Membru din: Mie Iun 01, 2005 2:13 pm Mesaje: 607 Localitate: Giurgiu Puncte de reputaţie: 0
|
n-am zis-o eu ..ci ziarele au scris ...sincer nu mai stiu in ce ziar am vazut articolul urmator.
Viorel de la 3rei Sud Est, in „tandreturi“ cu Sabrina
Cantaretul, care declara ca si-a facut o prietena bruneta, s-a distrat pe litoral cu colega sa de la TVR La doua luni dupa ce s-a despartit de fosta iubita, Laura, cu care urma sa se casatoreasca, Viorel de la 3rei Sud Est uimeste atat prin declaratii, cat si prin fapte. In urma cu doar cateva zile, artistul marturisea ca si-a facut o noua iubita, o bruneta din Constanta, care nu e persoana publica. „Mi-a placut la ea caracterul“, adauga membrul uneia dintre cele mai in voga formatii autohtone. Acesta a mai spus si ca o cunoaste pe actuala sa prietena de mai bine de un an, pe atunci fiind doar amici, ajungand acum sa se inteleaga foarte bine, si ca iubiti. Tot artistul era cel care dadea de inteles, intro emisiune ca este „cuplat“ cu fosta colega a fostei sale iubite, de la Crazzy, si ea tot bruneta. Surpriza insa... Miercuri, paparazzi ATAC l-au surprins pe Viorel, pe litoral, in compania unei blonde. Aceasta era nimeni alta decåt Sabrina (18 ani), fata lui Dan Manoliu, colega sa de platou de la emisiunea realizata pe TVR. Cei doi s-au tinut de mana la Neptun, iar apoi s-au indreptat, in compania unor prieteni, intr-un parc de distractii din Venus, unde acestia au parut a se simti foarte bine. „Culmea distractiei“ In urma cu cateva zile, referindu- se la emisiunea „Culmea distract iei“, pe care o realizeaza, Viorel declara ca este foarte incantat de proiect. „Este foarte bine ca este o emisiune in care ma pot exprima liber si incerc sa supun vedetele la... chinuri. De fapt, incerc sa vad ce face intr-o zi o vedeta pe litoral“, marturisea interpretul. Paparazzi de la ATAC i-au luat-o insa inainte cantaretului, descoperind cum decurge o zi din viata sa, tot pe litoral... O zi fara chinuri, plina de distractii, cu colega sa de pe platou
Autor: A MARIA FLOREA (Postat la 14-07-2006)