-va idolii la top40@mtv.ro si la rochart@mtv.ro pt. k ALATURI DE INGERI trebuie sa ajunga hitu'anului!!Nu sunteti de acord?Votati si convingeti-va si prietenii sa o faca!!!Topurile sunt joi-18:00 respectiv sambata-10:00. :shock: :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 28, 2005 11:05 am 
intr-adevar, TREBUIE sa-i votam!!!!!!

"Proiectul ROTON si BRAVO "Don`t be a HERO" (hero de la heroina), desfasurat in colaboare cu Organizatia Salvati Copiii, sustine lupta impotriva consumului de heroina [...]

Piesa "Don`t be a HERO" a fost realizata de Marcel Botezan, Radu Bolfea, Barac Sebastian si Viorel Sipos de la Studioul WIN Production din Costanta. Este o piesa de suflet pentru suflet."

sursa: Roton

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 28, 2005 11:43 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Mihai de la 3 Sud Est: �O sa cantam pana cand vor rade copiii de noi!�

Mireille-Astrid Popa

Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanta Mare, a inaugurat duminica un club pentru copii la Fetesti. Si pentru ca era vorba de o lansare, programul artistic a inclus, pe langa spectacolul muzical-umoristic prezentat de Mihai Mitoseru, in care inevitabil s-a produs si Axinte, si cateva recitaluri sustinute de Bianca Rus, Leeo (fost component al trupei Colour Mix) si formatia 3 Sud Est, cea mai asteptata trupa de catre locuitorii din Fetesti.

- Proiectul tau solo, Negrutzu (porecla lui Mihai - n.r.), nu ii deranjeaza pe colegi?
Mihai: Ii deranjeaza, dar tot cu ei am ramas. As putea sa cant si singur si-ti dai seama ca as putea sa castig mai mult singur.
- Pe voi doi nu va tenteaza un proiect solo, cum are Mihai?
Viorel: Eu nu pot sa ma despart de colegul meu Mihai, pentru cas-ar supara pe mine. Daca vocea mea ar fi auzita pe piata solo, ce-ar pati cei doi?! I-as eclipsa pe amandoi!
Laurentiu: Adevaratul motiv este ca noi cantam din placere, iar Mihai vrea bani.
- Cati ani va mai vedeti cantand in formula asta?
Mihai: O sa cantam pana cand vor rade copiii de noi.
- In afara de muzica, nu va tenteaza afacerile?
Mihai: Deocamdata, pe primul loc avem muzica, avem fiecare studioul nostru in care mai compunem si pentru alte trupe. Eu compun pentru trupa Pops (la noul ei album), pentru sora mea, Bless, va mai fi si Ramona.
Laurentiu: Eu am compus recent pentru Adela Popescu din telenovela �Lacrimi de iubire� si pentru fetele de la Heaven, carora trebuie sa le termin albumul.
- Vei canta si cu sora ta?
Mihai: E posibil. Sora mea canta euro-dance.
- Daca afacerile nu va tenteaza, ce ziceti de telenovele? Ce roluri va vedeti jucand?
Viorel: Ni s-a propus ceva in sensul asta. Am fost la cateva castinguri, dar deocamdata nimic. Un rol de dragoste nu m-ar avantaja, pentru ca nu m-ajuta �caroseria�.
Mihai: Viorel ar fi vrut sa fie in locul lui Lucian Viziru atunci cand a venit Nicoleta Luciu sa-l imbratiseze.
http://www.realitatearomaneasca.ro/cont ... iii+de+noi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 29, 2005 11:20 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

3rei Sud Est – 'Cantam pana o sa rada copiii de noi'
de Simona Ecovoiu

Mihai de-abia asteapta sa devina tatic. Viorel participa la castinguri pentru un rol intr-o telenovela. Iar Laurentiu nu se teme de adversarul sau, compozitorul Marius Moga. Ei sunt cei trei crai din Constanta.

Pe solisti i-am intalnit la deschiderea Complexului Mix Music din Fetesti, inaugurat de Axinte si Marius Gavrila, invitati fiind sa sustina un recital. Live.

