Oaw..! Intradevar...UIMITOR de FRUMOS & ROMANTIC!!! Bravo voua..!!! Va doresc CASA DE PIATRA pentru atunci cand va veni momentul sa...."..o/il iei de sot/sotie pe....pana ce moartea va va desparti..!"
Cred ca cei 3rei baieti sunt foarte mandri ca au reusit asta si ca, sa zicem "cu ajutorul"lor v-ati cunoscut si chiar mai mult de atat....
Uite inca o dovada ( si inca una vie..!) ca 3rei Sud-Est reprezinta MUUULT mai mult (in vietile noastre..), decat MUZICA...
3REI SUD-EST REPREZINTA CHIPUL FRUMOSULUI IN MUZICA,O ATITUDINE-"ATITUDINEA 3REI SUD-EST"- ...UN VIRUS DE CARE TE LASI "contaminat" si nu regreti TOATA VIATA!!!
Cat despre albume...le-am avut aproape pe toate..! si spun "le-am avut" pt ca nu le mai am acum...

(din motive obiective)...si-acum incerc disperata sa le cumpar din nou...!
Adica sunt interersata de reeditari de albume!(si nu asa oricum...) ...caci LE VREAU PE TOATE!!!
Si sa nu credeti c-am stat cu mainile in san...am sunat la casa de discuri a baietilor Music&Music si mi-a spus secretara ca NU se pot face reeditari de albume asa cum vreau eu (adica pe toate...de la debutul trupei si pana in prezent!), doar daca exista un numar de peste 50 de persoane care sa ceara acest lucru..! Asa ca acum sunt in cautare de "aceste persoane"...oricum sunt slabe sanse ca voi obtine ceea ce-mi doresc din tot sufletul..!
Daca poate cineva sa ma ajute in sensul asta...il rog din suflet sa o faca...!
Sunt "Cu capu-n nori", simt ca "M-am indragostit", si cum "Marea" imi curge prin vene si "Doar tu" ma inalti "Alaturi de ingeri", facandu-ma sa uit ce-i "Ieri si azi"!..."Nu te las sa pleci".. "Marea" mea iubire...