de Lily » Vin Dec 15, 2006 1:00 pm
Cum amândoi concurenþi au rãspuns,nu are sens sã mai pierdem timp.
Aici era vorba doar de clipurile în care au apãrut toþi trei,deci nu voi include clipurile în care a apãrut doar unul din ei.De aceea am ºi spus 3rei Sud Est,ºi nu Viorel,Mihai sau Laurenþiu.Oricum aici mai era ºi clipul cu Siºu,ce vãd cã a fost omis.Era vorba doar de clipurile difuzate de toate televiziunile ,nu doar de una,sau doar de un trust.Cãci dacã le includeam pe toate...mai erau încã vreo o sutã,clipuri fãcute din diverse înregistrãri,de diverse televiziuni.
Variantele dance/slow/engleza/chinezã sunt acelaºi clip,doar cã puþin modificat,aºa cã nu se puncteazã.
3rei Sud Est,Deschide-þi inima!,Amintirile,Te plac,Te aºtept sã vii/Remember me,Vreau sã te uit,N-ai avut curaj,Te voi pierde ,Când soarele rãsare,Muzica Antidrog,De dorul tãu,Clipe ,Poveste de dragoste,Se aºterne toamna,Cu capu'n nori,Alãturi de îngeri ºi Iubire.Din câte þin minte,parcã 3rei Sud Est au mai apãrut ºi într-un clip BUG Mafia,da' n-am reuºit sã aflu sigur.
Ana3se-17 puncte
Darius-16 puncte.
Câºtigã rangul Ana3se.
Felicitãri!
Mâine începem din nou concursul,ºi aºa am întârziat foarte mult.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein