Preferatul meu e Viorel pt. glumele lui, Mihai pt. firea lui si Laurentiu pt. talent dar numai toti 3rei la un loc, numai asa se pun in evidenta unul pe celalalt.
Altfel spus shi tie iti plac toti,chiar daca din motive diferite.
Toti au calitati shi...s-ar descurca shi singurei destul de bine.Chiar daca nu la fel de bine ca impreuna.
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
faza sta in felul urmator: nu sunt fana viorel sau laurentiu sau mihai... ci sunt fana 3rei Sud Est!! asta inseamna k ii plac pe toti 3rei... nu pe unul din ei.... fiecare are ceva special... vio e super nebun si laur de asemenea...(chiar daca pare linistit) si mihai e super de gashka... se completeaza unul pe altul... unul fara altul... n-ar mai exista 3se... :arrow: deci, ii plac pe toti in aceeasi masura si nu fac diferente!
hmm...noi suntem fanii unei formatii, nu ai unei sg pers, d-aia avem dif pareri;Ex si unele pers kre sunt fane 3se doar pt k le place deLaur, Mihai sau Vio
O sinucidere fara durere...si fara sange...asculta manele!
A friend in need is a friend indeed, but da best of friends is a friend with weed!
Daca ar fi doar 2 sau 1 in loc de 3rei, n-ar mai fii 3rei Sud Est! Nu cred ca exista vreo fata sau baiat care sa iubeasca doar un Sud Est. Ei au farmecul lor impreuna.Ii iubesc egal pe toti, chiar daca nimeni nu ma crede!
Mey, Adela, mey! Poate k tie ti-o place doar de unul dintre ei, insa noi suntem sinceri...si ii iubim pe toti 3rei la fel! Ai inteles, nu ne faci sa marturisim ceva ce nu-i adevarat!
Nu are rost...dar te rog nu mai insista pe tema asta: "Pe care ii iubesti mai mult?". Stiu si ce simti tu pentru ei, doar mi-ai explicat de mii de ori! Insa, atat te rog, lasa-ne pe noi, dak noi ii iubim pe toti la fel! Nu ne mai intreba asta!!
:arrow: Of. e cam greu de facut o alegere intre baeti ca toti sunt dragalasi, cinta bine dar pe primul loc in inima mea a fost ri ramine LAUR pt. ca l-am indragit de prima data cind a aparut.
Sunt tare dragalasi si imi plac.
Nu scrie tot mesajul cu Bold,Ilica.
si dak mai gasesti un mesaj intreg scris cu italic, cum e asta, sterge-i italicul...nu-l lasa asa! (sau probabil l-a modificat dupa ce ai sters tu boldul) dely
Eh...si mie imi place de george clooney...da' destinul a facut sa ne nastem in "epoci" diferite:el in pleistocen si eu in paleolitic....da' tot mai sper... :mrgreen: