danielainsuratelu scrie:
STII CEVA ADELA EU NU AM 13 ANI AM 22 SA STII CA TU CU PRIETENUL TAU PUTETI SA SPUNETI CE VRETI DESPRE MINE NU MA INTERESEAZA DAR NICI ASA VOI VA PUNETI SA CRITICATI PE ALTII DAR AM O INTREBARE MAI AVETI CA VOI PE ACASA?VA CONSIDERATI ASA DE DESTEPTI NU AR TREBUI SA TE INTERESEZE CEIA CE EU CUMPAR SAU NU APROPO EROS RAMAZZOTTI A FACUT SI EL MULTE LUCRURI STITI CA A APARUT UN CD NOU DAR CU ACELIASI CINTECE DE ACUM DOI ANI?ARE DOAR 2 SAU3 NOI DE ACEIA NU MAI CRITICATI PE NIMENI UITATIVA BINE LA VOI SI DUPA AIA VORBITI SPER CA DE AZI INAINTE SA SE SCRIE CU MAI MULT RESPECT PT TOTI
Tocmai ce-ti ziceam mai sus : ca nu ma intereseaza ce cumperi tu cu 3se, fie vorba si de caramizi. Ci eventual de ce, asta daca ai fi si tu in stare sa aduci nijte argumente. Si nu ma intereseaza personal, poate ca te-as motiva sa vii cu nijte pareri mai constructive in topic-ul asta unde discutam lucruri reale, nu opinii visatoare in legatura cu 3se.
Poate daca ai sti si tu cum se numeste macar impresarul 3se, daca ai vorbi cu 3se macar o data in viata ta, daca te-ai ocupa si de altceva ce tine de 3se in afara sa le asculti muzica, ai intelege. Altfel, sunt constienta ca nu am cum sa te fac sa intelegi, te las in lumea ta.
Dar ti-ai inceput bine opinia: "Ai dreptate Adela, nu zic nu, dar nici chiar asa!"
Recunosc ca nici acum nu am inteles ce inseamna la tine "dar nici chiar asa". Poate ma luminez eu candva.
P.S. Nu mai scrie cu Caps Lock!