animalutulx scrie:
degeaba tot il apara-ti
(apãraþi) pe duta ca
(cacofonie) care la cunoscut stie cum e el.el ia
(i-a) jefuit pa aia de la animal x.asta vroia doar bani
(banii) lor.asa a fost delanceput
(de la început).ei erau doar niste copi(
copiile cui?cred cã era copii) de care el a profitat.dar totusi
(pleonasm) nu doar el e cel ce le face atat rau animalelor.aia de la el din echipa fac lafel
(la fel).cum a spus si hiena....de...piciu
(Piciu').......burloi
(Burloi),aia de la el de la studio.....lasa ca o sa spuna animalele si vedeti voi ce fel de oameni apreciati.iar tu lili
(Lily) sa numai vi
(vii) cu totfelul
(tot felul) de explicati
(explicaþii) pentru ala ca nu sti ce gen de om e.e ca tasu
(ta-su) care a vanduto
(vândut-o) pe fisa
(fi-sa) si care umbla cu tirfe
(e acceptat ºi î din i,da' mai bine foloseºte î din a,plus cã nu admit un asemenea cuvânt) prin turcia
(Turcia).stiu eu multe ca am citit in atac.nu te agita ca nu te ia de nevasta si invata sa scri
(scrii).....domnisoara administratora
(administrator).ce inseamna asta?
Lily scrie:
apeleye l.
Am scris "apeleye" pentru cã atunci când folosesc diacritice trebuie sã reconfigurez tastatura de fiecare datã.Aºa cã pot sã aparã astfel de probleme,da' este o greºealã fãcutã din neatenþie,nu prostie.
Iar acum începem cu mesajul tãu.
"el ia jefuit pa aia de la animal x.asta vroia doar bani lor.asa a fost delanceput"Eºti un tip foarte glumeþ,din câte vãd.Nu avea Duþã de unde sã ºtie dacã din animale vor ieºi bani.El i-a luat ca pe o trupã de debutanþi ce puteau sã prindã sau nu.Þinând cont cã pe atunci pe piaþã nu prea exista aºa ceva,era un risc considerabil,pe care Duþã ºi l-a asumat de dragul animalelor,nu a banilor.Animalele puteau foarte bine sã nu prindã iar Duþã sã piardã niºte bani buni,ºi nu doar bani,cã acele piese nu s-au fãcut singure.Animal x au putut sã semneze cu Nova Music pentru cã ºi-a pus Duþã obrazul.Sã nu uitãm cã animalele nu au prins de la prima piesã,ci abea dupã ce Duþã le-a compus "N-am crezut"(care încã mi se pare cã are cel mai bun negativ trance din Romania)Acum animalele îi iau ºi acest merit,de a îi fi lansat.Ei cred cã se puteau lansa ºi fãrã el.Oare chiar aºa e?Poate cã ar fi putut sã se lanseze ºi singuri,dar oare peste cât timp?Sã nu uitãm cã sunt foarte mulþi oameni foarte talentaþi,ce trãiesc doar pentru muzicã ,nu reuºesc niciodatã sã se lanseze.Aºa cã simplul fapt cã animalele considerã cã s-ar fi putut lansa ºi singure pentru cã au talent,nu garanteazã cã asta chiar s-ar fi putut întâmpla.Din câte spun ei,nu provin din familii atât de înstãrite încât sã le poatã finanþa acestea cariera.
Puþine persoane în viaþa aceasta ne vor ajuta,aºa cã mi se pare extrem de trist ºi necugetat gestul animalelor faþã de Duþã.Eu în locul lor nu aº fi fãcut aºa ceva,ºi nu neapãrat lui Duþã,ci oricãrei persoane ce m-a ajutat vreodatã.Aceste persoane sunt mult prea rare ºi faci o mare greºealã dacã le laºi sã îþi scape.Eu în locul animalelor,m-aº uita bine în spate ºi apoi m-aº gândi bine dacã este frumos ceea ce fac.Era mult mai frumos dacã acceptau cã au greºit,îl sunau,îºi cereau scuze,eventual îi explicau cã asta e...au nevoie de puþinã publicitate,ºi deºi prietenie dupã toate astea nu prea se mai poate,era frumos cel puþin sã îl salute pe cel ce i-a ajutat atât de mult,atunci când aveau nevoie disperatã de ajutor.
"Ei erau doar niste copi"Dacã ei aveau doar 14 ani,cum spun ei,înseamnã cã pãrinþii lor au semnat contractele,aºa cã nu au de ce sã se mai victimizeze precum cã ei nu ºtiau ce semneazã ºi cã ei nici n-au citit.Acele contracte erau în beneficiul lor,ce n-ar da orice debutant sã primeascã un contract cu orice casã de discuri...Mã gândesc doar la câþi am eu în listã ce ar da orice sã obþinã un contract,iar ei se plâng cã era prea lung,ce scuzã...
"cum a spus si hiena....de...piciu"Am mai spus,nu e Piciu',e Marius.Nu cred cã ai fãcut armata cu el,pentru a îþi permite sã te tragi de ºireturi cu el.Piciu' îi spun prietenii,atât.
"lasa ca o sa spuna animalele"Ne-am sãturat sã spunã,vrem sã dovedeascã ceea ce spun.Aºa ei pot spune orice,pentru cã se pare cã se mai gãseºte câte unul mai pierdut care chiar sã creadã orbeºte tot ceea ce spun ei.Pentru mine deja au minþit prea mult pentru a mai crede ceva din ceea ce spun.
"nu sti ce gen de om e.e ca tasu"Nu ºtiu ºi nici nu mã priveºte pe mine ce fel sunt pãrinþii lui.Nu înþeleg de ce îþi pasã þie.Oricum ceea ce spui este mult prea aberant pentru a mã deranja sã îþi dovedesc cã te înºeli.Cã te iei de Duþã,înþeleg,e persoanã publicã,ºi din pãcate,uneori trebuie sã plãteascã un preþ cam scump pentru asta,da' familia lui NU TE PRIVEªTE.Oricum ãsta e primul ºi ultimul mesaj pe care îl voi permite pe tema asta.Deja cred cã lucrurile au mers prea departe.Oricum un articol din "Atac"nu înseamnã nimic.Mulþi din redactorii de acolo,inclusiv un fost patron,au recunoscut cã acolo mai mult se plãtesc articolele(acceptând în mod absurd cã existã acel artcol)ªi...pentru a fi un pic mai rãutãcioasã,dacã ai citit acel articol la fel de bine cum scrii...e clar.
În ciuda a tot ce au fãcut ºi zis animalele,Duþã a preferat sã tacã ºi sã înghitã tot,deºi nu ar merita asta.El nu le-a fãcut nimic rãu animalelor,ºi nici nu le va face,pentru cã e un bãiat prea..."nice".
Nu trebuie sã îþi doreºti un beneficiu pentru a apãra pe cineva.Pur ºi simplu am un respect profund faþã de persoanele cu foarte mult bun simþ,tocmai pentru cã sunt atât de puþine.
E uºor sã faci pe viteazul în faþa unei tastaturi,acolo eºti rege,n-are nimeni ce sã îþi facã.Dar dacã ai fi faþã în faþã cu Duþã ºtii ce ai face?!Îþi spun eu,ai tremura ca un mieluºel.Iar asta nu pentru cã þi-ar fi teamã de el,cã te-ar bate sau ceva de genul ãsta,ci pentru cã el este cineva,tu nu.
Ajunge,ºi aºa þi-am fãcut o mare onoare neignorându-te,plus cã nu vreau sã îmi iau iar înjurãturi pentru mesaj prea lung.