3SudEstBoys scrie:
Eu zi ca 3rei Sud Est isi iubesc fanii doar ca pe niste ascultatori fideli, nu mai mult, si consider ca asa si trebuie.
Iar pe Animal X, nu pot sa-i detest doar pt. ca au ales sa nu mai continue cu Laurentiu. A fost dezisia lor si cred ca au avut destul de mult de regretat de pe urma asta.
Poftim???????? :shock: :shock: :shock: Tu de asta crezi ca ii detest pe zoofili??? :shock: :shock: :shock:
Nu asta e motivul,daca era asta le detestam shi pe Candy,dar nu e cazul.
Ii detest pe zoofili pentru ca au incercat sa ii distruga pe 3se. :evil: Daca nu shtiati Hiena era iubitul Catalinei(parca ii spune)Bobic,adica fata lui Costel Bobic,sheful Music&Music.Eh de cand a devenit el iubitul ei,au inceput Music&Music sa incerce sa ii "scufunde"pe 3se.Se incerca ,ca 3se sa fie in umbra Animal x.Chiar imi amintesc ca la sfarshitul anului...2003,din cate tin minte,cand toate cazsele de discuri ishi spuneau trupele ce au vandut cel mai mult,Music&Music au spus ca ei au siguranta vanzarilor bune in Animal...Pix,shi nimic de 3se.Oare chiar vindeau mai bine Animal Pix?!Sa fim serioashi...Daca ne gandim ca IMEDIAT dupa ce Duta shi-a luat mainile de pe Animal Pix aceshtia...au inceput sa aiba vanzari dezastruase...cred ca e clar cine vindea mai mult.
Dupa aceea tot cand se cam rupsesera legaturile intre Music&Music shi 3se,a ieshit la suprafata ca Music&Music vroia sa-l lanseze solo pe Duta,evident ca ei ishi doreau ca astfel sa distruga trupa 3se.
Dupa ce 3se au facut inteleapta mishcare de a pleca de la Music&Music,renuntand shi la procentele din Music&Music pe care le detineau,doar sa scape,s-a vazut caderea casei de discuri.
Sa numai zic ca Hiena il facea albie de porci pe Duta in perioada asta cat era la Music&Music(de era iubitul fetei shefului),ca Duta le-ar fi luat prea multi bani,ca e un rahat,chestiile astea le shtiu din sursa sigura.Dupa aceea la un an au plecat shi zoofilii,de ce?!Pentru ca tatal Catalinei Bobic vroia ca Hiena sa renunte la trupa shi sa ramana cu fata lui,dar cum Hiena nu statuse cu Catalina decat din interes...a shi parasit-o,shi pentru ca shi-a dat seama ca numai ar fi nimeni atat de prost sa investeasca in ei...au plecat.
Acum sa zic ce imi amintesc din ce spusese Duta in emisiunea de pe TV Neptun.Emisiunea este aceashi in care 3se i-au descoperit pe zoofili.Gabi Badila(prezentatoarea emisiunii)este buna prietena cu baietii,ea este aceea care i-a rugat pe 3se sa ii ajute pe zoofili.zoofilii au venit la ea,i-au arataa cum danseaza,ei i-a placut,ei au spus ca sunt mari fani 3se iar ea a decis sa ii invite intr-o emisiune unde sunt shi 3se, poate ii ajuta baietii de la 3se.Asha a shi fost dupa cum bine shtim.
In editia aceasta a emisiunii erau invitati 3se shi Refflex.Bineinteles ca a ajuns vorba shi despre intreruperea colaborarii dintre zoofili shi Duta.Iar Duta a spus ...printre randuri,ca ar fi dezamagit ca zoofilii l-au injunghiat pe la spate shi...ce mai...a confirmat...tot ceea ce cam shtiam deja.Totushi o persoana pe care o primeshti in casa ta,o ajuti muuult mai mult decat ar merita,cu prima ocazie iti da in cap. :x Bine Duta are prea mult bun simt ca sa zica tot asha...ca nenorocitii aia il faceau albie de porci,incercau sa distruga 3se,sau cel putin sa faca ca 3se sa fie sub Animal Pix.Dar era totushi destul de clar.Din pacate nu imi prea mai amintesc exact cum a spus,pentru ca a fost acum 2 ani deci...am cam uitat.

Dar am sa incerc...poate,poate conving prezentatoare(care e foarte de treaba)sa imi8 dea shi mie inregistrarile emisiunilor in care au aparut 3se.
In concluzie...cred ca e clar de ce nu imi plac zoofilii. :x
Motivul oricum CLAR nu este acela ca l-au parasit pe Duta,in primul rand din cate shtiu eu ...Duta nu a mai vrut sa colaboreze cu ei.