Ultima vizită a fost: Sâm Sep 14, 2024 3:38 am Acum este Sâm Sep 14, 2024 3:38 am

Ora este UTC + 2

[ 630 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ...ce gandeasca..
MesajScris: Joi Mar 31, 2005 10:32 pm 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

Puncte de reputaţie: 0
ce gandeshte :oops:

daca gresesti foloseste butonul "modifica" din dreptul mesajului . Elle

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 01, 2005 7:27 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

:roll: Dak ai fi urmarit q atentie presa&emisiunile de la tv in kre era abordat acest subiect,ai fi stiut k cele 2 formatii nu s_au 'despartit',ci doar au hotarat sa nu mai colaboreze(totusi,nu credeti k TOATE hiturile animalitzelor au fost compuse de Laur???de cand nu mai colaboreaza q3SE, AnimalX nu mai are atata succes).Cei de la 3SE raman in continuare foarte buni prieteni q animalutzele,asa k...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 01, 2005 7:39 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

...bineeee! cum spui tu!
Un lucru e sigur! Ax l-au suparat rau pe Laur!

Sunt "Cu capu-n nori", simt ca "M-am indragostit", si cum "Marea" imi curge prin vene si "Doar tu" ma inalti "Alaturi de ingeri", facandu-ma sa uit ce-i "Ieri si azi"!..."Nu te las sa pleci".. "Marea" mea iubire...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 01, 2005 8:37 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Thanks!Se pare k Ax nu prea au bun simt,dupa cate au facut 3SE pt ei...In fine,asa sunt unele persoane,NERECUNOSCATOARE :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 15, 2005 9:29 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Yrynna scrie:
:roll: Dak ai fi urmarit q atentie presa&emisiunile de la tv in kre era abordat acest subiect,ai fi stiut k cele 2 formatii nu s_au 'despartit',ci doar au hotarat sa nu mai colaboreze(totusi,nu credeti k TOATE hiturile animalitzelor au fost compuse de Laur???de cand nu mai colaboreaza q3SE, AnimalX nu mai are atata succes).Cei de la 3SE raman in continuare foarte buni prieteni q animalutzele,asa k...

Ha.De unde-ai scos tu asta?De fiecare data cand am vazut vreo emisiune cu animalx,mereu i-au luat peste picior pe 3se si mai ales pe laur.Deci nu vad unde este prietenia despre care vb tu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 15, 2005 9:41 am 
olteanu dan scrie:
De fiecare data cand am vazut vreo emisiune cu animalx,mereu i-au luat peste picior pe 3se si mai ales pe laur

te pot contrazice! eu am vazut cel putzin 2 emisiuni in kre AX au fost intrebatzi dc nu le mai compune laur si dak mai tzin legatura cu cei de la 3se shi de fiecare data a raspuns serban ceva de genu "asa am hotarat; il respectam pe domnul laur pt k ne-au adus pana aici" (cu balbaieli evident) .... acum dak este adevarat ce a spus sau nu este, faptul k il respecta pe laur, e treaba lor, nu ma priveste pe mine relatzia dintre ei! eu am vrut doar sa-tzi spun k nu la fiecare emisiune l-au luat peste picior... defapt eu n-am vazut nici una in kre l-a luat :shock:

Ultima oară modificat de Vizitator pe Vin Apr 15, 2005 10:24 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 15, 2005 10:21 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

dely_3x scrie:
olteanu dan scrie:
De fiecare data cand am vazut vreo emisiune cu animalx,mereu i-au luat peste picior pe 3se si mai ales pe laur

te pot contrazice! eu am vazut cel putzin 2 emisiuni in kre AX au fost intrebatzi dc nu le mai compune laur si dak mai tzin legatura cu cei de la 3se shi de fiecare data a raspuns serban ceva de genu "asa am hotarat; il respectam pe domnul laur pt k ne-au adus pana aici" (cu balbaieli evident) .... acum dak este adevarat ce a spus sau nu este, faptul k il respecta pe laur, e treaba lor, nu pa priveste pe mine relatzia dintre ei! eu am vrut doar sa-tzi spun k nu la fiecare emisiune l-au luat peste picior... defapt eu n-am vazut nici una in kre l-a luat :shock:

e putin ciudat.Spui k ai vazut emisiuni in care il vb de bine pe laur,eu in schimb am vazut numai emisiuni in care n-a fast chiar asa.Dar pana la urma ideea e k n-ar trebui sa ne intereseze pe noi ce fac ei.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 16, 2005 6:34 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Intre 3SE si animale nu mai e nici urma de prietenie-Laur prefera sa nu mai vorbeasca,sa uite ,iar AX adica Hiena ,ca ceilalti 2 nu stiu ce e cu ei,nu pierde ocazia sa ii vorbeasca de rau pe 3SE mai ales pe Laur care i-a facut cine sunt.A vazut careva tonomatul de pe 2 de sapt.trecuta cred?Daca aia nu e sa vb.de rau un om nu stiu ce e!

Prefer sa termin aici ca altfel scriu un roman pe tema asta si nu se merita.Ce a fost,a fost-animalele sunt varza ,iar 3SE merg mai departe.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 16, 2005 7:43 pm 
dar ce a zis hiena de 3SE ?? :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 22, 2005 9:43 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Din cate am auzit eu o tot abureste cum ca "dom'le am ramas prieteni,vb la tel,etc".Dar am vazut o emisiune mai demult unde l-au luat rau de tot peste picior pe Laur.Nici makr nu merita sa vb despre ei(animalele) :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 05, 2005 3:19 pm 
Neconectat
Expert
Expert

REFERITOR LA ALBUMUL CELOR DE AL ANIMAL "PIX"- VREAU SI EU SA-MI EXPRIM PAREREA:
E NORMAL CA FANII LOR SA FIE INCANTATI
SI SA LE PLACA PIESELE!
INSA DUPA CUM AU SPUS SI CEI DE LA 3SE ,ALBUMUL E SLABUT!