NASTERE SUBACVATICA. Numai ca la astfel de spectacole exista doua mari inconveniente: poti falsa ori uita versurile. In cel de-al doilea caz s-a aflat Mihai, dar a stiut sa mascheze gafa, elegant. Degeaba il intrebi, in aceasta perioada, despre cariera, caci discutiile se rezuma doar la viitorul sau rol, de tata: "Fiica mea, pe care o vom boteza Sara, va veni pe lume la Spitalul de nasteri subacvatice din Brasov. Firesc ar fi sa-i pregatim o camera. Insa eu voi fi acela care va avea un alt dormitor. Micuta va sta cu mama ei, iar eu voi dormi singur". Ce convenabil! Nici la treburile casnice nu da navala: "Cand nu am spectacole, corespondez pe net cu fanii, dorm, mananc ce gatesc, adica o supa instant, si cam atat. As duce galeata de gunoi, la ghena, dar mi-e rusine de vecini!". In comparatie cu ai sai colegi, Mihai se considera copt la minte: "Sunt singurul din trupa care s-a maturizat". Si chiar asa este, desi are are un look nu tocmai pe masura: "Port cercei de cand am intrat in trupa. Cei pe care ii am acum sunt din aur alb cu diamante, cadou de la sotie. Nu va spun cat costa, ca sa nu-mi taie hotii urechile".

VREA IN TELENOVELE. In ceea ce-l priveste pe Viorel, el si-a manifestat dorinta de a juca intr-o telenovela. Chiar a fost la cateva castinguri: "Probabil ca inca nu exista un rol pentru mine. Cu caroseria asta la mana a doua este imposibil sa fiu distribuit intr-un rol de indragostit", se amuza el. Viorel zice ca s-ar casatori, anul viitor, cu Laura: "La vara cred ca o sa facem nunta, dar, oricum, locuim impreuna. Cu noi mai stau si cei doi caini, asa ca imi caut casa, ca sa ma mut cu chirie, caci nu mai am loc de animale". Am ajuns si la liderul trupei, Laurentiu. Cel mai timid. Si pacifist: "Nu ma deranjeaza nici macar Marius Moga, fiecare are locul lui in biblioteca". Cei trei nu au de gand sa se desparta, chiar daca Mihai a inregistrat un album solo, iar Laurentiu a avut o colaborare sezoniera cu Andreea Banica (Blondy): "Cantam pana o sa rada copiii de noi!".

SOLO, IN PAT
"Fiica mea, pe care o vom boteza Sara, va veni pe lume la Spitalul de nasteri subacvatice din Brasov. Firesc ar fi sa-i pregatim o camera. Insa eu sunt acela care va avea un alt dormitor. Micuta va sta cu mama ei, asa ca voi dormi singur"
Mihai, solist 3rei Sud Est

TRUPA CU RECORDURI NATIONALE
3rei Sud Est s-a infiintat in 1998, devenind doar cateva luni, numarul 1, in Romania. Mihai, Viorel si Laurentiu au castigat de-a lungul timpului numeroase premii de specialitate. In anul de debut au urcat pe scena Festivalului de la Mamaia pentru a primi Premiul pentru cel mai bun cantec al anului, "Ai plecat", single care s-a mentinut pe pozitia 1, in Top 100, cinci saptamani consecutiv. Este singura trupa care a reusit sa vanda (in ciuda faptului ca razboiul cu pirateria este departe de se sfarsi) peste 1.000.000 unitati (CD-uri si MC-uri). In perioada de glorie, ei au sustinut cate doua concerte saptamanal, numarul de spectatori ajungand la 120.000. In urma cu trei ani au participat la cel mai mare eveniment social produs vreodata in tara, "Turneul National Anti-Drog". Astfel, au colindat, in doar 38 de zile, prin 34 de orase si au fost aplaudati de 2.200.000 de fani, cu varste cuprinse intre 7 si 50 de ani. Anul trecut au fost invitati la Gala MTV Music Awards, unde au primit, pentru "Clipe", Premiul pentru cel mai bun cantec. Au avut si ani mai putin prolifici, dar nici macar pentru o clipa nu s-au gandit sa iasa din show-biz, fiindca, zic ei, mai au multe de spus in muzica.

Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar in conditiile Comunicatului CRP din 04/10/2005 sau printr-un printr-un acord comercial cu SC Editura Intact SRL

MONDEN: 3rei Sud Est – 'Cantam pana o sa rada copiii de noi' | Familia Urziceanu intra-n hora pe funk si pe jazz | Lovitura de imagine! - Mihai Alexandru, in duet cu Anastasia | Info | Rod Stewart de 7x tata |

Comenteaza acest articol Adauga comentariu
# Titlul mesajului, autorul, data Vizitatori

Jurnalul National

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 29, 2005 11:30 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

http://www.jurnalul.ro/articol_41515/3r ... _noi_.html

Am pus link-ul catre articolul pus de Killer

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 30, 2005 1:46 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

Maine 1 decembrie 3rei Sud Est vor sustine un concert in Giurgiu :D (spectacolul incepe la 18.00,insa ei cu siguranta vor canta ultimii) Ce bine! de cand asteptam clipa asta.Daca puteti veni si voi va astept cu mare drag :lol:
Va voi spune cum a fost!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 30, 2005 6:45 pm 
Neconectat
Expert
Expert

pe 1 decembrie 3se la teo :wink: vizionare placuta!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 30, 2005 6:58 pm 
Neconectat
Expert
Expert

am uitat sa spun..emisiunea incepe la ora 14.00 :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 01, 2005 10:00 am 
Luni la ora 8.30 la Antena 1 vin 3se in emisiunea "Marinica si ai lui" ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 01, 2005 11:18 am 
:roll: bine ca tot timpul merg numai la emisiuni din astea de dimineata..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 01, 2005 11:25 am 
sorry... 20.30 ;)
nu e dimineatza

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 01, 2005 2:05 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Acum a inceput Teo.Dar sunt multi invitati asha ca...nu cred ca o sa vorbeasca prea mult cu 3se. :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 01, 2005 4:20 pm 
Neconectat
Expert
Expert

;)) au fost super la teo..pacat ca au vb asa putin :cry: dar..ati vazut ce bine-i statea lu vio cu caciulita? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 01, 2005 4:25 pm 
dap :lol: si lu' Laur cu gluga :D :*
sa nu uitatzi k si luni la 20.30 sunt invitatzi la antena 1 ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 01, 2005 8:43 pm 
Neconectat
Expert
Expert

sa ne povesteasca si noua cineva cum a fost spectacolul din giurgiu.. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 01, 2005 8:48 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Mai bine sa puna cineva poze,parca sunt mai interesante. :o

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 02, 2005 3:26 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

Concertul din Giurgiu a fost minunat dupa parerea mea. :D A fost super atmosfera,iar piesa -alaturi de ingeri-a fost preferata majoritatii :lol: Vremea cam urata,a plouat mult,dar cand au cantat baietii s-a oprit (cat sunt ei de speciali :D )Sper ca si baietii s-au simtit la fel de bine si ca le-a placut de fanii lor din Giurgiu :cry:
Am uitat sa spun ca artificiile au fost in timp ce cantau baietii (desi erau programate la sfarsitul spectacolului) :lol:

Daca-mi ies pozele cu siguranta le voi pune si aici pe forum :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 02, 2005 10:23 pm 
Luni , la ora 8:00 dimineata sunt la "Canalul de stiri" (ce ti-am zis Dely? :lol: tot timpul merg la emisiunile astea de dimineata)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 03, 2005 9:58 am 
si "Canalul de stiri" p ce program e? pe antena 1? (da' de ce dimineatza k yo sunt la scoalaaaa :cry: :cry: :cry: ma oftic!!! )

Sus

[ 2750 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 110  Următorul

Ora este UTC + 2