Bineinteles ca-mi doresc sa vb cu baietii pe acest forum! ...si imi pare nespus de rau ca nu sunt activi pe acest forum, care le este "inchinat" lor si mai ales ca fanii isi doresc sa vb cu ei si ei nu le da aceasta posibilitate!
:x
Am auzit la Tonomatul DP2 ca Andreea Balan spunea (acum 2 zile) ca intra saptamanal pe site-ul /forum-ul ei si vorbeste cu fanii!...si intra pe forum chir ea...nu pune alte persoane sa faca acest lucru!...asta e dovada ca-si respecta enorm fanii! nu-mi ramane decat sa zic: BRAVO EI!
Si in legatura cu Tonomatul DP2 (scriu aici ca nu am gasit topicul destinat acestui subiet!).... dragii mei, am sa va dau o veste proasta! Astazi am vazut
ULTIMA EMISIUNE a lui Catalin Maruta, spre disperarea mea si a milioanelor de telespectatori fideli care si-au exprimat regretul/revolta/uimirea si intristarea vizavi de aceasta "schimbare"!
Cu toate acestea, Catalin a tinut sa fie sincer cu noi telespectatorii(asa cum a fost dintotdeauna) si a spus in direct anumite cauze din pricina carora se intrerupe ciclul de emisiuni "Tonomatul DP2"! E groaznic si totodata inadmisibil ce se intampla! Am auzit si m-am cutremurat de ceea ce am auzit! Nu se poate asa ceva...nu se poate sa spulberi ani de munca,vise,si atata truda de care a dat dovada echipa acestei emisiuni de-a lungul timpului!Nu se poate(ma refer la cei responsabili de acesta morbida schimbare)... sa scoti din grila de programe, o emisiune care nu numai ca NU a fost sub limita ratting-ului (si a altor categorii de clasare),ci a avut dublu, sau chiar triplu, audienta pe care ar fi trebuit s-o aiba o emisiune de acest gen(asa a zis Maruta!)....si totusi....se-ntampla si lucruri din acestea...care se observa de la o posta ca sunt fortate!
Dar...ce sa mai zic..in Romania, unde nedreptatea este la ea acasa, n-ar trebui sa ma mai mire un astfel de eveiment!
Nu-mi ramane decat sa spun ca ...steaua care a luminat pana acum TVR2-ul si care l-a ridicat cu mult de la nivelul la care era inainte....A INCETAT SA MAI EXISTE!
In rest...NO COMMENT! :-#