Dupã mai mult timp,dupã ce m-am informat,cãci nu prea ºtiam mare lucru despre ce s-a întâmplat,am venit sã mai îmi dau cu pãrerea despre problema asta.
Þinând cont cã animalele nu au venit cu nicio dovadã ce sã le susþinã acuzaþiile,cred cã este un singur lucru de stabilit în acest caz,CREDIBILITATEA.E clar cã în acest context nu conteazã cât de talentaþi sunt 3SE sau Animal x,sau cât de frumoºi sunt.Aici important este sã stabilim,în ce mãsurã animalele ar fi capabile sã apeleye la lucruri mai puþin morale pentru a îºi atinge scopurile.
Ei nu au dovedit nimic din ceea ce au spus,da' eu am sã dovedesc cã ei au minþit în repetate rânduri în emisiunea de Vineri.
Încep cu acele lucruri care au fost infirmate chiar în emisiunea cu pricina,de cãtre Lucian Mitrea.
Hienã:"Sunt legal asociati,si isi protejeaza interesele",referitor la cei 5 manageri.
Minciunã,dupã cum a spus chiar Lucian,nu sunt asociaþi,intenþioneazã sã facã o asociaþie,dar este doar o intenþie.Nu se ºtie dacã vor ajunge vreodatã la un consens.
Hienã susþine cã Lucian i-ar fi spus : "Dom-le,nici nu ºtii ce panicã s-a creat cã m-am întâlnit cu tine.Aºtept sã vãd cum face "spume" ºi mã sunã,Duþã".Lucru iar infirmat de acelaºi Lucian în emisiune.Hienã încearcã sã îl facã pe Lucian sã spunã cã Duþã le pune piedici,sã nu poatã avea concerte.Lucian spune clar :"Nu am spus aºa ceva".Acesta mai spune clar cã atât timp cât nu are nicio dovadã în aceastã privinþã nu are ce sã recunoascã.Iar Hienã îi spune sã recunoascã,cã lui i-a spus.Bineînþeles cã Lucian îl roagã pe Hienã sã îi spunã ce a spus,ce a interpretat Hienã ca fiind o recunoaºtere a acelor aberaþii,iar Hienã spune:"Dacã o "arzi" aºa...n-are sens".Iar pentru a nu îl mai lãsa pe Hienã sã mai dea ºi alte interpretãri aberante cuvintelor lui,îi spune clar:"Laur nu e genul care sã spunã nu face asta sau asta".
"Pe noi nu ne-a caracterizat niodata scandalul,aceasta e o exceptie".E nu zãu?!Cred cã bãieþii au probleme cu memoria.Music&Music le spune ceva?!Mai þin minte ce au fãcut la acelaºã Mãruþã dupã ce s-au certat cu cei de la Music&Music?!Eh... vã amintesc eu câteva lucruri.Mai þine cineva minte ce frumos vorbeau despre Bobic,Burloi,Cristiana,ºi toatã echipa de la Music&Music?!Culmea,ºi atunci foloseau exact aceleaºi expresii de genul..."Dacã ar fi dupã Bobic,am fi morþi","Nu ne lãsãm,oricât vor alþii sã ne facã rãu","Noi nu suntem cu scandalul",etc.Pentru a nu aminti de scãndãluþul cu Simplu,ºi alte mici scandaluri.Plus cã...o persoanã dacã chiar nu vrea scandal,nu atacã în fiecare emisiune pe cineva.Nu am vãzut de...cred cã de 4 ani,o emisiune în care Animalele x sã vorbeascã mai mult de 20 de minute ºi sã nu jigneascã pe cineva.
"N-a fost niciodata o tinta pentru noi 3se.Pentru noi a fost tabu,subiectul".Interesant mod de a trata subiectele tabu mai au.În repetate rãnduri au insinuat cã Duþã le lua prea mulþi bani,asta de când 3SE au plecat de la Music&Music.
Un alt exemplu de cât îi ignorau ei pe 3SE
Animal x le aratã colþii celor de la 3SE,exemplele sunt multe,oricum ºi fanii 3SE le ºtiu,ºi fanii Animal X.3SE nu a fost niciodatã un subiect tabu pentru Animal X.
"Nu ii merge asa de bine cum i mergea cu Animal x.Animal x a fost o sursã de bani pentru Duþã,iar el a avut un ºoc",nu vãd de unde ar putea el sã ºtie asta.Întâmplãtor,spre ciuda lui Hienã,lui Duþã îi merge excelent.Cât despre ºocul lui Duþã...n-a fost prea mare atât timp cât el a fost ce a rupt relaþiile cu Animal x,pentru cã deja Animal x îi creau imense probleme prin intermediul Music&Music,implicit prin intermediul "socrului" lui Hienã.Dacã suferea aºa mult dupã pierderea animalelor,îi primea înapoi atunci când se milogeau ei de el sã îi primeascã înapoi(da,da,uite cã am aflat-o ºi pe asta).Dar uite cã aceastã "imensã" sursã de bani nu l-a mai interesat pe Duþã.
