Pentru mine sunt ok,aºa cã mã mai gândesc ce sã votez.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Dar tu trebuie sa intelegi ca aici nu sunt numai fani 3se ci si oameni care pur si simplu au chef sa-si dea cu parerea.Iar daca lor nu le place tu si noi trebuie sa respectam asta.Doar nu-i obligam sa-i placa?
Dar tu trebuie sa intelegi ca aici nu sunt numai fani 3se ci si oameni care pur si simplu au chef sa-si dea cu parerea.Iar daca lor nu le place tu si noi trebuie sa respectam asta.Doar nu-i obligam sa-i placa?
in sfarsit cineva care gandeste...eu nu am nik cu nimeni, cu nicio trupa..nu-s fanul nimanui, dar asta nu inseamana ca dak intru pe un forum gata tre sa-i ridic in slavi pe respectvii.....
Dacã mai vrei o opþiune,sau nu vrei opþiunea "Nu mã intereseazã",îmi spui.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Eu am votat formatia de suflet(desi e un pic prea mult spus),pt ca din toate formatiile existente(la noi sau in strainatate),muzica lor e cel mai pe placul meu.
Eu am votat *Formatia mea de suflet* pt ca asta reprezinta pt mine.Chiar daca ma mai si supara uneori,ei reusesc intotdeauna sa ma recucereasca. Odata chiar am zis ca ma las de microb...am dat toata colectia si tot ce aveam cu ei insa mi-a revenit "boala" si am ascultat tot 3se.
fara indoiala 3REI SUD EST sunt formatia mea de suflet!
au ceva care oricand ii vad ma binedispune!
si chiar daca unii pot zice ca exagerez nu i-as schimba pt nimeni si nimic!
e relativ... ...au fost formatia mea de suflet...acuma nush ce sa mai zic...is mai multe care imi plac si acre le ascult ami des decat 3se......ma mai gandesc
fericire e cand ti-amintesti cat de fericit esti cand iubesti:)