SI POT SA VA ASIGUR CA <<DE DORUL TAU >> SEAMANA F PUTIN CU MELODIA CELOR DE LA DEJA VU..E VORBA DOAR DE CATEVA NOTE,DECI NU SE POATE SPUNE CA ESTE COPIATA

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 06, 2005 8:20 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Bine,e o parte a melodiei care tinde sa semene cu cea de la Deja vu dar de unde pana unde a iesit chestia k "de dorul tau" e copiata.Stiti voi cum e :"Cine se scuza se-acuza".Ideea asta k ar fi copiata a adus-o in discutie un fan Animal X, bine dupa ce park eu am spun k "pe net" e copiata.Dar asta chiar asa e

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 06, 2005 5:15 pm 
hahaha
stitzi k pe site-ul www.klumea.tv pe pagina top 20, la rubrik "TOP 20 - Propunerea saptamanii " lumea voteaza dak doreste k propunerea sa intre sau nu in top.... intrati putzin sa vedetzi ce melodie este propusa si, mai ales, catzi vor sa intre :twisted: :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 06, 2005 11:24 pm 
:lol: hehe..am observat si eu asta.. cred ca am fost printre primele persoane care au votat contra 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 09, 2005 4:32 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

si eu votat ink d cand am obs propunerea :D :twisted:

Sus

MesajScris: Lun Mai 09, 2005 8:21 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

Mie mi se pare o piesa superfaina si videoclipu super....demult nam mai vazut o revenire atat de spectaculoasa a baietzilor.Is curios pe ce loc o sa intre piesa si cum ii noul album.Abia astept sa-l cumpar.... :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 11, 2005 1:05 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Se vede foarte bine cat sunt de iubiti si cati fani au.E vai-s-amar de capu' lor.Mi-e mila de ei.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 03, 2005 5:33 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

:!: :!: Sa va spun ceva in legatura cu cearta dintre 3rei Sud Est si cei de la Animal X .Am citit intr-un articol din revista Xmagazin cum ca ei nu ar fi de fapt certati ci pur si simplu nu mai colaboreaza.CITEZ:''Se spune ca relatiile dintre cele doua trupe s-au racit in ultimul an,tocmai din cauza faptului ca 3rei Sud Est a renuntat la procesul cu Music&Music,in vreme ce Animal X l-a continuat.De aceea,Laurentiu Duta nu le mai compune piese lui Vierme,Soparla si Hiena,care s-au vazut nevoiti sa-si compuna singuri melodiile.''Nu stiu sigur daca aceste informatii sunt si adevarate insa am vrut sa spun si voua.Care este parerea voastra?

De asemenea am auzit ca animalele x au castigat procesul cu Music&Music.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 03, 2005 7:24 pm 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

nu stiu daca ati vazut acu` vreo luna (nush sigur)...la tonomatul DP2 -AnimalX...
la intrebarea cum se`nteleg cu 3se ,hiena raspunde ceva de genu "nu avem nimic cu ei.ne supara faptu ca Laurentiu vorbeste urat de fanii noastri".o mai zis ca el stie de faptu` ca Laur vb urat de fanii lor de la nush ce ziarist care o vb inainte cu Laur la telefon...
la intrebarea daca au prietene au zis "nu, n`avem 30 de ani sa avem prietene"(si rad) ...si atunci Maruta a zis"aici bateti apropo catre Laurentiu?cati ani are el?" hiena"vreo 34, 30 si ceva..habar n`avem"
hmmm....cam magari, nu?
nu stiu sa va reproduc exact cum o zis dar este aprox asa...
de aici intelege fiecare ce vrea...
eu m`am saturat de fitzele lor...

Sus

Subiectul mesajului: da
MesajScris: Vin Iun 03, 2005 7:34 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

da , ai dreptate oloago , nu trebuia-u sa fie asa de desteptzi si sa zica adevaru !! !!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 03, 2005 8:58 pm 
ma indoiesc de ce-au zis aia in ziar... laur putea ff bine sa le compuna in continoare chiar dak nu mai erau la aceeasi casa de discuri; probabil au zis asa k sa nu mai existe cearta intre fani dar.... slabe sanse :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 03, 2005 11:09 pm 
Animal X = 0 (zero) ... s-a dus succesul lor.. fanii lor au crescut si nu mai asculta prostiile lor ... vorbele astea le spun pt ca sunt frustrati ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 04, 2005 10:14 am 
pacat de ei, mie una imi mai place muzik lor, nu asa mult dar imi place, dak lasau fitzele deoparte aveau si mai mult succes, parerea mea

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 04, 2005 3:37 pm 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

8) 3rei sud est sunt cei mai buni !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 04, 2005 7:03 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

sunt de acord cu tine dely....pacat de ei si de melodiile facute de laur pt ei...chiar zielle trecute ascultam intamplator o mel de-a lor mai veche si apoi imediat am ascultat-o p'asta noua...diferenta era de la cer la pamant (adik acolo unde au ajuns ei...jos de tot.... ) imi pare rau pt ei dar asta produc fitele : DECLINUL

Sus

[ 630 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2