Sunt foarte curios..sa descopar..daca baietii de la 3se doresc sa caute noi talente,pt o colaborare etc sau pentru a`i lansa pe piata....stiu de Mihai..ca face acest lucru..dar m-ar interesa daca Laurentiu Duta face acest lucru...astept parerile voaste ..!!
Ok! am inteles..dar ma intreb..oare cum pot da de aceste persoane baietii de la 3se? deoarece ei sunt preocupati cu ceea ce fac pt ei..shi nu cauta noi talente
sincer...mi-ar placea...dar in calitate de colaborator..nu doar ca un fan..laur e idolul meu...shi na ..simt ca el ma reprezinta.....eu sunt solist,cant..si sunt curios..sa`i trimit...inteelgi ?:) dar precis mai sunt multe pers..care sunt interesati de raspunsurile afisate aici ...pe baza acestui topic...nu cred ca sunt singurul..... .daca nu...asata E :)
aaa nu esti singurul stai linistit.
la un moment dat eram exasperata, kre cum venea deschidea topic personal, il ruga pe Laur sa-l caute k vrea sa se lanseze sau sa colaboreze....
forumul nu e locul potrivit sa comunici cu Laur
itzi doresc succes, itzi tzin pumnii! cu multa vointza si putzin ajutor de la Dumnezeu vei ajunge undeva sus
Este impropriu spus: " cauta". Mai corect ar fi sa se spuna ca aleg persoanele cu talent si daca merita, se implica. Dar nu cred ca au acest scop precis acum, cand cei interesati stiu cum trebuie sa procedeze.
Cel mai mare lucru pe care-l poţi face pentru un prieten nu este să-i dai din bogaţiile tale, ci să i le scoti la iveala pe cele care sunt ascunse în el însuşi. (Benjamin Disraeli)