"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Sau mai bine te batem pe tine,nu are legãturã cu topic-ul,da' am eu ce am cu tine.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Dar ei unde îºi aduc contribuþia?Cred cã e mai bine sã arate ei ca þin la fani cântând acea piesã.
Frumos ar fi prea putin zis. Ar fi mega-hiper-very frumos sa se realizeze asa ceva din partea trupei noastre preferate, dar tot asa de fai ar fi daca s-ar face si un clip. Mi-as dori cu varf si indesat sa se intample asa ceva, pentru noi toti, fanii 3SE.
Alexandru
Addicted to Music
Pai noi scriem versurile si Laurentiu ne compune melodia! Si ar fi frumos sa facem si un clip
Trebuie sa punem si noi mana, ca sa iasa ceva super bun la TV, si toti cei care NU sunt fani 3SE sau cei care nu-i adora, sa moara de ciuda c a noi am reusit asa ceva iar ei nu.
Alexandru
Addicted to Music
Pai sa le facem in ciuda altor trupe, sa vada cine sunt cei de la 3se si ce fani super au! Sa nu mai zica cei de la Animal x k ei au cei mai multi fani.
Pai sa le facem in ciuda altor trupe, sa vada cine sunt cei de la 3se si ce fani super au! Sa nu mai zica cei de la Animal x k ei au cei mai multi fani.
Corect! Sa stii ca ai dreptate, hai sa le facem faza ciudatilor alora de ''animale''...
Alexandru
Addicted to Music
Eu una m-am saturat de fitele lui Serban, nu-l mai suport, dar cred k o sa le fac o faza celor de la Animal X. O sa ma duc la un concert de-al lor, ma duc sa iau autografe si dupa ce imi dau toti autografe le spun k sunt fana 3se, sa vad ce o sa-mi spuna :twisted: :twisted: :twisted:
Nu cred c-o sa le faci faza. Pt k nu toti cei kre le cer autografe animalelor alea sunt fani. O sa creada pur si simplu ca...na ma rog nu mai stiu ce sa zic. Oricum mie nu-mi place niciunul.
Alexandru
Addicted to Music
nu e vb de facut in ciuda... e vb ca ar fi timpul.. mie imi place ce cadou le-a facut IRIS fanilor sai: piesa IRIS MAXIMA.. iar fanii le-au daruit piesa FLOARE DE IRIRS - piesa care nu lipseste de la concertele Iris...