madalina_3se scrie:
cum nu are de ce? Cred ca fiecare dintre noi asteptam explicatiile ,atat fanii 3se cat si fanii Animal X.Nu vad asta un argument ..''nu se bada ca sa nu-si distruga imaginea de baiat inteligent''..e dreptul nostru al fanilor sa stim cum stau lucrurile.Si ma rog de ce sa-l intreb eu la concert?sa stiu numai eu (desi se poarta chestia asta ,pe mine nu ma caracterizeaza
)..sa vina el sa dea declaratii tuturor, pana la urma isi spune opinia.Normal ca daca numai o parte vine isi spune propria varianta ,risca sa nu fie crezuti... si cealalta parte nu se baga in discutie ....de asta asteptam si varianta lui Laur..
Pana la urma acest scandal e intre Animal X si Laurentiu Duta (nu 3se,cum mai zic unii) si nu intre Animal X si Animal X.
Nu ºtiu,poate cã am eu o concepþie greºitã despre fani,dar eu ºtiam cã fanilor le pasã mai mult ca artiºtii lor preferaþi sã fie bine decât ca lor, fanilor,sã li se dea niºte explicaþii INUTILE.Voi chiar credeþi cã Duþã le-ar face vreodatã aºa ceva animalelor?Hai sã fim serioºi.Sunteþi niºte fani destul de ciudaþi ,din punctul meu de vedere.Voi ar trebui sã îl susþineþi nu sã îi cereþi ceva absurd,doar cã aºa vreþi voi,când ºtiþi cã dacã face ca voi...o sã piardã mult.
Cum am mai spus,opinia aceluia mai puþin dotat care crede orice "gogoaºa" îi este aruncatã, mi se pare cã este irelevantã.De ce?!Pentru cã sã presupunem cã Duþã se injoseºte, de dragul vostru, ºi intrã în bâlciul ãsta,asta ar înseamna ca la fiecare replicã a animalelor Duþã sã rãspundã pentru cã dacã nu rãspunde o sã vinã unul mai "deºtept" care o sã zicã:"Pãi vezi cã minte,iniþial a rãspuns,dar când a vãzut cã nu le mai face faþã animalelor bagã capul în nisip".Deci el s-ar obliga practic, ca de fiecare datã sã rãspundã gunoaielor aruncate de animale.Astfel se aruncã într-un rãzboi mediatic ce nu poate sã îi facã decât rãu.Iar animalele pot sã zicã orice,pentru cã nu e nevoie sã dovedeascã.Laurenþiu a fost de foarte multe ori lãudat pentru cã nu a fost implicat în niciun scandal,iar acum sã strice tot pentru niºte vorbe aruncate aiurea,ºi ne susþinute de nimic?
Dacã animalele vor replicã sã îºi justifice acuzaþiile aberante,dacã nu...nici sã nu viseze la o replicã.
Iar lui Boogie probabil cã i-a fost puþin lene sã îmi citeascã "referatele".