ma indoiesc de faptul k Music&Music nu le-a lasat un gust amar celor d la 3se!!!
din cate am observat 3se nu sunt genu' de oameni kre sa tzina ura pe cineva.... si probabil au dat mana inainte sa revina la cat music, de aceea au zis k nu mai e nik intre ei
si chiar dak mai era ceva rau... nu cred k ar fi recunoscut in public
va spun eu sigur ca Bobic e cel care are cea mai mare vina.Am asistat la o scena intr-o zi cand ii spunea lui Hiena ca daca nu vrea sa faca ce ii zice el si nu o ia pe fiica-sa o sa se aleaga praful de ambele formatii. :x Cu baietii nostri n-a reusit ,dar animalele... Ce vorbe putea sa-i spuna si cum il ameninta pe Hiena! Nu-l inteleg si n-am sa-l inteleg niciodata pe Bobic asta. Bine c-au scapat 3se de Music&Music.
''Dream the impossible, because dreams do came true'' EW
Nu putea sa-l ameninte pe Hiena ca se va alege praful de ambele trupe,pentru ca Bobic shtia bine ca lui Hiena nu ii pasa de 3se.Mai mult i-ar fi facut o deosebita placere ca 3se sa numai existe.
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
eram in trecere pe la Music&Music sa ma interesez de cd-ul -turneul antidrog live- si din intamplare am auzit discutia aprinsa dintre Bobic si Hiena.E pe bune,chiar il ameninta si ii vorbea intr-un hal.Am ramas shocata :shock: as fi vrut sa mai raman,dar se prindeau cei de acolo.
am intrebat si eu pe cineva de acolo (persoana careia i-am cerut info despre cd) cine-i ''domnul'' care tipa ca un disperat si mi-a spun ca-i Bobic.Iti dai seama ca toata lumea de acolo era atenta la discutie
3SE au inchis de mult timp capitolul anima x ,nu vad de ce s-ar mai discuta despre asta.am vazut cu totii cum se descurca AX fara laur.pacat de ei ca aveau un viitor :lol:
fericire e cand ti-amintesti cat de fericit esti cand iubesti:)
piesa se numeste "baietzi si derbedei" sau "baietzi derbedei".... n-am auzit-o ink. e cu Pacha Man, unul kre a cantat in Praf In Ochi .... si ink cineva....
ba eu am zoofili in calculator... dar numa' piesele compuse de laur era si logik mey.. un lucru e clar... intre AX si 3SE .. de 100000000000 de ori 3SE!
si hai sa o luam si altfel... fanii celor de la AX sunt doar nicte pustoaice care il plac pe hiena... niste obsedate!nici macar fani adevarati n-au...
un lucru e clar: Animal X nu vor mai fi niciodata ce au fost cu Laur...