Ultima vizită a fost: Joi Oct 03, 2024 6:18 pm Acum este Joi Oct 03, 2024 6:18 pm

Ora este UTC + 2

[ 2750 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 110  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 15, 2006 6:25 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Puncte de reputaţie: 0
Puteti sa ii vedeti pe 3rei Sud Est joi, 16 martie, la tvr 1 la emisiunea "Cum sa fiti CEI MAI IUBITI" la ora 21:25! :armyok:

Sus

Reclame

Subiectul mesajului: salutareeeeee
MesajScris: Mie Mar 15, 2006 7:59 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

3 sud est vor fi in concert pe data de 18 martie 2006 la munte in statiunea STRAJA din lupeni judetul hunedoara..... :D :D :D :D in cadrul festivalului zapezii..........

Sus

Subiectul mesajului: 3se
MesajScris: Mie Mar 15, 2006 8:12 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

ceva de noul album 3se mai stiti ceva??? :D :D :D :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 15, 2006 10:16 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Eu auzisem ca o sa fie lansat in Mai.Dar asta am auzit acum vreo 3 saptamani deci...nu shtiu nimic sigur.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 16, 2006 8:25 am 
ieri, la carcotashi, au fost 3se la 3interviu \:D/ sa va uitatzi in reluare! stie kreva knd e? :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 16, 2006 12:37 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

A mai fost o data in reluare pe la vreo 12 noaptea. :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 16, 2006 2:12 pm 
tre'sa mai fie in reluare sambata sau duminik .... yo aja stiu, da' nu mai stiu ora

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 16, 2006 2:42 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Duminica la ora 16:00

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 19, 2006 3:10 pm 
Neconectat
Expert
Expert

a fost laurentiu invitat la tvrm la emisiunea ghici cine vine la silvia..reluarea e la 12 noaptea..pt cei care nu au vazut.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 19, 2006 10:57 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Eu am vazut putin din emisiune dar parea emisiune in memoria Laurei Stoica,shi am schimbat evident. :? Oare atunci sa fii fost shi Laur shi sa nu il fii sesizat eu? :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 20, 2006 10:17 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

pe 24 Martie, la ProTv, la emisiunea "Dansez pentru tine" va fi prezent si Vio! :wink:
uitati-va pe protv poate prindeti reclama pt mai multe detalii :wink:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 21, 2006 8:35 pm 
Maine Viorel e la Teo. incepe de la 17:45

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 22, 2006 12:39 pm 
de azi, ilica e moderator pe 3 luni, pana se termina examenele!
dak va intrebatzi dupa ce criterii... pai.. in primul rand tre'sa stea cat mai mult timp pe forum, sa fie baiat (pt a elimina orice suspiciune... k sunt numai fete... si altele), in kre sa avem incredere si asa mai departe

dak va deranjeaza cu ceva da-tzi mail mie sau lui Elle sa ne spunetzi cu ce v-a deranjat.... dak a abuzat de dreptul de moderator etc

dak cineva nu e multzumit de alegerea facuta (ilica) sa-mi trimita mail cu motiv concret

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 22, 2006 8:03 pm 
Neconectat
Expert
Expert

in ziarul vip a aparut un mic articol despre premiile radio..unde 3se au luat premiul pt cea mai buna trupa dance..(este si o poza cu ei) :wink:

Sus

Subiectul mesajului: 3SE
MesajScris: Vin Mar 24, 2006 10:41 am 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Ziarul VIP apare cumva in fiecare zi? Mai pot sa-l cumpar pe cel cu 3SE?

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 24, 2006 12:57 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Este saptamanal,il poti cumpara pana Marti,caci apare in fiecare Marti. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 24, 2006 6:11 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Imagine moamaa.... azi la Teo a fost Seful Mascatilor din Constanta si a zis ca s-a intalnit cu Laurentiu Duta si i-a compus doua piese Imagine

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 26, 2006 5:03 pm 
Neconectat
Expert
Expert

azi la antena 3 a fost invitat laurentiu....cine a vazut sa ne spuna mai multe:-s

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 26, 2006 5:08 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

eu nu prind antena3 :?
so.. cine ne spune cate ceva?? :o

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 26, 2006 5:29 pm 
Neconectat
Expert
Expert

se pare ca a fost impreuna cu gabi huiban..au vb despre proiectele lor..a vb despre artistii carora le compune..si despre compozitii in general..si a vb si despre 3se putin..a zis ca nu se desparte trupa in nici un caz..;))a zis de vio ca participa la o emisiune...si de mihai ca are albumul lui solo....si de el ca e mereu in studio..si au vb despre efctele pe care le baga in piese..despre artistii care nu rezista...despre cantatul live espre microfoanele lor profesioniste..despre pseudoartisti..impostori..va lucra pt elena d la manginga,mai au un proiect cu o trupa pop rock..si a mai zis ca .. cat d curand s apuca d facut copii :?
cam asta s-a vb in emisiune... :wink: reluarea e luni dimineata la 7 :10

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 29, 2006 12:06 pm 
Neconectat
Fan 3SE imperial
Fan 3SE imperial

Din noul sau studio de inregistrari, deschis in Bucuresti, Laurentiu Duta declara:
„Nu este adevarat ca am leucemie”
A trecut ceva timp de când trupa 3SE nu a mai lansat un single nou, „Alaturi de ingeri” fiind ultimul care promoveaza inca albumul „Cu capu’n nori”. Am stat de vorba cu Laurentiu Duta, cel care a pus bazele celei mai bine vândute formatii pop-dance in România, despre noutatile pe care le pregateste in perioada urmatoare, dar si despre infioratorul zvon lansat pe piata, potrivit caruia celebrul compozitor ar suferi de cancer.

