dap...e normal!!!
si chiar dak ar iesi in strainatate, ar avea o groooooaza de luptat cu formatiile romanesti care din ce in ce mai multe iau drumul asta ca sa nu mai zic cu cei de-afara
Eh nici kiar asa.Nu sunt foarte multe trupe romanesti afara si nu cred ca 3se sunt chiar atat de patetici in ceea ce priveste muzica fata de trupele care s-au lansat deocamdata afara.Sa fim seriosi.
Voi tot vorbiti .. dar cum sa ai succes peste hotare cand furi melodiile ? ... btw ultima melodie "iubire" .. cum sa furi de la negativ pana si vocea si versuri din melodia : White Label-Oh baby-DJ Motoo long mix e toata la fel .. GOOD LUCK IN AFARA
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Adela,daca faci rost de piesa,impartaseste-o si cu restul lumii.Chiar sunt curios. Ah,inca o chestie...de unde stii ca au copiat versurile,cand Oh baby nu a fost lansata oficial,deci versurile nu se cunosc(decat cele de la refren).Eu,cel putin,nu le stiu...
1.Admino scuze ca scrisei mesaje unul dupa altul ca nebuna....dar era nevoie. 2.Copchilashu' Neo e simpatic. 3.El e atat de simpatic incat nu stia ca "Iubire" are varianta si in engleza,adica "Oh baby".In concluzie el a crezut ca "Iubire" e copiata dupa "Oh baby".
Voi tot vorbiti .. dar cum sa ai succes peste hotare cand furi melodiile ? ... btw ultima melodie "iubire" .. cum sa furi de la negativ pana si vocea si versuri din melodia : White Label-Oh baby-DJ Motoo long mix e toata la fel .. GOOD LUCK IN AFARA
ªi vocea?
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein