de Mirabella » Mar Apr 19, 2005 10:00 am
Bineee...sunt de acord cu tine...dar de ce timp de cateva zile emisiunea NU s-a mai difuzat :?: :?:
...si daca ati vazut si la carcotasi...s-a spus si despre "neintelegerea" de la TVR2...si ca Maruta de suparare, nu s-a putut abtine...si a zis pe post niste lucruri care in mod normal nu ar fi trebuit spuse...chestia cu tabelele cu ratting, si tot ce a mai spuc Catalin pe post referitor la emisiune...si posibile motive pentru care emisiunea se "suspenda"!
...ma rog,..eu chiar ma bucur sa aflu ca emisiunea inca exista...asta chiar daca eu nu o pot urmari...
...si stiti ce este cel mai rau :?: :?: ...ca NU o da in RELUARE, (pt. cei care nu-s la ora aceea acasa sa poata vedea interpretul/interpretii favoriti la "interogatoriu"...), si asta in ciuda atator rugaminti din partea mea si a multor altora care probabil au cerut acest lucru...

Sunt "Cu capu-n nori", simt ca "M-am indragostit", si cum "Marea" imi curge prin vene si "Doar tu" ma inalti "Alaturi de ingeri", facandu-ma sa uit ce-i "Ieri si azi"!..."Nu te las sa pleci".. "Marea" mea iubire...