@ Interviu realizat de Daniel BADEA

- Ce mai faci, Laurentiu?
- De curând, mi-am deschis un studio de productie muzicala in Bucuresti, in acelasi timp nerenuntând la cel din Navodari. „Gala Records” este numele acestui studio, ale carui prime doua productii sunt deja pe piata: „Jokero” a celor de la Akcent (orchestratie ce apartine unuia dintre colaboratorii studioului - Adi Colceru) si „Anycika Maia” a Annei Lesko, melodie compusa de Adi Colceru si Laurentiu Duta.
- Concret, care sunt numele colaboratorilor din nou-infiintatul studio „Gala Records”?
- Suntem o echipa formata din Adi Colceru, Gabi Huiban (alias Jazzy) si Sorin Frunza.
- Ce noutati pregateste 3SE, pentru perioada urmatoare?
- Se lucreaza la un nou album ce va aparea, probabil, tot sub sigla „Cat Music”, in decursul lunii iunie. Momentan, este prea devreme sa ma pronunt in privinta stilului pe care il vom aborda, dar, mai mult ca sigur, nu va fi radical diferit fata de ceea ce se aude pe „Cu capu'n nori”.
- Sa inteleg ca de pe acest ultim material nu va mai fi editat nici un single?
- Da, intr-adevar. „Alaturi de ingeri” este ultimul single extras de pe albumul lansat anul trecut, iar acum pe posturile muzicale ruleaza, cum stii deja, varianta remixata a melodiei.
- Dupa câte am aflat din emisiunea lui Teo de la Pro TV, ai inceput o colaborare cu seful DIAS Constanta...
- A, nu pot sa spun ca este o colaborare in sensul de a-i compune melodii in prima auditie. Este vorba despre niste preluari ale unor melodii din repertoriul international, melodii de suflet ale sefului DIAS Constanta, comandantul Emil Moraru, ce au fost orchestrate in studioul meu. Dar nu de mine, ci de colaboratorii mei.
- Care este parerea ta pe marginea melodiei ce ne va reprezenta la „Eurovision” in acest an?
- Eu spun ca „Tornero” este un cântec in spiritul Eurovisionului, este cântat de o voce foarte buna si cred ca va face o figura frumoasa la Atena. Personal, melodia lui Traistariu imi inspira optimism, bucurie, bunadispozitie. E ok.
- Cum comentezi recentele zvonuri aparute in presa, conform carora ai suferi de leucemie?
- Nu stiu cum sa le comentez si nu stiu cine a aruncat pe piata un asemenea zvon. Din câte am auzit, s-a facut o paralela intre faptul ca „Alaturi de ingeri” as fi scris-o special in ideea ca stiu ca voi muri, dar acest lucru nu este deloc adevarat. Sunt sanatos tun si nu pot decât sa repet ca nu este nimic adevarat din ceea ce s-a scris pe tema asta.
- In final, as dori sa ne mai spui, pentru fanii tai, la ce proiecte, in afara de 3SE, lucrezi momentan?
- Am destul de mult de lucru. Trebuie sa compun peste 16 melodii. Scriu pentru albumul de debut al fostei componente a trupei „Mandinga”, Elena, si pentru Adela Popescu.
- Ce stil te-ai hotarât sa imprimi pentru aceste doua noi materiale?
- Pentru Elena va fi ceva in tonul single-ului compus pentru „Mandinga” - „Soarele meu” - , iar in privinta Adelei, pot spune ca in perioada urmatoare ea va aparea cu un videoclip nou, realizat la melodia „Visele noastre”, intr-o varianta remixata si needitata pâna acum pe vreun suport audiovideo.
articol aparut in ziarul Ultima ora-28 martie 2006

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 30, 2006 2:12 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

hahha Jokero e scris de Laur? NU stiam..d'aia imi placea mie asa mult melodia :wink: :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 01, 2006 11:07 am 
sa NUUUUUU il votatzi pe Vioreeeeeeeeeel ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

stitzi ce scrie pe site-ul pro tv?!?!?!
"Clasamentul se va clarifica la sfirsitul emisiunii cind vedeta secretoasa va lamuri situatia, iar ultimii doi concurenti din concurs se vor infrunta in editia urmatoare pentru a NU primi votul telespectatorilor. [...]

vor fi cei doi prezentatori, Olivia Steer si Stefan Banica Jr. precum si coregrafii care vor incerca sa-i invete in cel mai scurt timp scheme de dans care sa rupa gura tirgului si sa cistige puncte multe de la juriu si niciodata votul publicului care desemneaza de fapt perechea inlaturata din competitie. "

sursa: http://www.protv.ro/dansez-pentru-tine/juriu/

Doamne..... sper k n-atzi votat :cry: :cry: :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 01, 2006 11:35 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

[...]Cele doua cupluri vor trece prin probe de baraj in urma carora publicul va decide care dintre ele va râmâne in competitie.Telespectatorii Pro TV au ocazia, pâna la finalul editiei a doua a emisiunii, sa voteze perechea favorita fie telefonic, fie prin SMS.
http://www.protv.ro/dansez-pentru-tine/ ... ating.html
Eu imi amintesc ca shi acum fiecare concurent se ruga de public sa-l voteze,asha ca...cred ca trebuie sa-l votam. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 01, 2006 11:42 am 
pai asa am intzeles si yo da'........ atunci de ce scrie pe site asa?!?!?!??!?!?! :shock: :shock: :shock:
citeste sa te convingi! :(
nu mai intzeleg nik

Sus

[ 2750 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 110  Următorul

Ora este UTC + 2