Au fost cam bulangii la faza asta :? :?
orice s'ar fi intamplat intre cele 2 formatii, ar trebui sa existe mai mult respect, pentru k ei nu o sa se ciondaneasca niciodata, doar cateva articole pompoase de presa si atat. Tot fanii o sa se "busheasca"
Iata o parte din conversatia de pe apropo
kris_s: N-ati venit toti?
ba da, suntem toti sase, plus Pacha Man.
kris_s: Am si eu o curiozitate... cum v-ati inmultit asa deodata? Cine a sugerat aceasta schimbare de imagine?
Schimbarea de imagine a venit de la sine.
Laptutza: Ce planuri aveti pentru anul acesta?
Pai, 2006 se anunta un an destul de bun pentru noi, o sa fie concerte in toata tara, in curand.
Uncle: De ce va faceti freza asa ciudat?
Ce e ciudat la freza?))
Rebecuta: V-ati gandit la vreo colaborare si cu Moga &CO?
Lasa-ma cu Moga & CO!
Wolf_female: Ce parere ai de Monica Barladeanu?
Frumoasa!
k3k3: va place ultimul album 3SE?
e de kko
fanclubvaslui: de ce nu vreti sa dezvaluiti data lansarii? nu v-ati hotarat sau vreti sa fie surpriza?
inca nu ne-am hotarat.
k3k3: cu Bobic ati mai pastrat legatura?
Da' curios esti mai!
kris_s: se povesteste pe aici pe colo de rivalitatea dintre voi si trei sud est. pana si fanii au ajuns sa se certe am citit pe cateva forumuri... voi ce aveti de spus cu privire la subiectu asta?
nu avem ce imparti cu 3 sud est. sunt history.
k3k3: daca Bobic ar vrea sa va sponsorizeze un turneu cu Cristiana Raduta, veti accepta?
))))) un turneu ?
asta cu turneul a fost tare
dap ink o data cam bulangii la faza cu" de kk" nasol nasol nasol.. :? :?
nu stiu aum postat si kestia asta.. sa vada lumea exact pasajul ala de pe chat.
Si nu cred eu k am zis k Animal X nu i'a vorbit niciodata de rau pe 3se, ba mai mult nu am zis nici k 3SE nu i'a vorbit niciodata de rau pe Ax
Dar kiar nu vreau sa mai aduc aminte de nici o declaratie, gasiti prin ziarele de scandal
plus k am zis k nu vreau sa ma cert cu nimeni aici (mai ales k eu stiu sa vad defectele favoritilor
) si am recunoscut k au exagerat la faza aia.