de Lily » Mie Noi 08, 2006 5:07 pm
Cel mai mare fan 3 Sud Est.
Fiind forumul oficial 3rei Sud Est,era firesc sã existe un concurs cu tema 3rei Sud Est.Cu ajutorul acestui concurs vrem sã vedem care este cel mai mare fan 3rei Sud Est.Indubitabil un fan ºtie foarte multe lucruri despre idolii sãi,aºa cã vom încerca sã vedem cine ºtie cele mai multe lucruri despre componenþii trupei 3rei Sud Est,ºi despre formaþie.
Perioada de desfãºurare:
Este un concurs lunar.În fiecare lunã este desemnat un câºtigãtor al lunii precedente,iar la sfãrºitul anului,un câºtigãtor al anului precedent.
Mod de desfãºurare:
În fiecare sãptãmânã am sã pun 5 întrebãri despre 3rei Sud Est,sau despre componenþii trupei.Cine rãspunde la cele mai multe întrebãri corect,câºtigã concursul.În caz de egalitate,la sfãrºitul lunii se va face o confruntare între concurenþii ce se aflã la egalitate.Cine rãspunde la prima întrebare greºit,este eliminat.Pânã când rãmâne în concurs o singurã persoanã.
Premii:Rangul de "Fan 3se imperial"ºi steluþele aurii
ATENÞIE
Anumite cuvinte din rãspunsurile pe care le veþi da,s-ar putea sã vã aparã cenzurate.Acest lucru este intenþionat,eu le-am cenzurat pentru a nu se inspira alþii din rãspunsurile anterioare.Aºa cã NU încercaþi sã scrieþi cu pauze între litere sau ceva de genul ãsta,special pentru a vi se vedea rãspunsurile.La sfârºitul lunii am sã las sã se vadã normal rãspunsurile,pentru ca toþi sã poatã observa ce s-a rãspuns.
SUCCES!!!
Ultima oară modificat de Lily pe Mie Noi 08, 2006 5:32 pm, modificat de 2 ori în total.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein