Adela scrie:
nu cred ca Animal X cauta reclama prin acest scandal.Altfel cum se face ca ei apar destul de des in revistele de specialitate si 3se chiar deloc!?
Asta e o tampenie.Daca Animal X inventau tot ce au spus....
Duta isi cam vede de treburi.
In fine...sunt fana 3se.
Nu ºtiu prin ce reviste îi vezi pe Animal x,eu nu i-am vãzut decât în "Bravo",în ultimul timp.Se ºtie bine cã "Bravo" au o relaþie foarte strânsã cu Animal x,aºa cã mã impresioneazã mult prea puþin.În timp ce fanii 3SE...se ºtie ce tratament au primit din partea acestora.Aºa cã nici nu mã aºtept ca prea curând sã îi vãd pe acolo pe 3SE.Iar prin alte reviste...nu prea îmi amintesc sã îi fi vãzut.Prin ziare tot aºa mai deloc,mult mai des am dat de 3SE.Chiar acum este în "Spy" un interviu cu Laurenþiu,iar Viorel este în "Star".Animal x pe unde sunt?
Animal x nu prea mai sunt bãgaþi în seamã,marea lor problemã este cã nu prea îi mai invitã nimeni în emisiuni.Hai sã ne gândim de câte ori a apãrut Corina cântãnd piesa asta,ºi de câte ori Animal x.Existã o discrepanþã clarã.Ei au nevoie sã fie invitaþi în emisiuni,iar un scandal e perfect pentru asta,mai ales atunci când te legi de cineva care este foarte apreciat.Plus cã deja numele lor începea sã se îndepãrteze de cel a lui Duþã,ºi...nu prea mai erau atât de interesanþi.Aºa readuc în atenþie relaþia lor cu Duþã,plus cã sunt bãgaþi în seamã.Prinde foarte bine scandalul în România,ºi pe semne cã ei au observat asta.
Adela scrie:
Duta avea marele drept de a-i da in judecata si sa-si ia bani frumosi din proces pt injurii si alte chestii.Insa cum ei nu abereaza...
Duþã nu îi bagã în seamã pentru cã e deºtept,în primul rând."Cine se scuzã, se acuzã"dacã era real,venea imediat sã spunã cã nu...vai...el n-ar face în veci aºa ceva,etc.Pe când aºa el ºtie cã ei mint,ºi ºtie cã ei vor doar reclama,aºa cã dacã i-ar bãga în seamã, ar face exact ceea ce vor ei.Plus cã el chiar face ceva,nu stã doar acasã ºi se uitã la desene animate.Are zeci de concerte,tre' sã compunã,are album de lansat cu 3SE,nu are timp de aºa ceva.Oricum el nu e genul de persoanã certãreaþã,care sã vinã la Tv ºi sã þipe de mama focului la mai ºtiu eu cine.El e un bãiat cu bun simþ ce preferã sã stea departe de un scandal ce nu îl priveºte.ªtie bine care e scopul acestuia,este absurd sã se implice în bâlciul creat.
Proces?Cred cã glumeºti.Asta e soluþia cea mai proastã,pentru cã aºa animalele obþin publicitate din plin,iar Duþã petrece ceva ani buni prin tribunale pentru a obþine un verdict.ªtiu eu ce e aia un proces,poate sã þinã ºi 10 ani.Oricum,calomnia,din câte ºtiu, ori s-a scos,ori urmeazã sã fie scoasã,pentru cã este mult prea greu de stabilit.Aºa cã nu are de ales,trebuie sã îi lase sã îºi facã jocul murdar.
Repet,dacã animalele aveau dreptate,puteau sã dovedeascã,ºi nu îºi schimbau spusele din 10 în 10 minute.
Au minþit,au aruncat cu noroi într-un om ce le-a fãcut mult bine ºi...o sã fie "rãsplãtiþi" pe mãsurã.Sã nu uite cã la fel au pãþit ºi cu Music&Music.Credeau cã sunt invincibili,l-au "aranjat"pe Duþã,el a tãcut ºi a plecat,fãrã sã facã scandal,fãrã sã spunã ceea ce ºtia prea bine.Iar apoi "invincibilii" au ajuns sã se întoarcã la el,sã îi primeascã înapoi.Plus cã,din câte spun ei(eu nu îi cred,mint prea mult)acum au ajuns cum erau 3SE dupã ruperea de Music&Music,cu uºi închise.Când erau ameninþaþi cã vor fi daþi în judecatã dacã mai au vreun concert fãrã aprobarea Music&Music,iar evident cã aceia nu intenþionau sã le dea concerte.Doar cã în acel caz 3SE au ºtiut cum sã îºi facã iar loc,prin piese foarte bune.Sã facã asemenea ºi Animal x.O sã îºi primeascã "rãsplata" ºi acum pentru ceea ce fac.