Altfel spus,tot ceea ce au spus despre 3SE,sunt minciuni.
Ne mai vorbind de minciunile fãrã legãturã cu 3SE.
"Cum e Duþã suparat pe noi,si Piciu'(Doar pentru prieteni,nu cred cã au ei de ce sã îºi permitã sã îi spunã astfel;pentru ei ,Marius) si Burloi".Burloi e sup[rat pe ei pentru cã l-au fãcut praf ,la Mãruþã,când s-au despãrþit de Music&Music.Asta dupã ce în urmã cu vreo 2 luni ei ziceau cã Burloi i-a ajutat enorm,ºi cã se au super cu cei de la Music&Music(Indiscretul de Mãruþã îi tot întreba,pentru cã plecaserã 3SE de acolo).La fel au fãcut ºi cu "socrul" lui Hienã,din mafiot nu îl scoteau.Dar am sã revin la Bobic un pic mai târziu.
Hienã:"El n-a avut totdeauna gradul de impresar.A cãrat si geanta...si intre timp ...pentru ca asta e,n-au mai avut pe cine ºi în ce fel,a ajuns el sa fie",referitor la Marius.Este trist cã îºi uitã astfel prietenii,acest om mergea cu ei prin concerte,le era amic,ºi acum încearcã sã râdã de el cã... nu s-a nãscut direct director.
Hienã:"ªi-a permis el sa sune la MTV sã întrebe de aþi fãcut clipul cu Animal x si nu cu 3se...Da' de ce n-ati facut cu 3se,sunt prea batrani?!Frate,stiu din surse sigure"Surse ce doresc sã îºi pãstreze anonimatul,firesc.Cãci dacã spuneau cine este acea persoanã...se putea verifica,ºi putea sã pãþeascã aºa cum a pãþit cu Lucian.Sã se dovedeascã,cã totul este o minciunã,sau CEL MULT(acum sunt foarte indulgentã),nu au înþeles bine.
Nici nu are sens sã mai comentez afirmaþiile astea,spun doar atât,nu pot distruge mitul de persoanã "nice" a lui Duþã,pentru cã publicul îl cunoaºte pe acesta de vreo 15 ani.Nimeni nu se poate preface atât timp,cã este atât de la locul lui.
Hienã:"O sã distrugem mitul lui Duþã de persoanã nice".
Hienã,referitor la Duþã:"Este un ºarpe".
Cât despre concerte,e firesc sã nu aibã concerte cât timp nu au manager.Cu asta se ocupã managerul,printre altele.Ei cred cã o sã vinã managerul altei trupe sã le dea lor concerte?Nu o sã se întâmple asta,deºi ei asta încearcã sã obþinã.Ca ceilalþi manageri,încercând sã le arate cã nu au nimic cu ei...sã le dea concerte,dar aºa ceva nu se face.
Aici este ca la magazin.Organizatorul e patronul,el stabileºte de la ce distribuitori(manageri) îºi ia marfa.Firesc cã prioritate vor avea acei distribuitori cunoscuþi,care se ºtie ce pretenþii au,se ºtie dacã sunt punctuali,cinstiþi,plus cã...mai e vorba ºi de o relaþie de prietenie ce se leagã între aceºtia,dupã o colaborare mai îndelungatã.Firesc cã un nou distribuitor îºi va gãsi un loc mai greu pe piaþã.Nu sunt suficient de realiºti,pãrerea mea.
Iar acum...prin absurd(chiar cã prin absurd)accept cã cineva are ceva cu ei,ºi încearcã sã le facã rãu(Îmi cam sunã a o etapã a eºecului,negarea.;încearcã sã gãseascã alþi vinovaþi pentru greºelile lor)oare chiar acel cineva e Duþã?!Hai sã le mai amintesc ceva
http://www.muzica9.ro/articles.php?ai=2 ... er=-1&st=0 ,din pãcate nu gãsesc acum citatul din "Academia Caþavencu" în care Bobic îi promitea lui Hienã cã dacã nu se poartã frumos cu fata lui...o sã aibã grijã sã îi închidã toate porþile.Oricum citatul se regãseºte ºi printre comentariile articolului.Asta este,Hienã a câºtigat,l-a fãcut pe Bobic sã îi scuture bine de tot pe 3SE,dar când s-a despãrþit de Cãtãlina...a venit rândul lui sã plãteascã.El ºtie bine cã dacã are probleme,deºi nu cred,de aici îi vin,dar nu e aºa de SENZAÞIONAL sã spunã de Bobic,pentru cã nu îl ºtie nimeni,nu e publicitate.
Cât despre Anna Leko,are dreptate Daniel,ei o criticau la Mãruþã,bine...nu doar pe ea,ei criticã de fel.Cãci de...ei sunt perfecþi ºi îºi permit.
Wow... cât am scris,sorry.Comentam emisiunea la cald.